maciek rożniata Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 dziś byłem na Warcie za tamą totalna lipa na spina nawet jednego puknięcia to samo na sucha muchę nawet ukleje wywiało , woda niska , mało ludzi hhhhmmmmm a to ciekawe, koleżka łowił na federy totalna bryndza , pojechaliśmy póżniej do portu w Pęczniewie woda piękna ale co z tego hehe , no cóż ostatnia deska ratunku ruszamy do Uniejowa ....... chyba trzeba wyciągnąć korek z Warty ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Maciek je sie z tobą nie zgadzam ,ilu ludzi siedzi na warcie za tamą , a jak siedzą to i coś złowią nie siedza dla zabicia czasu tylko mają zamiar coś złowić. Ja jak pojade tam to miejsca nie moge dostać ,ale prawdą jest że zalew sie nie przysporzył do zwiekszenia ilosci ryb w Warcie. Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4eff90d90e7becaa.html Do zobaczenia nad Wartą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciech_z Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Ostatnio grzebałem za jakąś wodą w "eldorado WW" i znalazłem właśnie opis Warty tuż za Jeziorskiem. Zdaniem autora świetne miejsce na bolenia i białoryb. Może jest jakiś kolega spinningista, który powie jak tam z bolkami? Z ciekawości, we wtorek ostatni, w czasie powrotu z Łodzi podjechałem tam. Woda idzie konkretnie, całkiem miłe wrażenie sprawia rzeka no i woda bardzo czysta. A poza tym miałem przyjemność zobaczyć majestatycznie przepływającą brzanę tuż przy brzegu. Bez szału z rozmiarem ale na kiju to chciałbym ją mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3f54afeb6328e78.html A może tak spróbuj na warcie. Do zobaczenia nad wartą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4eff90d90e7becaa.html za tamą na Warcie EDMUND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Był ktoś w tym tygodniu za tamą na Jeziorsku??Gdziało się coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 może ludzie juz zapomnieli o tym łowisku , a ja słyszałem nowa nazwe tego łowiska NERKI Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam panowie co tam sie dzieje sie nad wartą ?? Był ktoś tam może ostatnio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo347 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam co tam słychać na warcie, ostatnio byłem tam w marcu i nie było gdzie wędki włożyć.ludzi masa, za wszelkie info z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 W sierpniu woda w Jeziorsku zakwitła i za tamą ryb nie dało się łowić. Za parę dni wybieram się tam z wędkami. Wie ktoś z kolegów czy coś się tam zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 dziś kolega siedzi za tamą i dzwonił . Ludzi jak na deptaku a brania zero, złowił 10cm płotke to sensacja. Ale pogoda im dopisuje. Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo347 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Edmund a kolega zostaje na noc jeśli tak to proszę o info co na nocce, a ludzi tam zawsze jest dużo, pamiętam kiedyś byliśmy nad wodą o 3 rano i bida była z wolnym miejscem, tym bardziej ze długi weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Wyjechali o 5rano i siedzieli do wieczora ,jak słonce zaszło to sie zwineli . Masz racjie nie ma miejsca nad wodą ,ludziska nocują , bankietują ,atmosfera jak na pikniku , a nocki długie ale brania sporadyczne i małe rybki sie czepiają. To dobrze sie rybka przyzwyczaji do wędkarzy i zanety ,trzeba tam próbować moze sie do nas szczęście usmiechnie. Do zobaczenia nad wodą Edmund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo347 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 oj nocki długie byłem w sobote na odrze to cos wiem, nie moglismy sie switu doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom-Wee Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Dziś w tesco na rybnym widziałem szczupaczki ledwo kilowe.Ech szkoda biedaków.Podobno z jeziorska przyjechały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Kilo 50-60cm wymiar ochronny , Ale z Jeziorska nie moge w to uwierzyć ,jest tam gospodarstwo rybackie ,trzeba było z fotografować . Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Witam Panwie no i jak był ktoś z was ostatnio na warcie za tamą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 No co jest panowie nikt nie jeździ na warte ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Jak wczoraj jechałem tamą to tłok jak na PIOTRKOWSKIEJ. Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom-Wee Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Miałem okazje tam być kilka razy, masz racje Edmund to Piotrkowska i mięsiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Tam jest pewne w południe nie ma szans na dobre miejsce. Trzeba czwarta nad woda a moze jeszcze wcześniej , ale rybki można złowić ,w pazdzierniku strażak z Tuszyna pokazał siatkę pełną okoni ,na żywczyka je złowił.Od 6rano do 16popołudniu masakra od 10cm wzwyż . Mam gdzieś zdjecie jak znajde to wkleje. Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/47b29c8758168e0d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ac6f098c8cd357c.html Wędkarz . Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 niech mu ziemia lekką będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Były tam sandaczyki i wszystko pojechało do Tuszyna . Widzisz i nie grzmisz , ale co ja moge . Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi