ds-fan Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Mikado SCR Sea Heavy Picker 270 / 400 gram Picker? Nie widziałem jeszcze takiego warszawa_24, w nazwie jest SEA więc chodzi o patyk do łowienia na Pilkery z kutra aby było w temacie' kupiłem wagę elektroniczną firmy MISTRALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Witam ja dzisiaj też dokonałem małego zakupu Konger World Champion Dancer 270 3-14 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Wiem, co to picker a wędzisko do łowienia na pilkery. Myślałem, że błąd w nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Kalosze Lemigo,2 szczytówki do feedera,2xprzyponówka STROFT-a (0,12 i 0,14) 3 x haki Gamakatsu do feederka(6,8,10),2x podpórki do feedera, portfel na przypony Jaxon-a i jakieś b.tanie pudełeczko wędkarskie na pierdółki. A pojechałem tylko po kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 SANDACZOWA PLECIONKA SPIDERWIRE RED BRAID - 0,10 Moja pierwsza plecionka mam nadzieje że ędzie sprawować się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Wiem, co to picker a wędzisko do łowienia na pilkery.Myślałem, że błąd w nazwie. Off : Trzeba było się rozejrzeć przed nabijaniem posta , Zresztą istnieje wiele morskich Pickerów . Wracając do tematu : Adder pellet kukurydza Adder kulki haczykowe exide tutti ftutti Venatio Micro pellet na karpiowate Adder booster M. owoc od groma akcesorii takich jak : koszyczki zanętowe , haczyki gamakatsu , plecionki przyponwe , stopery pojedyńcze i poziome, zestaw igieł i wierteł, podpórki pod wędziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 A ja dzisiaj dokupiłem sobie feedera i młynek Mikado MLT Feeder cw 110g 390cm Daiwa Megaforce 3050 300m Trabucco T-Force Special Feeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Namiot wędkarski NORDCAPP HURRICAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Tri Pod jaxon pp-stk001. Na "sucho" sprawia bardzo dobre wrażenie , stabilny , jedyne co mi się nie podoba to, że gwinty regulujące wysokość buzz barów są z plastiku :/ oraz dosyć wąski sam buzz ( cztery kije ciężko sobie na tym wyobrazić - ale na trzy w sam raz). Wbudowana poziomica . Oraz po okazyjnej cenie (od znajomego za 50zł) cos na styl Anaconda Tough Carp Chair. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 kupiłem dziś krecioła mistrall amundson50 wyglada bardzo solidnie ,cały metalowy zapasowa szpula z tworzywa; trochę waży ale do karpiowy to nie przeszkadza mam nadzieje ze w ten weekend go przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Dzisiaj doszły do mnie miniaturowe woblerki na kleniojazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Wodery Jaxon roz 43 - 80zł 2 wobki Dorado Magic Zaraz na klenie i jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 3 wobki Siek OSA, teraz zaczną się prawdziwe łowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbalub Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Okuma Compressa 30 FD- czekam na przesyłkę Bodzio Dip Mam nadzieję ze w końcu coś połowię byle tylko przeżyć seseję...:/8egzaminow ..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Mikado Ultraviolet heavy feeder 3.6m c.w 120g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławomirJ Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Ryobi Zauber 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 parasol Zabudowany Konger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 "Designed and engineered in Japan" SławomirJ, Tym się nie sugeruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 "Designed and engineered in Japan" To może nawet być prawda, tzn. z Japonii projekt i np. oprzyrządowanie do produkcji a "made" pewnie "in china" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 2x Tica Scepter GE 6000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Przygotowania na nockę, czyli: 300g pinki 3 opakowania białych 50 sztuk rosówek ( złapanych w ogródku ) Haki węgorzowe Zanęta Traper Feeder Specjal Krew Suszona Traper 3 opakowania przyprawy do piernika Zyłki przyponowe Dragona 0.14 i 016 kilka koszyczków i rurek 3 opakowania świetlików To jakaś choroba, niedługo sprzęt nie zmieści mi się w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Czapeczkę z logo haczyk.pl, teraz czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Czapeczkę z logo haczyk.pl, teraz czekam na przesyłkę Identyczny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Spro RED ARC 10100 i RYOBI ZAUBER 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Czapeczkę z logo haczyk.pl, teraz czekam na przesyłkę Ale Wysoki Sąd kłamie Wysoki Sąd zakupiła 2 czapeczki A wracając do tematu to jakiś chwytak do drapieżników tylko nie wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi