Deuuu Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Nie, zhandlowałem to co zalegało mi w szafie i trochę śmieci z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbalub Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Wczoraj zakupiłem kołowroteczek karpiowy:) SPRO Super Long Cast LCS 4000 czekam na przesylkę.mam nadzieje ze troiche mi posluży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 kołowrotek spiningowy SPRO Red Arc Tuff-Body W/S FD 10400 - 299zł, bez kosztów wysyłki bo odbiorę w stargardzkiej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Bilet na prom do Norwegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 silnik elektryk Neraus 40=aku.zelowy 80yke....spalinowy uzywanyJAMASZKE 6...i teraz czekam na dostawe lodzi 3,10--145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 takiego podbieraka szukałem!!! sklładana sztyca i dobra cena! jest w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Daiwa Exceler 3000, 7x siudak bezsterowiec i dzisiaj do tego opłaciłem składki na 2011r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun_Osw Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Jako, że od nowego sezonu chciałbym bardziej przyłożyć się do karpiowania kupiłem mate karpiową, podbierak, rod poda, no i masę niezbędnych akcesoriów żyłki, ciężarki, haki, przypony, rurki itd itd. teraz tylko czekać na cieplejsze dni żeby lód zszedł z jeziorek i ogień a póki co kręcimy kulaski ... tylko już pomału brakuje miejsca w zamrażalniku a no i zakupiłem nowy spinning York safari spinning (5-20) i kołowrotek Mikado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 STAR BAITS EXPERT POD OKUMA POWER LINER LCB 860 2szt. BALL ROD REST 2szt HANGER STAR BAITS czerwony i zielony w sumie 2szt. Mata karpiowa CORMORAN 1 szt Podbierak karpiowy 180cm 100x100cm CORMORAN 1szt. Szpilki do namiotu TANDEM BAITS 1kpl. Krzesło F5R ELEKTROSTAYK 2szt. Wędka DAIWA BLACK WIDOW 3skł. 12ft 3lb 1szt. gratis dostałem kulki FISH POINT 2kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 zakupiłem nowy spinning York safari spinning (5-20) Posiadam karpiówkę z tej serii, dobre kijki za niewielką kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 po zakupie mikado purple rain 4,20 i mikado sensei tele match 4,20 oraz okumie hexana rd30 match przyszedł czas na drobiazgi trochę żyłki matchówki , przyponówki, trochę haków, krętlików, agrafek, stoperów oraz spławików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Grisha, nie wiem czy używałeś już wcześniej stoperów jaxona? Jak dla mnie to totalna porażka. Szukam teraz jakiegoś zamiennika żeby mieć alarmowo przy sobie w razie konieczności odbudowania zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 kocur niestety dopiero zaczynam przygodę z matchem i nie znam się stoperach w razie czego na ryby chodzę w poszarpanych jeansach więc wydrze się kawałek nogawki i zrobi stoperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Najlepsze stopery robi się, zawiązując gumkę recepturkę na żyłce, kumpel mi kiedyś pokazał ten patent i od tego czasu skończył się problem ze stoperami Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Sorry za OT i ja też , ale ... pytanie do kolegi Robal , czy taki stoper przechodzi przez małe przelotki matchowej wędki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Właśnie że nie przechodzi i tu jest problem przy odległościówkach gdzie te przelotki są bardzo małe. Jak do tej pory nic nie wymyślono lepszego ja stoper sznurkowy. Największy problem jest z samoczynnym przesuwaniem się. Można temu zaradzić stosując 2 stopery obok siebie. Ale to jest na dyskusję w innym temacie. Żeby nie robić offa to kupiłem sobie pierwszą Okumę do lekkiego gruntu. Okuma Compressa 20 RD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaśWędrowniczek Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Kurtkę i spodnie - nowy mundur Bundeswehr . Kumplowi sprawdził się na kutrze - zobaczymy czy sprawdzi się nad Brdą i Wisłą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 St. Croix Avid Salmon&Steelhead, 2,74 cw 7-21 g. z przeznaczeniem na pstrąga, klenia w dużej rzece i letniego sandacza. Używany, w bardzo atrakcyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Lakier poliuretanowy, kółeczka łącznikowe, listewki balsy, drut nierdzewny, kotwiczki oraz poliwęglan. Teraz pozostało mi tylko strugać, strugać i jeszcze raz strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Rhino Black Cat - Cat Lifter, 2,40metra, cw. do 300g. Dożywotnia gwarancja na blank. Cena 258zł z przesyłką Przeznaczenie głównie na grunt. Miało być 3,2 metra ale to była okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba96 Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 - Feeder Mikado Golden Bay - Kołowrotek Cormoran Bull Fighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Summer Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 kasko43, Fajny kijek ... Dobra cena ... Z brzegu może być delikatnie przykrótki ale generalnie dobry zakup ... Możesz zdradzić gdzie zakupiłes ?? Co by nie było OT to zamówiłem 100 szt. gum BASS Assasisan w różnych kolorach ... !!! Oraz kasko43 dobry filmik na temat Twojego patyka ... http://www.zebco.pl/strona/p/news/id/29.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Na ebay-u. Chciałem porównać ceny, i dodałem aukcję do obserwowanych od 1 euro bez minimalnej (tam nie ma w ogóle ceny minimalnej bodajże). Potem zapomniałem i dopiero ebay przysłał mi przypomnienie. Aukcja kończyła się za 45 min ;p. Zalicytowałem 50 euro na minutę przed końcem i podbiłem na 54 ;p. Przyszła kurierem (9,90 euro) po 5 dniach. Generalnie polecam wszystkim zakupy na ebayu. Jest tam masa sprzętu w dobrych cenach, i sporo rzeczy które w Polsce nie są sprzedawane (na Allegro rzadkość a w sklepach internetowych na zamówienie). Podaję przykład Shimano Curado 301HJ. Na ebay mamy bezpośrednio z Japonii za 1200zł z przesyłką, na Allegro jedyny model za 1530 z wysyłką. A jak dorwiemy się do aukcji z licytacją nowego sprzętu od złotówki(tak robią też u nas na allegro, tyle że u nas wprowadzają minimalną cenę która jest pewnie 10 zł niższa niż kup teraz). Nie ma się czego bać, płacimy przez paypal (założenie konta w 5 min), czyli przelew na konto paypalu -> oni nam przewalutują złotówki na co chcemy -i z paypal przez ebay na konto sprzedającego. Dodatkowo Ebay daje nam zabezpieczenie pełnego zwrotu kosztów przedmiotu i przesyłki w przypadku problemów. Ps: Filmik widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 A jak to jest z tym "cłem". Bo słyszałem, że celnicy mogą nałożyć takie coś na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaca Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Przygotowania do feederowego sezonu żyłka Pro Feeder 0,18 Robinson, żyłka na przypony Stroft 0,14 haczyki Mikado 10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi