Skocz do zawartości
tokarex pontony

ANDRZEJ GOŁOTA co sadzicieo tej walce?

trzmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moim zdaniem chodziło tylko o kasę .Walka ogólnie słaba. przeciwnik marny.Forma Gołoty tak jak w poprzednich walkach bez rewelki.Chociarz wygrał ogólnie zero zadowolenia.A na dodatek DON KING wtranrzalający się w wywiad z Andrzejem to świadczy o wszystkim :sad: Andrzej nie wiedział co powiedzieć. :cry:Zobaczymy co ADAMEK pokarze mój faworyt :lol:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Adamek klasa! Bardzo ladny boks. A Golota, no zobaczymy. Po jednej walce git, ale zobaczymy co dalej. Przeciwnik jakby slaby, ale moze Andriu ma powera po przerwie. Ale Sagan mnie zadziwil. Nic nie pokazal.

Napisano

e tam najlepszy jest diablo Włodi dla mnie, gołoty nie ogladałem bo to strata czasu... wole teletubies :lol::lol::lol: chociaz na czasie :lol:

Gość bogdan39
Napisano

To była walka z workiem treningowym.

Napisano

Golota ruszla sie jak betonowy kloc. Wg. mnie z niego nic juz nie bedzie facet ma juz 40 na karku i ma sie bic z "mlodzikami". :roll::???:

• 2 weeks later...
Napisano

gołota dał popis ładnie walczył jak po takiej przerwie ale widac ze dali mu jakąs miernote i moze dlatego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.