Gość bifa Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 dokladnie ta a grzechotki sa w sprzedazy.ostatnio widzialem na rapackiego.szklane chyba , ale bywaja tez metalowe.w innych gumach musisz je wpychac na sile a w tych sa "otwory odbytowe na grzechotki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 lubie wpychać więc nie będzie żadnego problemu będę musiał się tam przejść i sprawdzić co tam wogóle mają raz tam tylko byłem ale po zanętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martines Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 w innych gumach musisz je wpychac na sile a w tych sa "otwory odbytowe na grzechotki" lubie wpychać więc nie będzie żadnego problemu :mrgreen: feeder, no szczerze mówiąc nie spodziewałem się tego po Tobie Swoją drogą to fajne te gumki na dropa tylko jakoś albo ja nie potrafię tą metodą łowić albo nie mam do niej przekonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 dam Ci dobrą radę ... każda przynęta wymaga troche innego prowadzenia ... najlepiej stań gdzieś na plytkiej wodzie i zobacz jak przynęta pracuję ... jeśli chodzi o te rybki i jej imitacje to musisz ją tylko deliaktnie wprawić w drżenia a jeśli chodzi o wormy to od delikatnych drgnięć po mocne szarpanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 3 spiny: berkley skeletor vertic serie one im7carbon 180cm 8-36gr berkley urban spirit im7carbon 188cm 5-12gr berkley urban spirit im7carbon 240cm 14-40gr i na zamowienie: spro drop shot vertical dropshot'r 210cm 10-28gr kolowrotek shimano solstace 2500fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 bifa, ile tam kosztują skeletory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 skeletory a ile dajesz?mozna sie dogadac ale sporo taniej niz w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 berkley urban spirit kijek designem powala widze ze berkley wszedl rowniez w kije sumowe. sumowanie widze ze robi sie takim slodkowodnym big game hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 2 spiny berkley skeletor serie one drop shot im7carbon 180cm 6-18gr prologic savagear bushwhacker 213cm 15-40gr asortyment gumowy spro snake padle floating 9cm spro hs shad body shad 11cm x3 fox dropshot multi tail glitter weed berkley power bait micros trout worm berkley power bait micros power grub us bait and tackle worm 10cm x2 dam effzett power v-tail goldfish 77mm storm wild eye finesse minnow 6cm x2 sizmic magnum toad melon frog sizmic magnum toad hook savagear sandeel 20cm 70gr green glow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallone Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Moje zakupy Które przywiozłem z Polski w niedzielę czyli wczoraj. Całość Plecionka Wisplash 0.28 44kg pójdzie na spinning na suma. Wobki Hand Made Piotra Mołdocha Woblery Hand Made Janusza Wideł. Woblery ładnie wykonane, ster metalowy czyli niezniszczalny co jest wielką zaletą gdyż stery w drobnych woblerach lubią się łamać. Firma Lipińskiego czyli Hunter Polska i za to akurat nie płaciłem gdyż ktoś wysłał mi je do testów. Przypony wolframowe Zbyszka Wąchały które Zbyszek sam robi za pomocą trudnej kombinacji splatania włókien wolframu czterokrotnie cieńszych od ludzkiego włosa. Potwornie mocne, niezwykle elastyczne i gdyby nie trudność ich stworzenia byłyby idealne na suma bo na tym cieńszym podnosi się 2 karnisty benzyny. To też udało mi się wycyganić Pozdrawiam wszystkich. Zapomniałem w sumie o najważniejszym. Co prawda już mam książkę Zbyszka Wąchały ale ta którą dostałem od niego na pamiątkę spotkania znacznie bardziej cieszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Spinning Dragon millenium wobbler 2,4m 10-35 gumy dragon i manns oraz główki I gratisowo dostałem czapkę Dragon'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 multiplikator : JAXON Casting Manta żyłkę : Dragon Camou ciężarki do dropa haki ofset Jaxon i Savage-coś tam czapke z daszkiem Dragon z takim kołnierzem co można na uszy nałożyć ;P no i oczywiście gumki do dropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 feeder, zaszalałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 można na uszy nałożyć jarmulka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 kręcioł ABU GARCIA STAMINA STM100 plecionka Mikado Trython Mega Line 0.10 150m a czapajka tak wygląda CZAPAJKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 kręcioł ABU GARCIA STAMINA STM100plecionka Mikado Trython Mega Line 0.10 150m a czapajka tak wygląda CZAPAJKA dobra jest ta czapka posiadam taka sama i napisz pozniej jak sie spisuje plecionka mikado;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 o plecionce już CI mogę napisać mam jedną nawinięta już od grudnia tamtego roku również średnica 0.10 ... do tej pory jej używam ... zero splątań balonów itp ... tylko trochę już zlazł z niej kolor była czarna a jest już taka wręcz bym powiedział grafitowa wcześniej stosowałem tą samą plecionkę tylko że fluo ... niestety balony plątania a i po 3 wyprawach plecionka robiła się biała także tej fluo nie polecam ... obecnie stosuję te czarne .. za 150 m płace 55 złotych i powiem że na inną pletke już się nie przeniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 o plecionce już CI mogę napisać mam jedną nawinięta już od grudnia tamtego roku również średnica 0.10 ... do tej pory jej używam ... zero splątań balonów itp ... tylko trochę już zlazł z niej kolor była czarna a jest już taka wręcz bym powiedział grafitowa wcześniej stosowałem tą samą plecionkę tylko że fluo ... niestety balony plątania a i po 3 wyprawach plecionka robiła się biała także tej fluo nie polecam ... obecnie stosuję te czarne .. za 150 m płace 55 złotych i powiem że na inną pletke już się nie przeniosę to za nieduza kwote mamy dobry produkt bede musial kupic sobie do paproochow 8 albo 10 na nowy sezon. dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 dokładnie a używałem wcześniej innych pletek nawet droższych i nawet sezonu nie dawały rady .... ta 0.10 ma 7.10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Ja za namową feedera kupiłem też tą plecionkę i jestem jak narazie na maxa zadowolony Żeby nie było OT to kupiłem dzis troche gum do dropa: głównie wormy Salty Bites i rybki Lunker City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 8 paczek gum do dropsa rozermeijer wacky-tail 7cm w kolorach : magic brown smelt bleeding fish salt and pepper brown perh whitefish fire tiger orange belly zestawy fox rage : texas rigs carolina rigs gumki spro 2 paczki po 10szt. : wacky shad 6.5cm glowki gamakatsu shaky head 7gr skip gap i kilkanascie roznych gumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 ta 0.10 ma 7.10 kg a sprawdzalej ja wieszajac 7kilowy ciezarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 nie nie sprawdzałem ale tak jest napisane ale akurat im wierze w to co podali bo jak walczyłem z zaczepem to naprawdę było cieżko urwać nawet odnosiłem wrażenie jakby była baridzje wytrzymalsza ... jeden minus to słaba na węźle ... ale na to też znalazłem sposób .. otóż sotsuję kocią łape i teraz nie puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddd Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Mikado Trython Mega Line to bardzo dobra plecionka Jej jedyną wadą jest to, że traci kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 skrzynka plano na drobiazgi rekawiczki czapke gamakatsu gumki: rozermeijer flash-tail reaction strike fluke jr4'' i fluttertail jr 5'' calcuta x-mas tree i limegreen panfish assassin pumpkin seed curly shad glowki: mosella blue steel i jakies mikroglowki jakis dziwny zestaw do dropsa: crappie stacker slab daddy pare koszyczkow zanetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi