Grzela Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Przyznam że ładne te woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Woblery wykonane są z drewna, dokładnie brzoza, malowane farbami w spraju a następnie pokryte 4 - 5 warstwami lakieru poliuretanowego, ster poliwęglan 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Czasu mało, ale coś tam dłubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Jeszcze dwa z poprzedniej serii, w trochę innym malowaniu I koleina seryjka czeka na malowanie i testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Coś długo ostatnio schodzi mi z tą wykończeniówką Ale kilka sztuk skończyłem. materiał: brzoza długość: 8 cm ciężar: 14-15 g ster: poliwęglan 1 mm drucik: nierdzewny 0,8 mm, stelaż z jednego kawałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Rzeźbisz w brzozie , czy gdzieś kupujesz gotowy kształt rybki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Wszystko to ręczna robota. Nie widziałem jeszcze takich kształtek z drewna w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 No właśnie ja też nie , ale fajnie ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksz_123 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 A to moje małe wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Czy one są zrobione z pianki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksz_123 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Nie dokońca z pianki ale blisko napewno są to odlewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksz_123 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 kolejne wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 a oto moja pierwsza wypocina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 kolejne wypocinyObrazek Obrazek Obrazek Coś podchodzą pod wobki Wąchały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksz_123 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Może środkowe bo są z okresu współpracy ze Zbyszkiem natomiast żaba i szczupak to już po zakończeniu współpracy powstały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Dawno nic nie wstawiałem więc wrzucę kilka ostatnio zrobionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0ktopus Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 to ja też się pochwalę jednym z moich kilerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 pstrągi 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcelus77 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 kilerpulawy - kiedys kupilem zestaw woblerow na allegro niejakiego "Śliwka z Puław" morze kojarzysz o kogo chodzi? Wobki wyszły mnie tanio i sa swietnej jakosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Witam znam te wobki miałem kilka niestety ocalał tylko jeden bardzo dobre na sandacze wytwórcy niestety nie znam choć może i znam a nie wiem że to on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcelus77 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Hmm ja mam raczej kleniowe,szczupakowe, ...moze te wieksze rzeczywiscie sie na Sandacza sprawdza choc maja troszke agresywna akcje. Tworca tych woblerow slyszalem ,ze wygrywa sporo zawodow na te swoje wyroby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Takie pstrągowo-kleniowe uniwersale 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 moje pierwsze...na razie skupiam się nad pracą malowanie dopracuje w następnych seriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilerpulawy Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Takie klasyki 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi