Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 171
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

pater, nie jestem nieodpowiedzialnym ojcem(na kotwiczki przyjdzie czas :twisted: ),a to jest tzw.wstępne zapoznanie ze sprzętem :mrgreen: ,a tak poza tym to blaszki uzbrajam dopiero na łowisku(względy praktyczne i można pokombinować z kotwiczkami :twisted: )

Gość pater
Napisano

jasne,śmieje się tylko,a propo kotwiczek,ja mam uzbrojone cały czas,nie chciało by mi sie nad wodą bawić z kotwiczkami i zakładać

• 4 weeks later...
Napisano
Tomek1988, co Ty gadasz,masz trochę tego "złomu".

I pamiętaj,że nie ilość się liczy,tylko łowność przynęty. :mrgreen:

Nie no nie narzekam jak na razie okonie biorą i szczupłe,klenie też się trafiają, teraz ide do pracy więc jak wezmę wypłatę to powiekszam kolekcję o gumy i woblery bo obrotówek mi starcza :-)

• 4 weeks later...
Napisano
Panowie co jeszcze powinienem miec? Pytam o gumy bo narazie nie chce marnowac pieniedzy na droższe przynęty do czasu kiedy nie nabiore spiningowej ogłady :wink:

Ja sobie z gumami całą sprawę dawno temu już uprościłem z tego powodu, że na rynku jest tego "cholerstwa" od groma i czasami trudno rozsądnie coś w sklepie wybrać i z reguły kupowałem coś, co mi się w danej chwili spodobało co nad wodą nie zawsze zdawało egzamin. Teraz mam taką zasadę jak kupuje gumy: kopyta - tylko relax, twistery mans i relax, ripery - mans. Kolory podstawowe - białe, perłowe. motoroli, żółte, zielone i ich kombinacje z dodatkiem czerwonego. Wyjątkiem od tej reguły jest kompletowanie gumek na okonia - wtedy się tak nie ograniczam :wink:

Napisano

W takim razie jakie obrotówki polecilibyście koledzy? tzn pytam o model i rozmiar :wink:

dawm84 dzięki za wskazówki :wink: Może tego nie widac na tych fotkach ale to produkty Man's i Relax :wink:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Ok ja tez sie troszke pochwale....moja podreczna torba ktora jezdzi ze mna autem

449b770a438171a9.jpg

a tu jej zawartosc

2090794811be0003.jpg

no i ma wiele kieszonek gdzie mozna zmiescic jakies przydasie.

3f16af40e82d842e.jpg

pozdrowka

• 3 weeks later...
Napisano
Mają się czego bać.
hehe tak sie boją ze sie pochowały i nie biorą :lol:

Supersobi, to nie jednorazowe zakupy a gromadzone juz od jakiegoś czasu..

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano

To trochę odświeżymy :)

Oto mój arsenał na zębatego. Co prawda zeszłoroczny, ale do maja na pewno go uzupełnię. Szczególnie obrotówki.

Oferta blaszana.

396de25f23c470e9m.jpg

Oferta wobkowa.

9875247a47ca5139m.jpg

Oferta pierzasta.

9308d1b9c5f00e74m.jpg

Oferta gumowa.

4db7ac77eb8fdee4m.jpg

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

No to i ja jadę :)

Gumki i małe gumki: :mrgreen:

37f23483c9ce70f6m.jpg

Obrotówki:

6303b4448670f5dem.jpg

Wahadłówki:

7c7e97e06197671bm.jpg

I woblerki:

3f45ee8d1ed02717m.jpg

Trochę blaszek jest z zeszłego roku i podrdzewiałych ale myślę, że w przyszłym tygodniu i tak większość pourywam :D