martines Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Dzis zakupiłem kij Dragon Express 7-30 245cm Całkiem przyzwoity kijaszek na szczupaka. Nie byłem do niego przekonany ale już się zmieniło jak wyjąłem pare zębatych. Fajnie czzuć branie a do tego ładnie pracuje pod rybą. Aby nie robić off topa to w sobotę zakupiłem Humminbird 718 dla lepszego poznania szczecińskiej odry i jej kanałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 czołem..kupiłem kilka gumek mansa i storm z zatopionym obciążeniem - jeszcze nie łowiłem takimi. Całkiem przyzwoity kijaszek na szczupaka. Dzieki za dobre opinie..kijek dosyc nowy i jeszcze nie było wiele opini. Ale się skusiłem i już wyciagnąłem dwa szczupaki i kilka ładnych okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 14 Meppsow 0 i 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Dziś delikatny wypadzik do ''okoń'' ruda ślaska i zakup pierwszego multisia http://img220.imageshack.us/img220/9258/04082011045.jpg' alt='04082011045.jpg'> Do kompletu pleciona power pro 0.15 zgniła zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Jako że jakiś czas temu dostałam w prezencie kilka szpul żyłek, plecionek, 5 woblerów, 10 paczek gum (będzie spokojnie ponad 100 sztuk) a i do tej pory nie wypróbowane leżą wobki od RG to trzeba było w końcu zainwestować w spina A że ostatnio brak czasu na ryby to nie warto inwestować w żaden wypas, więc spin zakupiony w decathlonie, miękki 15g. zobaczymy niedługo jak się sprawdzi Plus do tego wobler (no taki ładny żółty był ), główki jigowe, swinger do karpiówki, przypony stalowe - no drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Dziś po pracy małe zakupy. Tj. plecioneczka Dragon Millenium 0,14mm (niby) i spinningowo-muchowy dość przyjemny dla oka i przede wszystkim lekki podbierak Kongera w sam raz do zawieszenia na plecach. Cena łączna 119pln, ale że jest to praktycznie jedyny sklep w którym robię wędkarskie zakupy, sprzedawca policzył równo stówkę. Tak to można robić zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Spodniobuty oddychające RAPALA X-Protect Chest - 430 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 DAWID, daj koniecznie znać jak się sprawują ) Ja ostatnio wygrałem wędkę: Cormoran Carb-O-Star Jig Spin 270/18g Za zdobycie mistrza klubu kołowrotek: Daiwa Exceler 2500 E Z zakupionych rzeczy w ciągu ostatnich kilku wypłat to: pletka power pro czerwona 0,06, kilka szpul żyłek 0.12-0.18, shimano catana 2500 z przednim hamulcem, podbierak muchowy, polaroidy solano, spodnie moro graffa, bardzo dużo gum mann's, mniej relaxa =] kilkadziesiąt woblerów. Szykuje się do spodniobutów i wędki uniwersału rzecznego z pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smile Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Lakiery do woblerów: czarny mat, bezbarwny i złoty Kółka łącznikowe Wobler Dorado Szczypce No i może nie kupiłem, ale załatwiłem sobie odrobinę lipy najgrubsze gałązki ok 10cm śr. jak wyschną mam zamiar zrobić z nich listewki oczywiście na woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Bagażnik dachowy do samochodu. Ponton w stanie gotowym mam zamiar sobie na nim wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Kołowrotek Spro Black Arc 8200 na klenie i jazie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Bat 600/30 Konger Ultra Pole ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martines Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Daiwa Caldia 3500 X na Odrzańskiego Zanderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Dragon Maxima Baitfeeder 1060i Pletka Daiwa Turnament "ochraniacz" na relingi Dega 5 pilkerów (Bory, Dega i Getka) Agrafki i krętliki Jenzi Jutro wybieram się pomacać Dega Balance 2,7, wybrać przywieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_elite Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Konger Carbomaxx Spinmaster 270/25 i ubranie przeciwdeszczowe moro<3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 MIKADO Purple Rain match 390 - może nie ma czym za bardzo się chwalić ale moja królewna jest z niej bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj.slawko Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Dziszaj doszedł Spro Passion Match+ dodatkowa szpulka, z przeznaczeniem do spławika. Zobaczymy czy się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Kołowrotek shimano symetre 2500 do pierwszego spinningu na klenio-jazie i lekkiego feedera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Dega Balance Sea tx 2,75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Shimano Sustain 2500 FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Jakiś czas temu trochę sprzętu na suma: Okuma Salina SA 80 Plecionka Hemingway 0,50mm/48,0kg/200m oraz trochę drobiazgów typu haki, spławiki, krętliki: oraz dzisiaj bardzo tani teleskopik Mikado Golden Lion 4m do połowów na spławik, prawie nie łowie na spławik, raczej tylko kiedy potrzebuje żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamerhed Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Dzisiaj w koncu odebralem prezent urodzinowy tj. Shimano Twin Power 4000 rocznik 98 Na sucho maselko, ale woda zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzela Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Dziś kupiłem woblerka na Bolenia Uploaded with ImageShack.us i kilka gumek Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Taki zestaw za 145zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi