element52 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 Nowy Haczykoprzeglądacz... w końcu... O kim mowa jeśli można spytac Cytuj
hexman Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 jeżeli mamy się chwalić wszystkim to kupilem: bombke 1,25g, spławik przelotowy i stały 1,5g. Noszę się z kupnem jakiegoś fajnego woblera.. ale nie wiem za bardzo ktorego, bo wszystkie sa ladne Jeśli mogli byście coś doradzic to bylbym wdzięczny O kim mowa jeśli można spytac Dobre, dobre! Cytuj
element52 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 Noszę się z kupnem jakiegoś fajnego woblera.. ale nie wiem za bardzo ktorego, bo wszystkie sa ladne A na jaką rybe ma byc ten wobler Cytuj
madi Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 Nowy Haczykoprzeglądacz... w końcu... Czyżby nowy PCet? element52 napisał/a: O kim mowa jeśli można spytac Dobre, dobre! Dobre, dobre Cytuj
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 Czyżby nowy PCet? A i owszem. A do tego (na nowy sezon pewnie) Shimano Catana 2.7 BX (w końcu jakiś ciekawy spinning), a dziś dostawa główek jigowych, gumek, woblerów, poperów itp itd - łączna wartość dostawy 350zł. Jak szaleć to szaleć, trzeba przetestować sprzęcicho jak i stworzyć statystykę co się u mnie sprawdza, w skrócie teścik przynęt. Uwielbiam testy - zawodowo i prywatnie. Cytuj
element52 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 a dziś dostawa główek jigowych, gumek, woblerów, poperów itp itd - łączna wartość dostawy 350zł. A masz jakieś fotkie tej "dostawy" Cytuj
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 A masz jakieś fotkie tej "dostawy" Dopiero jedzie (w bagażu brata jadącego z Warszawy) a że (z tego co wiem) są ogromne korki to dotrze na jakąś 22... Jak się nacieszę i wszystko ładnie ułożę to spryknę zdjątko i wrzucę. Cytuj
element52 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 A masz jakieś fotkie tej "dostawy" Dopiero jedzie No to czekamy na fotki Cytuj
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 No to czekamy na fotki a ja na to aż dostanę to w swoje ręce. na pewno nie zapomnę Cytuj
witek150 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 A ja sobie zamowilem wczoraj wedke Mystery Pike Spinn15-50g 2,9m i bacika jaxona za 14 zl :D Duzo za przesylke a bat tani moze wytrzyma troche Moze jutro bedzie paczka Oby byla jutro bo sie przetestuje wedki nad woda Cytuj
hexman Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 A na jaką rybe ma byc ten wobler Cały czas poluje na szczupłego... On nie daje mi spać po nocach.. budzę się z krzykiem i przerażeniem w oczach. A tak na poważnie. Chcę spróbować czegoś nowego. Pomijając fakt, że wędkuje od... sierpnia To jeszcze czekam na kartę... Chyba sobie o mnie zapomnieli w kole Trzeba bedzie się przypomnieć. I chcę sobie sprawić "prezent" jak dostanę karte ( właśnie myślałem o wobku jakimś ) Cytuj
element52 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 Jak wobler na szczupaka to polecam ci cos takiego: Nie mam takiego ale juz kilka osób mi go polecała A co do kolory to juz sam musisz wybrac. Koszt woblera Salmo Slider to okolo 25zł (tyle na Allegro kosztuje) Cytuj
bboobb Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 A i owszem. A do tego (na nowy sezon pewnie) Shimano Catana 2.7 BX Jak wypróbujesz to daj znać jak sie sprawuje, też noszę się z zamiarem kupna takowego kijka, ewntualnie Shimano Hyperloop. Cytuj
tomek1 Napisano 19 Października 2007 Napisano 19 Października 2007 Jak wypróbujesz to daj znać jak sie sprawuje, też noszę się z zamiarem kupna takowego kijka, ewntualnie Shimano Hyperloop Z tych dwóch lepszy Hyperloop (możesz obejrzeć- u Wacka stoi ) Cytuj
artech Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 To jeszcze czekam na kartę... Chyba sobie o mnie zapomnieli w kole A teraz kartę to się w kole odbiera?? a nie dostałeś jakiejś karteczki zaświadczającej zdanie egzaminu itd. z którą to do Urzędu Miejskiego po kartę się idzie?? Cytuj
Lesio Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 A teraz kartę to się w kole odbiera?? Ja swoją kartę odbierałem właśnie w kole, kiedy to 4 lata temu musiałem wszystko wyrabiać od nowa po utracie dokumentów. Cytuj
bboobb Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 A teraz kartę to się w kole odbiera?? a nie dostałeś jakiejś karteczki zaświadczającej zdanie egzaminu itd. z którą to do Urzędu Miejskiego po kartę się idzie?? Z tego co wiem chyba nawet w Starostwie Powiatowym - przynajmniej tak jest u mnie. Cytuj
artech Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 Z tego co wiem chyba nawet w Starostwie Powiatowym - przynajmniej tak jest u mnie. nie wiem jak to jest w mniejszych miejscowościach.Ja swoją kartę odbierałem właśnie w kole, kiedy to 4 lata temu musiałem wszystko wyrabiać od nowa po utracie dokumentów. fakt, że ja swoją odbierałem 7 lat temu - też zgubiłem wszystkie dokumenty , ale właśnie w UM Cytuj
bboobb Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 Z tych dwóch lepszy Hyperloop (możesz obejrzeć- u Wacka stoi ) Dzięki tomek1 pooglądam. Cytuj
Lesio Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 nie wiem jak to jest w mniejszych miejscowościach. To nie ma znaczenia, organem wydającym obecnie jest Starosta, więc trzeba wszystko załatwiać w starostwie powiatowym, pozostaje kwestia kto to będzie robił, ja w kole napisałem oświadczenie o utracie i podanie o nową kartę, dałem na znaczki skarbowe i skarbnik nadał sprawie dalszy bieg. właśnie w UM Wydaje mi się, że w ciągu tych kilku lat zmienił się organ wydający. Cytuj
hexman Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 a nie dostałeś jakiejś karteczki zaświadczającej zdanie egzaminu itd. z którą to do Urzędu Miejskiego po kartę się idzie?? Nie wiem jak to się odbywa.... Ale w moim wypadku to było tak: pojechalem do koła( chyba 4.10 ) ale nie zastałem faceta odpowiedzialnego za egzaminowanie. Było 3ch innych i powiedzieli mi zebym zostawil zdjecie i wszystko co potrzebne do wyrobienia karty, 2 dni później zadzwonili z koła żebym podał jeszcze numer legitymacji szkolnej ( bo zapomnialem podać ) i powiedzieli ze dadzą znać jak karta bedize gotowa. A jak narazie wyrabiam samą biała karte (chyba tak się to nazywa ) W najbliższym czasie jade do koła popytać co i jak, więc zobaczymy jak to wyglada... Cytuj
hexman Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 Koszt woblera Salmo Slider to okolo 25zł Jak zobaczyłem w jakich cenach sa inne woblery to zmienilem zdanie I kupilem sobie juz takiego tańszego "troszeczke". Znaczy jednego z tanszych za 13 zl Cytuj
Gość wobler129 Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 hexman nieraz lepiej dołożyć. Możesz kupić 10 sztuk po 10zł. i nic a możesz dać za jednego 30zł. i to będzie to Cytuj
bboobb Napisano 20 Października 2007 Napisano 20 Października 2007 nieraz lepiej dołożyć. Możesz kupić 10 sztuk po 10zł. i nic a możesz dać za jednego 30zł. i to będzie to Niby fakt, ale z drugiej strony gdy ktoś zaczyna (np. ja) wolę kupić parę w miarę dobrych ale tańszych do prób. Kupisz jednego drogiego (fakt, że markowy) zerwiesz na zaczepie w pierwszym rzucie i po zawodach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi