Tomaszek Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Przyleciałem akurat tak jak zlot się kończył. Poza tym wybaczcie, ale jest parę osób z którymi spotkanie jest dla mnie ważniejsze, a ja tu ledwo na 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 rozumiem - no to może następnym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Wizyta w kraju sprowokowała mnie do zakupów w moim ulubionym sklepie Ale co Cie sprowokowało do zakupu tego woblera Rapala? Nieskromnie zapytam: gdzie on został wyprodukowany?? Szanowny kolego, nie wypada kupować takich wyrobów. RAPALA=Finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 RAPALA=FinlandiaOh shit!Printed in Finland Assembled in Estonia (nie chce mi się zamieszczać już zdjęć) Czy ja coś kiedyś mówiłem o kraju produkcji? Sądzisz że finowie robią drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Sądzisz że finowie robią drewno? Finowe raczej drewna nie ale Estonia ...? Ja kupiłem sobie coś z kolejnej "drewnianej" firmy Cormoran. Flagowy ich kołowrotek taki magnetyczny. Dokładny opis i fotke dam jak tylko paczka przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 W dodze na zlot kupiłem Kołowrotek Robinson Maxim 208 z wolnym biegiem. Testowany na zlocie na 20 cm leszczykach sprawdził się świetnie Mam nadzieję, że przy większych też da radę bo trochę żałuję, że nie wziąłem modelu większego 408. W każdym razie pierwsza rzecz, która mi się w nim bardzo podoba to składana "zatrzaskiem" rączka. Nic nie trzeba odkręcać skręcać, świetna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 W każdym razie pierwsza rzecz, która mi się w nim bardzo podoba to składana "zatrzaskiem" rączka. Nic nie trzeba odkręcać skręcać, świetna sprawa. Przestanie się Tobie podobać Jak się trochę wyrobi i luzów dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Przestanie się Tobie podobać :twisted: Jak się trochę wyrobi i luzów dostanie. oj tak.... już raz się na tym przejechałem.... Pierwszy i ostatni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Wizyta w kraju sprowokowała mnie do zakupów w moim ulubionym sklepie He,he,czyzby Rdzawce ciagle lubily" orange" a Labraksy biel z blekitem .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja zbierałem $$ na wodery i wszystko na marne.Wczoraj pojechalem samochodem na Warte siedze sobie z z godzinke, a tu podchodzi PSR i Policja.Pytaja sie czy to moj samochod.Odpowiedzialem, ze tak. No to mandacik za złe parkowanie od 250zł do 500zł.Ja załamany bo skad wziasc taka kase... w koncu sie dogadalismy i dał mi 100zł mandatu i 0pkt karnych ... Eh.Nigdy wiecej samochodem na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja odnośnie składanej na zatrzask rączki kołowrotka. Mam Dragona Vipera, dziesiąt razy na rybach, na razie patent działa super (wielka wygoda) mam nadziejię, że nie wyrobi się szybko tak jak piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Dziś małe uzupełnienie smakołyków leszczowych i pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 He,he,czyzby Rdzawce ciagle lubily" orange" a Labraksy biel z blekitem No ja mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 23 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Koniec okresu ochronnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Wabiki makrelowe,mrozone kraby,agrafki,kretliki i inne morskie akcesoria. Jutro do portu .Moze kolega z NASA da sie namowic na wspolny wypad:?: .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Moze kolega z NASA da sie namowic na wspolny wypad:?: To drżyjcie ryby, jak kumpel przyniesie jakieś kosmiczne zabawki do namierzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Nowe nabytki z allegro . Biedronka już 4 klenie zaliczyła . Jest "de best" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Dziś przyszła do mnie Tyczka YORK RAPID-PRO 11m później będą fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 U mnie skromnie 3 podpórki teleskopowe 60/110 2,5 kg zanęty leszczowej 2 bombki zniżka na rachunku i gratis stoperki, a to dlatego, że we wtorek przytargam po nowy sygnalizator Nie ma jak to kobieta w wędkarskim na zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 2 pudelczka bialych 2 czerwonych splawiczek stopery bawelniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Biedronka już 4 klenie zaliczyła Nie można edytować swoich postów ........................skandal ...................do czego to doszło 4 plus dwa dzisiaj jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bielik Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 ja kupilem splawiczek tubertini z serji pro 2kg zanenty na lechy robale pinki i efekt byl ladny 4 leszczaki 35cm mniej wiecej rowne 1 rak i karpicho podeszlo 1,5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 To drżyjcie ryby, jak kumpel przyniesie jakieś kosmiczne zabawki do namierzania Poprawnie powinno byc z NAAS-a,ale tutaj troche przesmiewamy wszelkie nazwy totez :Skad jestes? Z NASA . A swoja droga to nie dal mi odpowiedzi i pewnie sam pojade "na morskie stwory .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Nie można edytować swoich postów ........................skandal ...................do czego to doszło Można, patrz punkt 6 regulaminu obowiązującego już od wielu miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi