pepol1989 Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 wrocilem dzis z slupska efekt 27 karasie od 20 do 35cm wszystkie na czerwone robaki na nic innego nie chcialby brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 ee tam agdasz ze na nic innego nie biora, najlepsza przyneta na slupsku toz awsze pinka, choc na czerwonegot ez biora, dzis 17 sztuk 18-26 cm , okon i wzdrega...jak sie umiejetnie zaneci to biora jak glupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Witam:) Chciałbym sie dowiedzieć czy pyka cos na Słupsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek90 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Witam, napiszcie mi czy warto się nastawiać na karpia? chciałbym zasiąść na 3 dni. Kulki proteinowe pelet i te sprawy ? Jak nie to gdzie w okolicy można fajnego karpika dorwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Ostatnio karpie ciągneli na Pławniowicach od strony Niweiszy Byłem w niedizele gościu miał 4 szt...od 2 do 6 kg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarz123 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Chciałbym wybrać się na nocke na zb.Słupsko i czy jest tam w ogóle sens nastawiać się na jakąś fajną rybe...Mowa tu o sumie, węgorzu, sandaczu...itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarz123 Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Od której strony zasiąść się na słupsku??? ...Byłem tam wczoraj i ludzie raczej po jednej stronie siedzą, bo po drugiej kopary jeżdżą ...Ale ludzie mówią, że dobrze jest także na tych betonowych płytach...Macie jakieś swoje sprawdzone miejscówki ??? Sory, że dwa posty pod rząd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pniowczyk Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Na tych betonach to jeszcze nikogo nie widziałem,najlepiej usiąść pod tymi drzewami najlepiej tam na końcu autem tam nie podjedziesz bo droga jest w fatalnym stanie ale jest tam wyspa i warto porzucać koło niej.A co do ryb to oprócz wzdręgi i karasia to jeszcze nic nie złapałem no ale też nie próbowałem na drapieżnika.Pozdrawiam i życzę udanych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam wszystkich czy był ktoś ostatnio na tym zbiorniku i czy wogóle coś tam bierze?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 19 Września 2010 Autor Share Napisano 19 Września 2010 ponawiam pytanie bo w przyszly weekend bede na plawkach , wiec wyskoczylbym na slupsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doberman Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Witam! Znalazłem tu twoje zapytanie na temat Słupska. Zakładam, że od tego czasu pewnie rozpracowałeś już zbiornik;). Ja dopiero w ten weekend go odkryłem, powiem, że wizualnie to bardzo mi się spodobał. Co do zasobów to nie mogę nic powiedzieć ( w naszym przypadku to było niespecjalnie – wprawdzie kolega wyciągnął szczupaczka 57cm na spinning?). Jakie jest twoje zdanie na temat tego łowiska- co tam można złapać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 Witam! Znalazłem tu twoje zapytanie na temat Słupska. Zakładam, że od tego czasu pewnie rozpracowałeś już zbiornik;). Ja dopiero w ten weekend go odkryłem, powiem, że wizualnie to bardzo mi się spodobał. Co do zasobów to nie mogę nic powiedzieć ( w naszym przypadku to było niespecjalnie – wprawdzie kolega wyciągnął szczupaczka 57cm na spinning?). Jakie jest twoje zdanie na temat tego łowiska- co tam można złapać?? Szczerze mowiac jeszcze 2 lata wstecz mozna bylo polapac, teraz sporadycznie wezmie wiekszy karas lub lin. Za duzo klusownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doberman Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 samum, W takim razie co byś polecił na Śląsku - mam na myśli łowisko?? A co możesz powiedzieć na temat Leśnego w Knurowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samum Napisano 10 Listopada 2010 Autor Share Napisano 10 Listopada 2010 Knurow zarybili wiec jest tam masa ludzi. Ja narazie czas spedzam na Januszkowicach. Wiekszosc rybek laduje w wodzie mimo ze to karpiki po ok. 1,5-6 kg. Jutro znowu jade pobawic sie delikatnym zestawem, a co niech rybki tez maja szanse Dzis otwieraja Rogi po zarybieniu , pewnie ze wzgledu na mala powierzchnie nie bedzie gdzie usiasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarz123 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Nikt już nie łowi na Słupsku??? Bo chciałbym się w najbliższym czasie wybrać, a nie wiem jak z braniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Witam,ja też chcę się tam wybrać w ten weekend,łowił tam ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirasowski Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Witam. Byłem dzisiaj na tym zbiorniku po rzucać za okoniem, może za szczupakiem. I oczom moim ukazał się prawie wyschły zbiornik. No dobra może przesadziłem ale spuścili wody ze 2 metry na pewno. Gdybym nie tonął w mule to chyba przeszedł bym na szerokość ten zbiornik. Wypytałem panów co tam dłubali coś przy płytach , w sumie to chyba przy łączeniach tych płyt. Powiedzieli że wodę planuje się tutaj całą spuścić , w celu uszczelnienia śluzy, ogólnie to nie chcieli za bardzo rozmawiać. Co z rybą z tej wody? Mi się tam dobrze łowiło spore szczupaki tam łowiłem i większość do wody wracały. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirasowski Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Witam. Byłem dzisiaj na tym zbiorniku po rzucać za okoniem, może za szczupakiem. I oczom moim ukazał się prawie wyschły zbiornik. No dobra może przesadziłem ale spuścili wody ze 2 metry na pewno. Gdybym nie tonął w mule to chyba przeszedł bym na szerokość ten zbiornik. Wypytałem panów co tam dłubali coś przy płytach , w sumie to chyba przy łączeniach tych płyt. Powiedzieli że wodę planuje się tutaj całą spuścić , w celu uszczelnienia śluzy, ogólnie to nie chcieli za bardzo rozmawiać. Co z rybą z tej wody? Mi się tam dobrze łowiło spore szczupaki tam łowiłem i większość do wody wracały. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Witam jak tam sytuacja na słupsku wygląda? Jest już normalny stan wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirasowski Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Trochu woda się podniosła ale nie za wiele. Mięsiarze tak wytłukli szczupaka i okonia że już bardzo trudno o miarowego szczupłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Czyli nie za ciekawie...ale wybiore sie dzisiaj porzucać troche Dam znać jak efekty Z tym to akurat masz racje...jak bylem w lipcu to koleś miał w siatce 5 szczupłych po 40 cm(juz wypatrosozne) ale już sobie dłużej nie połapie hehe zabrali mu karte jak przyjechali i po 100zł od sztuki Maleństwa tam jest bardzo duzo, ale jak ja złapie go na spining to mu nic nie ma i wraca do wody zrowy, gorzej z tymi co łapią je na żywaca a czasem w ciagu godziny mieli po 8 bran tych malych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kia Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 witajcie z tego co właśnie przeczytałem zbiornik Słupsko zostanie w tym roku zamknięty. Data zostanie ustalona w niedługim czasie. Więcej informacji znajdziecie tutaj: http://www.katowice.pzw.org.pl/wiadomosci/92218/60/posiedzenie_prezydium_zo_pzw_w_katowicach__20032014 Widziałem też przetarg na remont budowli hydrotechnicznych zbiornika, dlatego widać że zamknięcie Słupska to tylko kwestia czasu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 No i na Słupsku od jutra czeka nas postój do odwołania... http://www.katowice.pzw.org.pl/wiadomosci/95340/61/uwaga_wedkarze_zbiornik_slupsko_nr_712_od_dnia_12052014_zamkniet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi