kocur Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Kup otulinę piankową do rur i w nich trzymaj podpórki na czas transportu w pokrowcu. U mnie sprawdza się to na końcówki kijów oraz inne rzeczy do zabezpieczenia. Koszta znikome a zabezpieczenie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Potrzebuję namiaru na jakiś pokrowiec, tubę lub pudełko na sztyce ponieważ od noszenia ich w pokrowcu na wędki strasznie się pokrowiec niszczy..Znacie coś takiego? Jest jeszcze prostszy sposób- wkładać podpórki ostrą stroną w górę pokrowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Kup otulinę piankową do rur i w nich trzymaj podpórki na czas transportu w pokrowcu. U mnie sprawdza się to na końcówki kijów oraz inne rzeczy do zabezpieczenia. Koszta znikome a zabezpieczenie dobre. Ten pomysł nawet całkiem w porządku Powinni szyć te pokrowce na wędki z jakimś sztywniejszym dnem, bo tak, to tylko materiał się niszczy Myślałem też o jakieś tubie przezroczystej zamykanej korkami po dwóch stronach ale nic takiego nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Przepraszam za double post ale już edytować swojego posta nie mogłem, a znalazłem w internecie tubę rysunkową i tubę na strzały Tuba rysunkowa masywna Tuba na strzały Cartel Telescopic Jak myślicie zdadzą egzamin jako tuby na sztyce do podpórek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 miał ktoś do czynienia z takim trójnogiem mistrala?? http://allegro.pl/stojak-trojnog-plazowy-rzeczny-mistrall-podporka-i3976405597.html warty tej kasy czy lepiej pozostać przy zwykłych podpórkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi