kaczor69 Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Za tamą nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_81 Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 i lodu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Wczoraj byłem nad Wartą na tamą nie widać ryby w wodzie ,woda czysta, stan niski ,bez brania od 7.30do 15.00 konkurencja też nie łowiła. Trzeba jeszcze ze dwa tygodnie poczekać,pogoda dopisała,ptaszki już widać ,zaczyna się wiosna nad wodą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 A gdzie sie fotki podzialy? zawsze Twoje relacje okraszone byly fotografiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotik Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Dziękuje panowie za wieści na was zawsze można liczyć ,trudno trzeba jeszcze trochę poczekać dobrze że woda jest niska to ryba w końcu na płynie pozdrawiam całą brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 kotik brać pisze się dużemy lyteramy z trzema wykrzyknikamy ponieważ jest to również odezwa rozkazująca do RYP Pozdrawiam całą BRAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Edmund - super, nie liczac kilku ujec, ale bez nich przekaz bylby niepelny, niestety... Caloksztalt jednak bardzo sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Dzięki JACool miód na moje serducho lejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Był ktos w weekend za tamą? Ryba się ruszyła? Pojutrze dostałem wolne w robocie i pewnie wybiorę się nad Wartę, pytanie tylko gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turek117 Napisano 14 Marca 2011 Share Napisano 14 Marca 2011 W niedzielę byłem pod tamą i lipa, kompletnie bez brania. W cześniej zajrzałem na jeziorsko koło dworku, na rozlewiskach jest jeszcze lód. W Brodni małe pasy lodu przy brzegu i tu ciekawostka, pod tym lodem widać stadka płotek i okoni. Tam gdzie nie było lodu, ryb nie było. Za to ornitologicznie wiosna pełną parą ruszyła. Rano jak przyjechaliśmy na dworek, to powitał nas klangor żurawi. Pod tamą czapla jako chyba jedyna złapała w tym dniu rybę i odleciała. W Brodni stada ptaków, gęsi, kormorany, kaczki, mewy. wszystkie drą dzioby ile wlezie. WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Witam kolegów wędkarzy Czy ktoś mógłby opisać obecna sytuacje nad warta ? Interesuje mnie; Stan wody Uciąg Obecny Rybostan Dostęp do brzegu Oraz wszelkie info którego nie wymyśliłem Zdjęcia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Ja ponowie pytanie - jaka jest Twoja plec? Ostatnio nie doczekalem sie odpowiedzi... Dzisiaj nowy post i znow sie placzesz, w profilu kobieta Patrycja w wpis - jakby meski. Chyba, ze operacja byla i jeszcze sie nie przestawilas/przestawiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Jacool jeśli tak bardzo cię to inreresuje jestem kobieta a moje dziwne wpisy są spowodowane tym ze często pisze z telefonu ( iPhone ) który uzupełnia wyrazy bądź zmienia końcówki a po jakimś czasie nie mam jak tego edytowac... Następny razem jeśli interesują cię takie sprawy to pisz na pw ponieważ to spam. A w tej chwili chciałabym uzyskać odpowiedz na swoje pytanie jeśli ktoś raczy podzielić Sie informacjami;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Dodam jeszcze ze interesuje mnie odcinek warty od sieradza po jeziorsko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Dla mnie to nie jest wyjasnienie - prze wyslaniem kazdego posta, mozna kliknac "podglad" i poprawic ew. bledy. Zobaczymy, kiedy znow sie "telefon" pomyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 JACooL, nasz Detektyw hehe,pamiętam iż juz kiedyś rozwikłałeś zagadkę jakiegoś jegomościa... tu na forum oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Jeśli macie Sie bawić w detektywow to proszę, wasze odpowiedzi ciekna informacjami zwiazanymi z tematem .. Także podziekuje za pomoc i ogromna ilośc informacji . .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotik Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Najlepiej jakbyś sama pojechała nad warte i zdała od siebie kilka relacji jak jest bo jeżeli chodzi o Twoje informacje to żadnych nie widziałem a tyle byś chciała wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Patrycja daj namiary na pw pojedziemy razem nad Warte, zabiorę cie w dobre miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wielgos85 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Panowie ten post tyczy się łowiska a nie jaką mam płeć. Nie ta zakładka na marginesie. Jak to leciało w gwarze kierowców zawodowych : Przejcie na inny kanał. A co do tematu to nikt tu już nie pisze czy coś się dzieje za tamą i w okolicach? Ryby wyginęły czy szarpaki opanowali odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Patrycja daj namiary na pw pojedziemy razem nad Warte, zabiorę cie w dobre miejscówki. Nie wwiem jak mam to rozumieć ale chyba brak ci umiejętności logicznego myślenia ponieważ ewidentnie moje pytanie tyczy Sie obecnej sytuacji nad warta, a jeśli tego nie zrozumiales to powiem tak; masz za krótka Wedke zeby ze mną Sie na ryby wybierać ... Tak jak kolega poniżej, temat tyczy Sie obecnej sytuacji na danym lowisku a nie detektywow, Umawialni czy jeszcze co tam Wymyślicie ... Czy wkoncu ktoś udzieli satysfakcjonujej mnie odpowiedzi ... Tak na marginesie, do kolegi kotik Jakbym miała wiecej czasu to sama bym to sprawdziła, a skoro pisze w tym temacie i pytam o info to daruj sobie tez żałosne posty .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Kolega poniżej to JA i własnie nad Watę zaraz jadę Pozdrawiam całą BRAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Oczywiście płeć M, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Koledzy nieładnie, jedna dziewczyna a już tyle podtekstów.Działajcie w realu jak nie macie dziewczyn a jak chcecie poznać to piszcie na priv a nie się czaicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi