Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyleciałem akurat tak jak zlot się kończył. Poza tym wybaczcie, ale jest parę osób z którymi spotkanie jest dla mnie ważniejsze, a ja tu ledwo na 10 dni ;)

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Wizyta w kraju sprowokowała mnie do zakupów w moim ulubionym sklepie
:shock:

Ale co Cie sprowokowało do zakupu tego woblera Rapala?

Nieskromnie zapytam: gdzie on został wyprodukowany??

Szanowny kolego, nie wypada kupować takich wyrobów. :wink::lol:

RAPALA=Finlandia

Napisano
RAPALA=Finlandia
Oh shit!

Printed in Finland

Assembled in Estonia

(nie chce mi się zamieszczać już zdjęć)

Czy ja coś kiedyś mówiłem o kraju produkcji? Sądzisz że finowie robią drewno? :lol:

Napisano
Sądzisz że finowie robią drewno? :lol:
Finowe raczej drewna nie ale Estonia ...?

:lol::lol:

Ja kupiłem sobie coś z kolejnej "drewnianej" firmy Cormoran.

Flagowy ich kołowrotek taki magnetyczny. Dokładny opis i fotke dam jak tylko paczka przyjdzie :lol::lol::lol::lol:

Napisano

W dodze na zlot kupiłem Kołowrotek Robinson Maxim 208 z wolnym biegiem. Testowany na zlocie na 20 cm leszczykach sprawdził się świetnie :wink: Mam nadzieję, że przy większych też da radę :mrgreen::wink: bo trochę żałuję, że nie wziąłem modelu większego 408.

W każdym razie pierwsza rzecz, która mi się w nim bardzo podoba to składana "zatrzaskiem" rączka. Nic nie trzeba odkręcać skręcać, świetna sprawa.

Napisano
W każdym razie pierwsza rzecz, która mi się w nim bardzo podoba to składana "zatrzaskiem" rączka. Nic nie trzeba odkręcać skręcać, świetna sprawa.

Przestanie się Tobie podobać :twisted::twisted::twisted: Jak się trochę wyrobi i luzów dostanie.

Napisano

Przestanie się Tobie podobać :twisted: :twisted: :twisted: Jak się trochę wyrobi i luzów dostanie.

oj tak.... już raz się na tym przejechałem.... Pierwszy i ostatni...

Napisano
Wizyta w kraju sprowokowała mnie do zakupów w moim ulubionym sklepie

He,he,czyzby Rdzawce ciagle lubily" orange" a Labraksy biel z blekitem :wink::?: .Pozdro-Radek.

Napisano

A ja zbierałem $$ na wodery i wszystko na marne.Wczoraj pojechalem samochodem na Warte siedze sobie z z godzinke, a tu podchodzi PSR i Policja.Pytaja sie czy to moj samochod.Odpowiedzialem, ze tak. No to mandacik za złe parkowanie od 250zł do 500zł.Ja załamany bo skad wziasc taka kase... w koncu sie dogadalismy i dał mi 100zł mandatu i 0pkt karnych ... Eh.Nigdy wiecej samochodem na ryby :(

Napisano

Ja odnośnie składanej na zatrzask rączki kołowrotka. Mam Dragona Vipera, dziesiąt razy na rybach, na razie patent działa super (wielka wygoda) mam nadziejię, że nie wyrobi się szybko tak jak piszecie.

Napisano

Wabiki makrelowe,mrozone kraby,agrafki,kretliki i inne morskie akcesoria. Jutro do portu :razz: .Moze kolega z NASA da sie namowic na wspolny wypad:?: :roll: .Pozdro-Radek.

Napisano
Moze kolega z NASA da sie namowic na wspolny wypad:?:

To drżyjcie ryby, jak kumpel przyniesie jakieś kosmiczne zabawki do namierzania :wink::lol:

Gość wobler129
Napisano

Dziś przyszła do mnie Tyczka YORK RAPID-PRO 11m :cool: później będą fotki :cool:

Napisano

U mnie skromnie :roll:

3 podpórki teleskopowe 60/110

2,5 kg zanęty leszczowej

2 bombki

zniżka na rachunku i gratis stoperki, a to dlatego, że we wtorek przytargam po nowy sygnalizator :mrgreen: Nie ma jak to kobieta w wędkarskim na zakupach :lol::lol::lol:

Napisano
Biedronka już 4 klenie zaliczyła

Nie można edytować swoich postów ........................skandal ...................do czego to doszło :evil::twisted::roll::???:

4 plus dwa dzisiaj jest dobrze :mrgreen:

Napisano

ja kupilem splawiczek tubertini z serji pro 2kg zanenty na lechy robale pinki i efekt byl ladny 4 leszczaki 35cm mniej wiecej rowne 1 rak i karpicho podeszlo 1,5 kg.

Napisano
To drżyjcie ryby, jak kumpel przyniesie jakieś kosmiczne zabawki do namierzania

:mrgreen: Poprawnie powinno byc z NAAS-a,ale tutaj troche przesmiewamy wszelkie nazwy totez :Skad jestes? Z NASA :smile:. A swoja droga to nie dal mi odpowiedzi i pewnie sam pojade "na morskie stwory :sad: .Pozdro-Radek.

Napisano
Nie można edytować swoich postów ........................skandal ...................do czego to doszło

Można, patrz punkt 6 regulaminu obowiązującego już od wielu miesięcy :mrgreen: