buthidae Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Dokładnie- ja jestem nastawiony optymistycznie:) Jak będę miał jeszcze jakieś pytania to oczywiście napiszę. Na tą chwilę zastanawiam się tylko czy bez problemu można stanąć na poboczu Eskadrowej samochodem? Bo średnio uśmiecha mi się łazić 500m ze sprzętem wzdłuż brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Od momentu gdzie jest w/w tablica reklamowa możesz stanąć bez problemu na poboczu/chodniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Dzięki wielkie za pomoc. Dam znać jak tam efekty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Panowie a jak tam stan wody? Powiedzcie mi, wysoko te betony są nad wodą? Mam nadzieję, że mi podbieraka wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Koledzy jeszcze tylko jedna prośba- jaki jest numer łowiska, bo w moim wykazie nie ma:D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 001 to jest obwód Odry nr 5. Poniżej mapa: Odra nr 5 z PZW Szczecin Co do poziomu wody to pewnie z metr lub 1,5 do lustra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Ok, czyli wpisuję w tabeli symbol okręgu/nr. łowiska Sz/001 Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Witam po Regalicy Sorry że dopiero teraz, ale wcześniej nie miałem czasu. Na miejscu byliśmy po godzinie 2- większość miejsc zajętych. Siedzieliśmy na pierwszym wolnym przy końcu betonów, jakieś 100m od końca. Wynik na 3 osoby: 5 leszczy w przedziale 0,7-2kg, 2 rozpióry, 3 krąpie i chyba 13 płoci powyżej 0,5kg. Ogólnie to jak na 17h to raczej średnio, ale podobało się bardzo, wypad uważam za udany i jeszcze w tym roku tam zawitam! Warto dodać, że nie minęło 15min od rozstawienia wędek, a już mięliśmy kontrolę- chwała za to!! Zapomniałem dodać- pomimo i tak średniego wyniku, to w naszych okolicach i tak nam chyba najlepiej brało, także chyba po prostu trafiliśmy na średni dzień. Kolejny wypad planujemy za 4 tygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Polowanie na zendera w sobotę 2 szczupłe 53- 61cm, dzisiaj 2 niewymiary, jedna obcinka, wszystko na seladynowe kopyto z opadu. Dosyć dużo skubnięć ale niestety nie do zacięcia. Tak więc rybki całe i zdrowe pływają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczyyy Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Witam i jak efekty,szczególnie mi chodzi,czy ruszyła sie ta morska płoć lub leszcz??? z góry ,dziękuje za wszystkie informacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 tak słyszałem ze weszła morska płoc w kanały ale jeszcze nie znam szczeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Czas już chyba rozpocząć wędkowanie na Regalicy. Czy ktoś już był? Wybieram się w sobotę. Nie jest jeszcze za wcześnie? Możecie coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonah009 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 witaj w piątek byłem od 13,30 do 17,30 w okolicach mostu Cłowego na białego i na czerwonego z koszykiem nic, a nic o przepraszam jeden jazgarz, obok stał Pan ze spiningiem na paproszka za okonkiem to od czasu do czasu brały takie do 5cm. ale nie wiem ile to prawdy - kilka dni wcześniej "rybacy" zaciągali tam siatami rozciągniętymi między dwie łódki tak więc to by wyjaśniało brak ryby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KTU Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Witajcie, Czy coś się ruszyło ? Codziennie przejeżdżając rano widzę 2-3 osoby... Czy ktoś może coś wie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Byliśmy 10.03. pod mostem na Niklowej. Wiało, lało i zero brań - nawet jazgarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KTU Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Hej, No to jeszcze trzeba poczekać. Chyba trzeba spróbować na SUMowskich. Następny weekend ma być szał - 19 stopni i słońce. Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Witam wszystkich! był może ktoś przez ostatni weekend na cłowym? Myślę co by dziś wieczorkiem nie przejść się ze spiningiem, może ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Dziś od 6 00 do 10 00, 26 leszczyków i krąpików z gruntu na czerwonego, zabawa fajna ale jeśli chodzi o większą rybkę to brak, największy około 1,5 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki1 Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Witam. Czy można złowić coś ciekawego na Regalicy . Bo mam zamiar się wybrać i pytam czy warto bo kawałek mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maydan Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Zapraszam do tematu Cegielinka. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=12192&postdays=0&postorder=asc&start=285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Koledzy, czy ktoś na Regalicy w tym roku już łapał leszcza? Od dwóch miesięcy ani widu ani słychu na moich wyjazdach, mam takiego pecha czy go po prostu nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi