Arek-Karp Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Dzięki Abra. Ale nie bardzo się to kalkuluje. Jak roczna w PZW to chyba coś koło 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwek2012 Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Witam, był ktoś może w marcu na pszczynce ? Odmarzła już coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam był już może ktoś na zbiorniku łąka,dzieje się już coś ? napiszcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 a szczupaczki ładne tam sa?? jak tak to gdzie najlepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Jeździ tam ktos wgl?? Mam zamiar wybrac sie na białą rybke ?;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Może ktoś doradzić w jakie miejsce można się tam udać i jak dojechać?Dzieje się tam coś,nikt nic nie pisze. Byłem tam tylko raz dobrych kilkanaście lat temu z pierwszą wędka,z tego co pamiętam wydaje mi się że jest to albo było fajne łowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Byłem dzisiaj od 3.30 na wodzie . 6 godzin orania wody i ani podbicia sandacza. Tak jak i szwagier obok mnie - ponoć RAZ coś mu pstryknęło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Dzieje się tam juz coś ? ktoś był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Kolego na Łące bardzo niski poziom wody. Na wlocie Pszczynki do zbiornika wszystkie płytsze miejsca na wierzchu. Bali się chyba powodzi i obniżyli bardzo poziom wody ( mam nadzieję, że ikra zdążyła się wykluć) bo większość trzcinowisk, gdzie wcześniej tarło odbywały ryby jest całkowicie bez dostępu do wody. Z braniami bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Witam, ostatnie dni na Łące brały leszczyki do 30 cm (w ciągu dnia) , ale słyszałem od kolegów że na nockach łowili leszcze ponad 50 cm, trafił się karp i spory lin, niestety tylko w nocy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam i chciałbym zapytać czy ktoś łowił na tym zbiorniku w pierwszej połowie maja , leszcz będzie raczej na tarle więc nastawiał się będę raczej na płoć lub karasia jakie wy macie doświadczenia w tym okresie , lepiej od strony Brzeźc czy Poręby ? , za wszelkie wskazówki będę wdzięczny, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 41 minut temu, Piotr 53 napisał: Witam i chciałbym zapytać czy ktoś łowił na tym zbiorniku w pierwszej połowie maja , leszcz będzie raczej na tarle więc nastawiał się będę raczej na płoć lub karasia jakie wy macie doświadczenia w tym okresie , lepiej od strony Brzeźc czy Poręby ? , za wszelkie wskazówki będę wdzięczny, pozdrawiam. Kilka lat temu tam jeździłem. Od strony ujścia Pszczynki - płotki, krąpki, jaziki + karpiarze w kempingach, w tym roku przy ujściu jest zakaz łowienia - tarlisko, ale w okresie marzec - maj dobrze brały ryby na Pszczynce powyżej Jeziora, miałem tam świetne miejsce na płoć mniej więcej w połowie drogi między mostami (z kilometr od ujścia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 mikwed1 dzięki za info , faktycznie wyznaczyli tarlisko wzdłuż drogi od mostu na Pszczynce do Wisły Wielkiej , ja wybieram się na cały weekend więc zaliczę prawdopodobnie 2 nocki , w czerwcu będą Goczały ale na chwilę obecną zostaje nam PZW , POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Witam, od piątku do soboty 2 sumiki karłowate na rosówkę , pelet, kuku i pszenica zero wyników , powierzchnia wody pokryta w całości jakąś organiczną masą , jakby zgniłe glony , wiatr pcha to raz w stronę zapory to znów w stronę cofki ciągnąc za sobą żyłki , utrapienie dla wędkarzy , u innych wędkarzy po sąsiedzku też cisza , czasem tylko jakiś sumik, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Witam,w sobotę 1 leszczyk 30tak , noc bez brania na pelet i kuku ani drgnęło , w niedzielę rano zmiana taktyki , drgająca szczytówka i pinki , siadło 5 leszczyków od 20 do 30cm i dalej około 8,30 po braniach, bardzo słabo , wędkarz siedział tam od czwartku i jak mówił , trafił mu się jeden okoń a u większości sąsiadów zero , pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Lowi ktos ? Byłem dziś zero Brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariush4 Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 Witam. Gryzie coś na Łące od strony Poręby? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi