hexman Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 od kiedy? Od ponad roku. Ale to oczywiście pierwszy numer po nowym zaprenumerowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maximo Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Wczoraj przesiedzialem "pol" dnia w wedkarskim i moja kolekcja wedek powiekszyla sie o : 1. TEAM DAIWA Bolo X-Power TD-VXP60G 6m 10-50g 2. CORMORAN Black Bull Tele 3,90m 10-30g 3. CORMORAN Black Bull Tele 3,90m 5-30g 4. Penn Slammer 360 Slammer teraz potrzebuje jeszcze pare kreciolkow ale najpierw czeka mnie lektura dzialu Kołowrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 a ile dales za ten arsenal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Ja wczoraj zakupiłem feedera konger Carbomaxx cw do 90g(to już mój drugi feeder z tej serii ) I do tego kołowrotek robinson Cetus wraz z żyłką Robinson Pro Feeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 maju, żebyś się nie zdziwił. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=7809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maximo Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 @szotornik tylko 300Eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 zakupiłem używaną ale w idealnym stanie o ile tak można to powiedzieć wędkę berkley ssgs titanium 80ml made in usa he he chętnie poczytam opinie tych którzy mieli doświadczenie z ta wedeczka - mi pasuje dziś testowałem na rzece Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Ja dziś dostałem w prezencie bat shimano TC-AX 10-500 5-10gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 maju, żebyś się nie zdziwił. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=7809 Zobaczę co to za żyłka Jak będzie lipna to się kupi jakąś inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Kilka dni temu dopadłam woreczki PVA, co lepsze jak je zobaczyłam w wędkarskim to miałam ogromnego szoka No to wzięłam na próbę, ale cenowo powiem krótko: "rozbój w biały dzień". Dziś z kolei przy okazji wyjazdu do Kłodzka, zakupiłam kilka gumek. Wybór też niezbyt rewelacyjny, ale za to pomacałam sobie kilka kijaszków, i tu o dziwo - nie były to Sraksony Kotlina Kłodzka rozwija się pod kątem sprzętu, no kto by pomyślał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Ja dzisiaj zakupiłem 2kg mixu Marcela VDE (był tylko truskawkowy ale złamie go rybą i na wiosne będzie dobry) i roller do kulek 14mm,no i jeszcze żyłkę MAXIMA 0,30mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Dzisiejszy wypad do FM zakończony kupnem teflonu, ołowiu, koszulek igielitowych. Na wypróbowanie wziąłem zmyślne urządzenie do wiązania haczyków zobaczymy co to jest warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 witam, dzisiaj kupiłem torba-plecak wędkarski cormorana takie 2w1 zmyślna rzecz - polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 dzis ze wzgledu na ograniczone srodki pieniezne zakupilem 2 wedki konger carbomaxx feder 360/90 , kolowrotek Okuma Travertine FD 30 Baitfeeder TRB-30 , kolowrotek mistrall admunson 3000 , torba wedkarska i pokrowiec na siatke winner , siatke"bez zapachowa" wiadro skladane zanentowe i fotel f5r elektrostatyka. warto bylo w to inwestowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 samum, ja bym zrezygnowal z reszty oprocz kolowrotkow i dozbieral na jakis weglowy feederek(carbomaxx ~70zl, ~100zl z hakiem masz juz jakas weglowke) - chociazby tylko jeden. raczej tych carbomaxxow nie polamiesz ale komfortu lowienia to raczej nie bedzie, glownie ze wzgledu na "mietka" akcje kompozytu i wage. mialem tez ograniczone srodki i myslalem nawet nad spinem konger aviator lub feederem, ale poczekalem dolozylem i juz czekam na daiwe PM 2.7m 5-25g powinna do konca tygodnia przyjsc poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Dzis przyszedl Kołowrotek MAXIMA FR1020i firmy Dragon. Ciekawe jak sie sprawdzi nad woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastor Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Na ten rok: Wędka Dragon Millenium HD Pike 2,70 10-35g Młynek Daiwa TD D3012 Przynęty: Salmo Salmon 8 - kilka kolorów Salmo Pop 6 -kilka kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 przyszla dzis daiwa powermesh 2.7m 5-25g kijek niema zadnych widocznych wad czy cos w tym stylu, dosc porzadnie wykonczony egzemplarz, kosztowal mnie 230zl lacznie z wysylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastor Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Kolejny zakup: Komplet atraktorów SpinPasta-Traper-a - szczupak,okoń,sandacz,ryby drapiezne. Walizeczka na kołowrotek Daiwa Infinity-40zł warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Przygotowań do wiosny ciąg dalszy i dzisiaj zakupiłem kilka kilo zanety na rzeke i leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Dzis przyszlo 2kg głowek i pare ciekawych gum. Fajne te glowki, takie wyprofilowane, a ostre jak pierun. W niedziele wyprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 1. Opłacone składki, jestem lżejsza o dwie stówki 2. Kwietniowe WW 3. Kilka gum Mikado, nowe pudełko na przynęty z regulowanymi przegródkami tyż Mikado, rurki antysplątaniowe krótkie łamane, gumowe stopery. Gratis elegancki katalog Mikado 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Screamer Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Piątkowe zakupy: Kushiro Lancer Zander 2.8 5-25g SPRO Passion 720fd Kushiro jak na pierwszy rzut oka wyglada bardzo profesjonalnie wszystko dopracowane tak jak należy, fajny desing, a do tego przyjemny korek. Ku mojemu zdziwieniu bardzo cienka szczytówka jak na takie cw porównywałem z dragonem mystery ul 2-15 i w kushiro jest prawie taka sama choc sztywniejsza. Jeszcze nie mialem okazji testować jej nad wodą ale prawdopodobnie w weekend to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Dostałam Kalendarz Wędkarski Nie ważne, że dopiero w marcu.... ważne, że mam. Piękne zdjęcia przy każdym miesiącu, kilka krótkich opisów, wymiary, okresy ochronne i inne pierdółki. Wym. 33 x 47 cm. Zobaczymy jak się ma uwzględniony "kalendarz brań" do rzeczywistości. Na cuda nie liczę, aczkolwiek w najbliższy weekend brania mają być intensywne, więc taki kolega jak na okładce pewnie się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość synek Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Kilka dni temu dopadłam woreczki PVA, co lepsze jak je zobaczyłam w wędkarskim to miałam ogromnego szoka No to wzięłam na próbę, ale cenowo powiem krótko: "rozbój w biały dzień".Dziś z kolei przy okazji wyjazdu do Kłodzka, zakupiłam kilka gumek. Wybór też niezbyt rewelacyjny, ale za to pomacałam sobie kilka kijaszków, i tu o dziwo - nie były to Sraksony Kotlina Kłodzka rozwija się pod kątem sprzętu, no kto by pomyślał...... A gdzie Madi robisz zakupy ? W salonie wędkarskim "Maja" czy w tym mniejszym sklepiku koło kantoru , na przeciw kościoła ? Tam koło kantoru , ta starsza Pani czasem poraża mnie swoja fachowa wiedzą wędkarską.Naprawde , niejeden mógłby sie od niej nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi