Skocz do zawartości
tokarex pontony

Pierwsza plecionka prosze o pomoc w wyborze

Screamer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kongerowski Kevlon wcale nie jest taki zły jak go piszą, wad ma co prawda sporo:

-szybko traci kolor i robi się jasnozielona, nawet siwa;

-raczej nie jest okrągła, bardziej tasiemka jak już się troche przeciągnie;

-kiepsko się rzuca mniejszymi przynętami jeśli chodzi o spinning;

Ma tez plusy, nie traci na wytrzymałości - swoja męczyłem cały sezon na spinningu i jest jak nówka pod tym względem, nie mechaci się, nie plącze i jeden najważniejszy + CENA

Przez pomyłkę kupiłem jaxon'owskiego hexana - oczywiście poprę opinie wszystkich pozostałych użytkownikow tego szajsu - lepiej kupic zyłkę niz tracic kasę na ten badziew

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
:lol: własnie patrzyłem na plecioni na www.ebay.com i tam mozna plecionke power pro dostac za 30 złoty plus przesylka drugie tyle chyba jak bende mial pieniadze to zakupie tam pare plecionektu macie dobrego sprzedwce
Napisano

Screamer.. SUFIX jest cudownie podatna na przetarcia.. a o plecionkach Mikado i Jaxona wolę sie nie wypowiadać [pięknie się włókna "wyplątują"]...

Napisano

mam zamiar kupić Power Pro ale mam problem w wyborze, mianowicie

plecionka ma mi służyć do cięższego opadu jak i kopytek 5cm i innych mniejszych przynęt

i nie wiem czy brać 8lb czy 10lb :?: HELP :mrgreen:

Napisano

8-10 lb stanowczo wystarczy. Osobiście do tej pory używałem 10lb. Ale ostatnio miałem plecionkę Stren'a 10 lb, ktora przy tej samej wytrzymałości jest wyraźnie cieńsza od PP idlatego szukam teraz Stren'a ale nie tego, który ostatnio pojawił się na allegro i na pewno nie w tej cenie :???:

Napisano

No ja zamówiłem na kołowrotek Shimano Nexave 0,13 8lb / 135m, oczywiście Power Pro :). Mam nadzieje, że się sprawdzi i będę zadowolony, dam sprawozdanie po kilku tygodniach rzucania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.