trzmielu Napisano 9 Czerwca 2007 Napisano 9 Czerwca 2007 Moim zdaniem chodziło tylko o kasę .Walka ogólnie słaba. przeciwnik marny.Forma Gołoty tak jak w poprzednich walkach bez rewelki.Chociarz wygrał ogólnie zero zadowolenia.A na dodatek DON KING wtranrzalający się w wywiad z Andrzejem to świadczy o wszystkim Andrzej nie wiedział co powiedzieć. :cry:Zobaczymy co ADAMEK pokarze mój faworyt
shadow Napisano 9 Czerwca 2007 Napisano 9 Czerwca 2007 dla mnie to byl wielki cyrk !!!! ale widze za Adameka ladnie ciska to juz jednak inna klasa
trzmielu Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Napisano 9 Czerwca 2007 Po piątej rundzie widac że jest lepszy.To nasz najlepszy polski pięściaż zawodowy bez gadania
dzienciol Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 Adamek klasa! Bardzo ladny boks. A Golota, no zobaczymy. Po jednej walce git, ale zobaczymy co dalej. Przeciwnik jakby slaby, ale moze Andriu ma powera po przerwie. Ale Sagan mnie zadziwil. Nic nie pokazal.
jaross Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 e tam najlepszy jest diablo Włodi dla mnie, gołoty nie ogladałem bo to strata czasu... wole teletubies chociaz na czasie
Eksist Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 Golota ruszla sie jak betonowy kloc. Wg. mnie z niego nic juz nie bedzie facet ma juz 40 na karku i ma sie bic z "mlodzikami".
cysiu Napisano 15 Czerwca 2007 Napisano 15 Czerwca 2007 Ostatnia nadzieja białych w końcu wygrał Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny
Dyman Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 gołota dał popis ładnie walczył jak po takiej przerwie ale widac ze dali mu jakąs miernote i moze dlatego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.