krzysiektca Napisano 8 Października 2009 Napisano 8 Października 2009 Bo cena jest w miarę, ładnie wykonana wędka. Jedynie ciekawi mnie zachowanie przelotek pod plecionką, ale jeśli ok to ją wezmę
lawdzoj82 Napisano 8 Października 2009 Napisano 8 Października 2009 Bo cena jest w miarę, ładnie wykonana wędka. Jedynie ciekawi mnie zachowanie przelotek pod plecionką, ale jeśli ok to ją wezmę Za ta cenę lepszego kija nie znajdziesz Nawet się nie zastanawiaj lawdzoj82 LOL, ciekawe że montują aż tak kiepskie przelotki. swoją drogą szczytową banalnie prosto jest wymienić samemu. oczywiście przelotka mogła być wadliwa/uszkodzona od stanu fabrycznego. Możesz mieć racje ale ja mam xt -pro od 2 sezonów ( miałem do wybory tez new generation a wziąłem pierwszy model ale nie narzekam bo blank nie do zajechania ) tyle ze ich pierwszych xt - pro nie były montowane przelotki typu "sic" wiec to tez może być przyczyną Nowe xt -pro czyli new generation i te nowsze na 2009 sezon niby z opisu producenta je maja już
Damian21 Napisano 8 Października 2009 Napisano 8 Października 2009 lawdzoj82, no ale bez przesady, takie gówniane przelotki. bo kij jest na tej samej półce co millenium czy daiwa PM, swoją drogą jest jego droższa wersja XT-pro limited edition na fuji alconitach.
lawdzoj82 Napisano 8 Października 2009 Napisano 8 Października 2009 lawdzoj82, no ale bez przesady, takie gówniane przelotki. bo kij jest na tej samej półce co millenium czy daiwa PM, swoją drogą jest jego droższa wersja XT-pro limited edition na fuji alconitach. Fakt za 260 zł bo tyle dałem przelotki mogły by być do plecionki o niebo lepsze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.