Boger88 Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Już powinien leszcz się ruszać zaraz przecież będzie się tarł nie wiem co się dzieje również z płotką dlaczego tak mizernie bierze ...Może wszystkie ryby w tej okolicy zostały wytrzebione? Cytuj
Gość sebek Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 Może wszystkie ryby w tej okolicy zostały wytrzebione? Albo wreszcie zmądrzały i opuściły to gospodarstwo rybne jak niektórzy je traktowali. Pseudo wędkarze-zabierali wszystko włacznie z niewymiarowymi boleniami(szły jako ukleje)sandaczami,kleniami itd itp...Mowa oczywiście o warcie poniżej tamy.Wszystkie te gatunki brały na białego gdyz jest to jedno z największych tarlisk na Warcie. W innych miejscach na Warcie płoć pięknie bierze Cytuj
Boger88 Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 Może wszystkie ryby w tej okolicy zostały wytrzebione? Albo wreszcie zmądrzały i opuściły to gospodarstwo rybne jak niektórzy je traktowali. Pseudo wędkarze-zabierali wszystko włacznie z niewymiarowymi boleniami(szły jako ukleje)sandaczami,kleniami itd itp...Mowa oczywiście o warcie poniżej tamy.Wszystkie te gatunki brały na białego gdyz jest to jedno z największych tarlisk na Warcie. W innych miejscach na Warcie płoć pięknie bierze W zeszłym roku podszedł do mnie jakiś dziadek i skarżył się ,że dzisiaj nawet te najmniejsze rybki nie biorą i on nie ma co dla kotów przynieść. Bez komentarza. Cytuj
trywial Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem z tamy. Wyniki totalne dno 2 płotki mikro. Ludzi mało. Cytuj
trywial Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Jakieś informacje odnośnie warty ? Coś się ruszyło ? Cytuj
Patrycja Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Panowie, kolejny weekend się zbliża a jak wyglada sytuacja za tama ? Cytuj
Figos Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Kiepsko,Byłem w ten wtorek na spina to złowilem tylko okonka.Ci co łowili na przepływanke nie widziałem zeby coś wyciagali. Woda opadła i mozna wejsc na ostrogi.Woda jest klarowna wiec wieksza ryba siedzi głebiej. Cytuj
Patrycja Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Duzo ludzi ? Moze mi ktos wytlumaczyc jak od strony sieradza dojechac do kibelka ? Cytuj
Figos Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Duzo ludzi ? Z 10 wędkarzy. Moze mi ktos wytlumaczyc jak od strony sieradza dojechac do kibelka ? Coo?? Cytuj
Patrycja Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Wiedziałam ze będzie cieżko skojazyc , po lewej stronie jadą od sieradza stoi jakaś drewniana ubikacja " WC " , chodzi mi o jedna miejscowke w tym miejscu, a żeby ja zlokaliowac Muße Bankier odnaleźć kibelek ... Cytuj
Figos Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Mrzykro mi nie widzialem nigdzie tam kibelka, krzaki są git Cytuj
Patrycja Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Miejscowka znaleziona, ok 1km od wjazdu na płyty, trzeba szukać niestety, kibelek stoi osloniety krzakami dzisiaj byliśmy od ok 13 do 18, kto widział UFO z 13 m Wedka Pozdrawiamy Cytuj
Figos Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 a Wyniki jakie?? Dziś w Włyniu jeden szczupaczek koło 45cm, a tak to bryndza Cytuj
Patrycja Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 a Wyniki jakie??Dziś w Włyniu jeden szczupaczek koło 45cm, a tak to bryndza Nie wedkowalam, jedynie chłopak, tatalna klapa Poniewaz miejscowka była tak wyłożona wielkimi glazami ze co przeplyniecie to zaczep ( Oliwka blokowala sie miedzy kamieniami ) Ogolnie stracił jednego ładnego Jazia - jedyne branie dnia ... Gdyby ktoś miał ochote wybrać sie wspólnie to będziemy we wtorek, w razie czego zapraszam na pw.. Cytuj
degel23 Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Jest sens jechać za tamę , rybki się pokazały ? jaki jest poziom wody ? Cytuj
Figos Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 ( Oliwka blokowala sie miedzy kamieniami ) Stosuj pałeczki tyrolskie Cytuj
Patrycja Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 ( Oliwka blokowala sie miedzy kamieniami ) Stosuj pałeczki tyrolskie Pomysł dobry ale nie do tej metody Cytuj
zdzislavo Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Łowił ktoś za tamą w tym tygodniu? Jakieś wyniki? Ja byłem w niedziele i ryby bardzo słabo żerowały. Cytuj
Figos Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Ja byłem w niedziele i ryby bardzo słabo żerowały. Napisz jak możesz jak z wodą.Czy przejrzysta czy już troszke brudniejsza? Cytuj
zdzislavo Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Woda bardzo przejrzysta szczerze to jeszcze takiej wody w rzece nie widzialem. Ponawiam pytanie byl ktos w tym tygodniu bo wybieram sie na nocke na sobote i nie wiem czy warto? Cytuj
Zbynek Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 łowił ktoś ostatnio za tamą ? dzieje się coś ? Cytuj
konanik Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Byłem w niedzielę. Przez ok. 3,5-4h tylko jeden jelec. Woda co prawda czysta, ale ilość zielska w wodzie utrudniała łowienie. Co ściągnąłem zestaw to glony... Łowiłem zaraz koło słupka z informacją o granicy obwodu. Więcej tam nie pojadę, przynajmniej w najbliższym czasie. Chyba, że na nockę bo planuję. Cytuj
Patrycja Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Panowie łowił ktoś na dniach w Warcie (rezerwat - most ) Jak wyglada sytuacja ze stanem wody, uciagiem, rybostanem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi