desperado Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Ładne rybki ale surykatka ładniejsza . Świetne zwierzątka , jedne z nielicznych ssaków opiekujące się chorymi i rannymi współplemieńcami do samego ich końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 No to wrzucę jeszcze ze 2... Zdjęcia robione ze specjalnego autobusu na trasie totalnej dziczy. Fotki robione w Czechach w Sarari Zoo w miejscowości Dvor Kralove. Coś pięknego, zwiedzanie jak w Parku Jurajskim, zwierzaki nie zcieśnione, mają ogromne wybiegi, co tu mówić to trzeba zobaczyć. Polecam gorąco to miejsce na rodzinny weekendowy wypad z rodzinką, oczywiście latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Skoro o surykatkach i innych zwierzętach mowa Można broić i rozwalać kolega pilnuje jakby co Czasami jest tak nudno, nic nie bierze Heniek chodź na żebry może śledzia rzucą Nie bądź świnia, rzucaj śledzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 No, no, no kocur, nie wiedziałem, że masz takie zdolności do tworzenia komiksów ps. Widać iż Twe krzesełko wędkarskie przysparza o wenę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Supersobi, to było prawie 700 km od Szczecina i w trakcie całodniowego łażenia po zoo więc krzesełko a co do którego musisz przyznać że jest wypasione nie przydało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sms Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystek1976 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Zapraszam do obejrzenia fotografii z zeszłego roku pierwsza seria robiona nad zbiornikiem Chańcza podczas wypraw wędkarskich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 To może i ja coś dodam Kilkanaście zdjęć z tego rocznych wakacji i nie Tylko. Trochę z zimy, trochę z lata 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28.29. 30.31. Zapraszam do oglądania . Fotki trochę pomieszane bo zamieszczam je także na innym forum. Zdjęcia robię aparatem Nikon Coolpix L18, a obrabiam w PhotoFiltre Sturdio X obiektyw/ogniskowa 37.5 - 112.5 mm obiektyw/przysłona F2.8 - F5.2 matryca/pikseli 8.3 ISO auto,64-1600 czasy migawki 1/2 - 1/2000 sek LCD 2.6" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Chwalę się Z ostatniej chwili... Ten po prawej to ja, po lewej moja Żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Gofer, dużo miłości i życiowego sensu. Niech się Wam darzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Chwalę się Z ostatniej chwili... No to po chłopie Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 jaceen, tomek1, dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Gofer, graty !!! obyś miał dalej czas na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Chwalę się A jest czym Gofer wszystkiego najlepszego, niech Ci Żona dobrze służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Najlepszego na nowej drodze życia Teraz ryby mogą czuć się bezpieczniej Wszystkiego Naj Naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Jeszcze raz dziękuję, ryby i tak już czują się całkiem bezpiecznie za sprawą pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Wola koło Gniezna wspaniała wyprawa Poprawiłem właśnie znaczniki w linkach, natomiast jeśli chodzi o fotki to jestem do tej pory pod wrażeniem Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 edmund, łowiłeś ryby czy polowałeś na ptactwo Narobiłeś mi apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 To wszystko w czasie łowienia pomost 20m od wędzarki,płotek do bólu i kilka okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Sugeruję aby się w tym temacie skoncentrować na zdjęciach z wędkarstwem a nie drobiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzkzg Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 ode mnie widoczek odry w okolicy Pomorska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 ode mnie widoczek odry w okolicy Pomorska Jeżeli nie jest "podkręcane" to naprawdę ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Wygląda jak HDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzkzg Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Owszem, to HDR skladany z 3 fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi