qbassmanutd Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 dzięki. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebri Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Chyba rybka bierze na Warcie bo nikt nic nie pisze. A tak na serio słyszałem od kogoś że bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&video_id=LYFJfZsZjWU wczoraj nad wartą za tamą kilka płotek i okoń 27c m pogoda dopisała spaliłem się jak bym budował autostradę na euro do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 niedziela warta warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 dziś wędkowałem w uniejowie , kilka uklei , lipa straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebri Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Kolego nie ma co się dziwić płoć poszła na tarło. Jaź coś licho bierze w tamtych rejonach, spróbuj w wilamowie o niebo lepsza woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 powtórka z rozrywki z poprzedniej niedzieli , warta w wilamowie , i znowu d..a z brań , jakby ryby nie było , zero kontaktu , fajne miejsca ale co z tego , nie mam farta w tym roku ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 u mnie dzisiaj 2 jazie 35 i 40 cm, kilka dni temu w tym samym miejscu 2 płocie po 30 cm. Brania są za każdym razem, tylko dotąd nie wzięło nic grubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebri Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Za tamą sytuacja taka byłem dziś .. Nie ma wody nie ma ryby ... to samo od strony sieradza zeszło z pół metra wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 zgadza się woda spada, ale jażwic nie brakuje. Dzisiejsze efekty: jazie 42, 43, 46, klenik 34[shadow=white][/shadow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebri Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Brała jaźwica ale bez rewelacji. Płoci wogóle nie widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 zgadza się woda spada, ale jażwic nie brakuje. Dzisiejsze efekty: jazie 42, 43, 46, klenik 34[shadow=white][/shadow]Ładne rybki. Jaką metodą złowione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 na drgającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbynek Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 @tatamarcelka Gdzie ty te jazie łowisz, ja byłem wczoraj na olszynce i raptem jedna ukleja na ds ale jak śledź była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 ja z wartą w sieradzu małżeństwo już unieważniłem, wolę zapamiętać ją taką jaka była kiedyś. Teraz tylko wyjazdy bliżej lub dalej od sieradzewa, ale w sumie jazi nie trzeba długo szukać. Jażwica jest obecnie gatunkiem dominującym w naszym regionie (nie licząc płoci uklei). Kiedyś tak było z kleniem, na 10 ryb 9 to był kleń, a 1 jaż. Teraz dokładnie odwrotnie. A mnie się maży brzana i świnka, szukam miejsc, gdzie w lipcu będzie można złowić wąsatą, ale nie wiem, czy w ogóle jest jeszcze ta ryba w rzece, bo od lat nie miałem na wędce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebri Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Ja w tamtym roku w podłężycach brzane złapałem 2.5 kg. Fajne twarde dno tam jest i łapią tam brzanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 A jak z poziomem wody w tych Podłężycach? Jak ostatnio byłem zaraz pod Sieradzem to z pół metra wody na środku rzeki, a do tego wszędzie jakieś podwodne chaszcze. Brały tylko kiełbie, ukleje i jeden jaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 a w wilamowie to nawet drobnicy w wodzie nie widać , ja jak zwykle bez kontaktu z jelcem jaziem kleniem ukleją wzdręgą płocią itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Ja w tamtym roku w Podłężycach brzane złapałem 2.5 kg. Fajne twarde dno tam jest i łapią tam brzanę. znam dobrze rzekę w Podłężycach i z tego co wiem piach tam jak wszędzie i dno nie różni się od pozostałych odcinków, żwiru czy kamieni tam nie widziałem, chyba, że masz na myśli tą dużą rafę w poprzek rzeki, no ale za rafą woda jest bardzo leniwa, a przed płytko i piach. Jakieś 500m za tą rafą jest prosty brzeg z wykarczowaną doszczętnie drzewiną i dno też tam piaszczyste, są jaziki i klenie. Który odcinek masz na myśli, że go nie znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebri Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Teraz to nawet na Wiśle z wodą słabo i tak samo z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 jak możesz kolego ebri odpisać na moje pytanie to chętnie podyskutuję w tym temacie, bo zostało to tak jakoś zostawione bez odpowiedzi, a o brzanach chętnie bym pomówił...Z ciekawości może wrzuciłbyś fotkę tej wąsatej na forum chyba każdy by się ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 dzisiaj tylko jazik 32, ale było co robić bo 3 jazie spięte i miałem dobre 40 brań, tylko jakieś takie chaotyczne nerwowe nie do zacięcia. Niemniej rybka bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Dociąż sobie koszyczek, bo jak na 40 brań zacinasz 4 to albo to nie brania, albo nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 nie łowię na koszyczek. Nie no coś ty to brania tylko takie kapryśne, szybkie szarpnięcia, nie pociągały dziś mocno za szczytówkę, długość przyponu też nie wpływała na wyniki. Tak czasami biorą jaźwiczki nie zatniesz. Poprzednio natomiast na 6 brań 4 ryby, ale brania były bardziej sdecydowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tatamarcelka Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 konanik tak z ciekawości, twoim kolegą nie jest przypadkiem Kuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi