element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Nowy Haczykoprzeglądacz... w końcu... O kim mowa jeśli można spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 jeżeli mamy się chwalić wszystkim to kupilem: bombke 1,25g, spławik przelotowy i stały 1,5g. Noszę się z kupnem jakiegoś fajnego woblera.. ale nie wiem za bardzo ktorego, bo wszystkie sa ladne Jeśli mogli byście coś doradzic to bylbym wdzięczny O kim mowa jeśli można spytac Dobre, dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Noszę się z kupnem jakiegoś fajnego woblera.. ale nie wiem za bardzo ktorego, bo wszystkie sa ladne A na jaką rybe ma byc ten wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Nowy Haczykoprzeglądacz... w końcu... Czyżby nowy PCet? element52 napisał/a: O kim mowa jeśli można spytac Dobre, dobre! Dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Dobre, dobre! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Czyżby nowy PCet? A i owszem. A do tego (na nowy sezon pewnie) Shimano Catana 2.7 BX (w końcu jakiś ciekawy spinning), a dziś dostawa główek jigowych, gumek, woblerów, poperów itp itd - łączna wartość dostawy 350zł. Jak szaleć to szaleć, trzeba przetestować sprzęcicho jak i stworzyć statystykę co się u mnie sprawdza, w skrócie teścik przynęt. Uwielbiam testy - zawodowo i prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 a dziś dostawa główek jigowych, gumek, woblerów, poperów itp itd - łączna wartość dostawy 350zł. A masz jakieś fotkie tej "dostawy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 A masz jakieś fotkie tej "dostawy" Dopiero jedzie (w bagażu brata jadącego z Warszawy) a że (z tego co wiem) są ogromne korki to dotrze na jakąś 22... Jak się nacieszę i wszystko ładnie ułożę to spryknę zdjątko i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 A masz jakieś fotkie tej "dostawy" Dopiero jedzie No to czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 No to czekamy na fotki a ja na to aż dostanę to w swoje ręce. na pewno nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 A ja sobie zamowilem wczoraj wedke Mystery Pike Spinn15-50g 2,9m i bacika jaxona za 14 zl :D Duzo za przesylke a bat tani moze wytrzyma troche Moze jutro bedzie paczka Oby byla jutro bo sie przetestuje wedki nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 A na jaką rybe ma byc ten wobler Cały czas poluje na szczupłego... On nie daje mi spać po nocach.. budzę się z krzykiem i przerażeniem w oczach. A tak na poważnie. Chcę spróbować czegoś nowego. Pomijając fakt, że wędkuje od... sierpnia To jeszcze czekam na kartę... Chyba sobie o mnie zapomnieli w kole Trzeba bedzie się przypomnieć. I chcę sobie sprawić "prezent" jak dostanę karte ( właśnie myślałem o wobku jakimś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Jak wobler na szczupaka to polecam ci cos takiego: Nie mam takiego ale juz kilka osób mi go polecała A co do kolory to juz sam musisz wybrac. Koszt woblera Salmo Slider to okolo 25zł (tyle na Allegro kosztuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 A i owszem. A do tego (na nowy sezon pewnie) Shimano Catana 2.7 BX Jak wypróbujesz to daj znać jak sie sprawuje, też noszę się z zamiarem kupna takowego kijka, ewntualnie Shimano Hyperloop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Jak wypróbujesz to daj znać jak sie sprawuje, też noszę się z zamiarem kupna takowego kijka, ewntualnie Shimano Hyperloop Z tych dwóch lepszy Hyperloop (możesz obejrzeć- u Wacka stoi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 To jeszcze czekam na kartę... Chyba sobie o mnie zapomnieli w kole A teraz kartę to się w kole odbiera?? a nie dostałeś jakiejś karteczki zaświadczającej zdanie egzaminu itd. z którą to do Urzędu Miejskiego po kartę się idzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 A teraz kartę to się w kole odbiera?? Ja swoją kartę odbierałem właśnie w kole, kiedy to 4 lata temu musiałem wszystko wyrabiać od nowa po utracie dokumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 A teraz kartę to się w kole odbiera?? a nie dostałeś jakiejś karteczki zaświadczającej zdanie egzaminu itd. z którą to do Urzędu Miejskiego po kartę się idzie?? Z tego co wiem chyba nawet w Starostwie Powiatowym - przynajmniej tak jest u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Z tego co wiem chyba nawet w Starostwie Powiatowym - przynajmniej tak jest u mnie. nie wiem jak to jest w mniejszych miejscowościach.Ja swoją kartę odbierałem właśnie w kole, kiedy to 4 lata temu musiałem wszystko wyrabiać od nowa po utracie dokumentów. fakt, że ja swoją odbierałem 7 lat temu - też zgubiłem wszystkie dokumenty , ale właśnie w UM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Z tych dwóch lepszy Hyperloop (możesz obejrzeć- u Wacka stoi ) Dzięki tomek1 pooglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 nie wiem jak to jest w mniejszych miejscowościach. To nie ma znaczenia, organem wydającym obecnie jest Starosta, więc trzeba wszystko załatwiać w starostwie powiatowym, pozostaje kwestia kto to będzie robił, ja w kole napisałem oświadczenie o utracie i podanie o nową kartę, dałem na znaczki skarbowe i skarbnik nadał sprawie dalszy bieg. właśnie w UM Wydaje mi się, że w ciągu tych kilku lat zmienił się organ wydający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 a nie dostałeś jakiejś karteczki zaświadczającej zdanie egzaminu itd. z którą to do Urzędu Miejskiego po kartę się idzie?? Nie wiem jak to się odbywa.... Ale w moim wypadku to było tak: pojechalem do koła( chyba 4.10 ) ale nie zastałem faceta odpowiedzialnego za egzaminowanie. Było 3ch innych i powiedzieli mi zebym zostawil zdjecie i wszystko co potrzebne do wyrobienia karty, 2 dni później zadzwonili z koła żebym podał jeszcze numer legitymacji szkolnej ( bo zapomnialem podać ) i powiedzieli ze dadzą znać jak karta bedize gotowa. A jak narazie wyrabiam samą biała karte (chyba tak się to nazywa ) W najbliższym czasie jade do koła popytać co i jak, więc zobaczymy jak to wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Koszt woblera Salmo Slider to okolo 25zł Jak zobaczyłem w jakich cenach sa inne woblery to zmienilem zdanie I kupilem sobie juz takiego tańszego "troszeczke". Znaczy jednego z tanszych za 13 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 hexman nieraz lepiej dołożyć. Możesz kupić 10 sztuk po 10zł. i nic a możesz dać za jednego 30zł. i to będzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 nieraz lepiej dołożyć. Możesz kupić 10 sztuk po 10zł. i nic a możesz dać za jednego 30zł. i to będzie to Niby fakt, ale z drugiej strony gdy ktoś zaczyna (np. ja) wolę kupić parę w miarę dobrych ale tańszych do prób. Kupisz jednego drogiego (fakt, że markowy) zerwiesz na zaczepie w pierwszym rzucie i po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi