Boger88 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Już powinien leszcz się ruszać zaraz przecież będzie się tarł nie wiem co się dzieje również z płotką dlaczego tak mizernie bierze ...Może wszystkie ryby w tej okolicy zostały wytrzebione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Może wszystkie ryby w tej okolicy zostały wytrzebione? Albo wreszcie zmądrzały i opuściły to gospodarstwo rybne jak niektórzy je traktowali. Pseudo wędkarze-zabierali wszystko włacznie z niewymiarowymi boleniami(szły jako ukleje)sandaczami,kleniami itd itp...Mowa oczywiście o warcie poniżej tamy.Wszystkie te gatunki brały na białego gdyz jest to jedno z największych tarlisk na Warcie. W innych miejscach na Warcie płoć pięknie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Może wszystkie ryby w tej okolicy zostały wytrzebione? Albo wreszcie zmądrzały i opuściły to gospodarstwo rybne jak niektórzy je traktowali. Pseudo wędkarze-zabierali wszystko włacznie z niewymiarowymi boleniami(szły jako ukleje)sandaczami,kleniami itd itp...Mowa oczywiście o warcie poniżej tamy.Wszystkie te gatunki brały na białego gdyz jest to jedno z największych tarlisk na Warcie. W innych miejscach na Warcie płoć pięknie bierze W zeszłym roku podszedł do mnie jakiś dziadek i skarżył się ,że dzisiaj nawet te najmniejsze rybki nie biorą i on nie ma co dla kotów przynieść. Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ruszyło się coś przed świetami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem z tamy. Wyniki totalne dno 2 płotki mikro. Ludzi mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trywial Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Jakieś informacje odnośnie warty ? Coś się ruszyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Panowie, kolejny weekend się zbliża a jak wyglada sytuacja za tama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Kiepsko,Byłem w ten wtorek na spina to złowilem tylko okonka.Ci co łowili na przepływanke nie widziałem zeby coś wyciagali. Woda opadła i mozna wejsc na ostrogi.Woda jest klarowna wiec wieksza ryba siedzi głebiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Duzo ludzi ? Moze mi ktos wytlumaczyc jak od strony sieradza dojechac do kibelka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Duzo ludzi ? Z 10 wędkarzy. Moze mi ktos wytlumaczyc jak od strony sieradza dojechac do kibelka ? Coo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Wiedziałam ze będzie cieżko skojazyc , po lewej stronie jadą od sieradza stoi jakaś drewniana ubikacja " WC " , chodzi mi o jedna miejscowke w tym miejscu, a żeby ja zlokaliowac Muße Bankier odnaleźć kibelek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Mrzykro mi nie widzialem nigdzie tam kibelka, krzaki są git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Miejscowka znaleziona, ok 1km od wjazdu na płyty, trzeba szukać niestety, kibelek stoi osloniety krzakami dzisiaj byliśmy od ok 13 do 18, kto widział UFO z 13 m Wedka Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 a Wyniki jakie?? Dziś w Włyniu jeden szczupaczek koło 45cm, a tak to bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 a Wyniki jakie??Dziś w Włyniu jeden szczupaczek koło 45cm, a tak to bryndza Nie wedkowalam, jedynie chłopak, tatalna klapa Poniewaz miejscowka była tak wyłożona wielkimi glazami ze co przeplyniecie to zaczep ( Oliwka blokowala sie miedzy kamieniami ) Ogolnie stracił jednego ładnego Jazia - jedyne branie dnia ... Gdyby ktoś miał ochote wybrać sie wspólnie to będziemy we wtorek, w razie czego zapraszam na pw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
degel23 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Jest sens jechać za tamę , rybki się pokazały ? jaki jest poziom wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 ( Oliwka blokowala sie miedzy kamieniami ) Stosuj pałeczki tyrolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 ( Oliwka blokowala sie miedzy kamieniami ) Stosuj pałeczki tyrolskie Pomysł dobry ale nie do tej metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislavo Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Łowił ktoś za tamą w tym tygodniu? Jakieś wyniki? Ja byłem w niedziele i ryby bardzo słabo żerowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Ja byłem w niedziele i ryby bardzo słabo żerowały. Napisz jak możesz jak z wodą.Czy przejrzysta czy już troszke brudniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislavo Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Woda bardzo przejrzysta szczerze to jeszcze takiej wody w rzece nie widzialem. Ponawiam pytanie byl ktos w tym tygodniu bo wybieram sie na nocke na sobote i nie wiem czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbynek Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 łowił ktoś ostatnio za tamą ? dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Byłem w niedzielę. Przez ok. 3,5-4h tylko jeden jelec. Woda co prawda czysta, ale ilość zielska w wodzie utrudniała łowienie. Co ściągnąłem zestaw to glony... Łowiłem zaraz koło słupka z informacją o granicy obwodu. Więcej tam nie pojadę, przynajmniej w najbliższym czasie. Chyba, że na nockę bo planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Panowie łowił ktoś na dniach w Warcie (rezerwat - most ) Jak wyglada sytuacja ze stanem wody, uciagiem, rybostanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi