Tomek1988 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Potrzebowałem szybko jakiegoś kija pod bolka i trafiła się okazja wziąć za 250zł Dragona Destiny czy jak kto woli infinity: Dragon Infinity 2.90m 5-25 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=630266518 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Tomek1988, 13 dni do konca, zwazywszy ze wlasnie zwiekrzyles grono go ew. konkurencji(o ile sam go nie sprzedajesz) - powodzenia. a i temat hyba nie do konca sie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 chyba tomek1988 myslał ze to kup teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Damian21, DAWID, dzwoniłem do tego Pana co sprzedaje tego kija i dzisiaj bądź jutro rano ma wycofać aukcję więc kij już jest zaklepany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Dzis doszedl nowiutki emcascik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Ja dwa tyg temu (dostałem od żony ) wędeczkę na blanku CD Blue Rapid, przelotki SiC Titanium 9',7-28gr. Testowana przez przez parę dni-sprawuje się rewelacyjnie. Teraz tylko trzeba przekonać małżonkę do kolejnego sponsoringu... Kilka innych zdałoby się wymienić. Znacie jakiś niezawodny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Znacie jakiś niezawodny sposób? Niestety nie, ja z małżonką nie mam takich problemów Jestem w posiadaniu nowych okularów polaryzacyjnych, być może podczas tego weekendu dam radę je przetestować Z tego miejsca dziękuję artechowi za pomoc dot. w/w zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 wczoraj przyszła P-Line 10 Lb oraz kilka woblerów gloog Ares Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 madi widze ze ostro wzięłas się za spinning suuper.. I tak powinni postąpic wszyscy krzesełkowi - taborety i oparcia w kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 ja ostatnio to tylko haczyki LS2210 G nr 10 Gamakatsu,LS1310nr 8 też gamakatsu,żyłka carp&feeder Dragon maxima 0,16mm oraz żyłkę na przypon Dragon soft 0,14mm. prócz tego paczkę pinek i 2 paczki zanęty stila HPB leszcz arachid I tak powinni postąpic wszyscy krzesełkowi - taborety i oparcia w kąt Ciekawe czy jak cię zaczną kolana nap.... to też tak będziesz mówić??ja np.Jestem niepełnosprawny i bardzo rzadko łowię na spina bo zbyt dużo nie dam rady chodzić.Troszkę mnie to zdanie "dotknęło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 ds-fan, myślę że to wcale nie bylo ani napastliwe, ani w złej wierze o czym świadczy emotka , ot zachęcenie do aktywnosci - bynajmniej doszukiwać się jakichś złośliwości. koszyczki 10,15g, oliwki w tej samej gramaturze, zanęta Lorenca Karp sekret, B.Bruda Karp miód, spławiki ołówki 2+1, 3+1, 3+2, 4+2g i trochę pierdółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 ds-fan, to nie było do Ciebie tylko do mnie Supersobi gamoń jeden usilnie nakręca mnie żebym porzucił spławik i DS na rzecz spina. Robi to z czystej zazdrości i dlatego że do jego pontonu nie mieści się żadne siedzisko, taki krążownik ma ten nasz poławiacz szczupłych Supersobi, do Twojej informacji: kupiłem algi, morsy i jeszcze kilka innych blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 kupiłem algi, morsy i jeszcze kilka innych blach wyśmienicie prezentują sie na ścianie wbite do korkowej tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Tablicy korkowej nie mam i dlatego w sezonie mieszkają w pudełku a poza sezonem pójdą na ścianę na inną tablicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 ds-fan, myślę że to wcale nie bylo ani napastliwe, ani w złej wierze o czym świadczy emotka , ot zachęcenie do aktywnosci Zabrzmiało to jak "spinning-jedynie słuszna metoda"ale może faktycznie jestem przewrażliwiony bo według coponiektórych na różnych innych forach łowienie na żywca/grunt jest niesportowe i dla leni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Wracamy do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 madi widze ze ostro wzięłas się za spinning No jasne, że tak.... bryle to tylko mały dodatek do moich nowych "gatek", które miałam przyjemność nabyć podczas .... i tu odsyłam do zacnego tematu jak ktoś nie widział I tak powinni postąpic wszyscy krzesełkowi - taborety i oparcia w kąt Święta prawda, i tu powiem szczerze póki się nie przekonałam to nie wierzyłam (w sumie to się nie chciało), że takich wrażeń i niesamowitych przeżyć można doświadczyć spiningując Wracamy do tematu No a w temacie: nic nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 A ja nie musiałem sie fatygować do sklepu nawet . W "nagrode" za 16 lat życia dostałem : Woblerek kleniowy dorado, salmo takiego samego jakiego ostatnio urwałem , Dragon magnum płoć 2,5kg oraz wreszcie podbierak wyczynowy z Decathlonu zobaczymy jak sie sprawdzi. Do tego od mamy dostałem coś niecoś kaski na zakupy i obietnice do brata ze dostane jakąś bolonke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 zaneta jakas karpiowa "starfish" 3kg ciekawe co to bedzie, rurki krotkie do koszyczkow, agrafki i jakies tam pierdoły. w jednym sklepie macałem asortyment jaxonów z serii crystalis od feedera do spiningu, takie jakies dziwne skolei kolejny lepiej zaopatrzony dal mi pomacać catanke 2500RA - plynna praca choc troche luzow miala, to sobie odpuscilem a z wedek mialem w lapce shimano alivio feeder 3,66/100g calkiem ciekawy kijek i nawet niezbyt kluskowaty, ogolem niska polka shimano i seria shakespeare MACH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Uzupełniłem pudełka na letnią troć -8x salmo executor -4x salmo minnow -4x salmo hornet -2x rapala countdown i tail dancer - 6 patyczaków i 15 górali Wszystkie woblery malowane na pstrąga -10x dam effzett predator 2 Zainwestowałem też w odczepiacz grom - koniec urywania po 5 woblerów dziennie Do tego plecionka na sandacza P-Line 6,5LB Hi-vis yellow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Po dwa kopyta od Berkley'a hologram 8 cm i pulse shad 8 cm, oraz raczki do troka - Berkley nymph smoke orange, a także zapisałem się na zawody spinningowe (w końcu niejako tyż zakup - wpisowe) o Puchar Prosny, odbędą się 14 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzycho Wędkarz Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Dzisiaj kupiłem rzeczy niemalże nieosiągalne w moim rejonie: -tuba do spławików (co ja się najeździłem) -6zł -guma do procy (jak wyżej) -11zł, prawie tyle co nowa proca -żyłeczka przyponowa 0.08 (to już było łatwiej) -4zł Ale w dalszym ciągu poluję na rureczki igielitowe do spławików na bata. W niedalekiej przyszłości: siatka na ryby, Mikado Tryton Match 3.90 no i odpowiedni zestaw spławików do odległościówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Ale w dalszym ciągu poluję na rureczki igielitowe do spławików na bata. proponuje rozpruc troche starych kabli, cos na pewno sie znajdize - tylko takie w miare ciensze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzycho Wędkarz Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 To mi przyszło pierwsze do głowy, bo ja z zamiłowania elektronik , ale nie nadawały się, próbowałem tych żyłek, z których kilka lat temu namiętnie wiązano breloczki, próbowałem rurek termokurczliwych, nawet tej otuliny z niektórych spinaczy biurowych, ale nic się nie nadawało, otulina za krucha, rurka teromurczliwa się nie kurczy do takich rozmiarów, żyłka za duża, a przewód przecinał się o żyłkę, tragedyja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Krzycho Wędkarz, to moze z allegro koszulki igielitowe -te mi sie na oko lepsze wydaja, albo te koszulki igielitowe w poleconym nie tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi