timur Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 ruhh a gdzie jest ten ''bunkier'' i jak się tam dostać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 bunkry są położone między miejscowością ossy a wymysłów. Kawałek plaży z zatoką i otwartą wodą Dojechać można z dwóch stron drogą leśną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Zgoda tylko że tych zatok z plażami jest kilka. Może napisz która to przecinka od strony Wymysłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 4 lub 5. Z głównej drogi w lesie widać już wodę. To charakterystyczny punkt tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 jutro siedzimy na nocce tam, samochód zielony kombi BMW, jak by co to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Może w sobotę rano tam zawitam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 jutro siedzimy na nocce tam, samochód zielony kombi BMW, jak by co to zapraszamy Chcesz auto mieć za dupą całą noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 50 m od lustra wody Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 nie ma po co śmigać, dawno nie widziałem takiego bezrybia na świerkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Przeczytałem Twój wpis o 5 rano i zdecydowałem się jechać za rybaczówkę.Tam też nędza, ledwo 3 brania i 2 leszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 i co tam ciekawego na koziej słychać ? sygnalizatory czy ryk nietrzeźwych petentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 bida 0 ryby na spina w pażdzierniku zarybiajo szczupak sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Zarybią ino pewnie narybkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi78 Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Słyszałem od znajomego który ma wujka który zna stryja od brata prezesa pzw katowice że mają zarybić drapieżnikiem wymiarowym żeby wszystkim na święta filetów starczyło tak że się nie martwa starczy białka dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 a która pogoria? i w jakich ilościach wiecie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Ja mogę tą listę trochę skrócić będzie drapieżnik w wymiarach 2kg do 0,5 kg z przewagą 1-1,5kg głównie sandacz przynajmniej takie miało być zamówienie do tego ma być zarybiona tym pogoria i przeczyce. Oby się udało... Widziałem już zarybienia sandaczem takich rozmiarów . I to co było do kilku dni po zarybieniu. Część ryb w ogóle nie odpłynęła z miejsca zarybienia po czym zdychała... Było to na zbiorniku Dzierżno. Dla tego warto zarybiać mniejszą rybą, chodzi mi głównie o sandacza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 dzisiaj wiał mocno południowo - zachodni wiatr który przyniósł lekkie opady deszczu. Przy takiej pogodzie w maju połowiliśmy sumy, karpie, węgorze oraz spore liny na koziej. Generalnie zauważyłem że zachodni wiatr bardzo służy koziej.. Ja wybieram się na rybki być może w sobotę na dniówkę, lub dopiero z początkiem października na nocke.. Zastanawiam sie czy nie utoczyć jeszcze coś kulek i za karpikiem nie posiedzieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 zarybili jusz szczupakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 zarybili jusz szczupakiem ? pewnie nie, bo po zarybieniu "wędkarze" kijami oczy sobie bedą wybijać a jak narazie spokój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Właśnie zarybiają A z doniesień w niedziele jeden miarowy szczupak i mały sandaczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 tzn wlasnie w tej chwili ;P ? jedzie ktos jutro ;P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 tzn wlasnie w tej chwili ;P ? Mieli być koło 9 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 DAWIDDD, na łódke za sandaczem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 kurde bym wiedzial ze za sandaczem to bym kupil trupki fajne uklejki a kupiłem karaski na zywca hehe. spakowany jestem tylko nie wiem gdzie jechac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi