Gość pater Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 dobrze że bez kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 pater, nie jestem nieodpowiedzialnym ojcem(na kotwiczki przyjdzie czas ),a to jest tzw.wstępne zapoznanie ze sprzętem ,a tak poza tym to blaszki uzbrajam dopiero na łowisku(względy praktyczne i można pokombinować z kotwiczkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pater Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 jasne,śmieje się tylko,a propo kotwiczek,ja mam uzbrojone cały czas,nie chciało by mi sie nad wodą bawić z kotwiczkami i zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Nie ma się czym chwalić do pięt wam nie dorastam co do sprzętu ale co tam: http://www.imagic.pl/files//2136/./43630005.JPG http://www.imagic.pl/files//2136/./43630003.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Tomek1988, co Ty gadasz,masz trochę tego "złomu". I pamiętaj,że nie ilość się liczy,tylko łowność przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Tomek1988, co Ty gadasz,masz trochę tego "złomu".I pamiętaj,że nie ilość się liczy,tylko łowność przynęty. Nie no nie narzekam jak na razie okonie biorą i szczupłe,klenie też się trafiają, teraz ide do pracy więc jak wezmę wypłatę to powiekszam kolekcję o gumy i woblery bo obrotówek mi starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Nie ma się czym chwalić do pięt wam nie dorastam co do sprzętu nie no masz niezłą kolekcje obrotówek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 To dopiero początek: http://www.imagic.pl/public/pview/180634/ABCD0001.JPG http://www.imagic.pl/public/pview/180632/ABCD0002.JPG Panowie co jeszcze powinienem miec? Pytam o gumy bo narazie nie chce marnowac pieniedzy na droższe przynęty do czasu kiedy nie nabiore spiningowej ogłady P.s Sorrki za jakosc zdjec ale z komórki robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 spinningista na razie ze mnie żaden, ale przydałyby Ci się jakieś blaszki[nie są aż tak drogie] A poza tym jak na początek, to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Panowie co jeszcze powinienem miec? Pytam o gumy bo narazie nie chce marnowac pieniedzy na droższe przynęty do czasu kiedy nie nabiore spiningowej ogłady Ja sobie z gumami całą sprawę dawno temu już uprościłem z tego powodu, że na rynku jest tego "cholerstwa" od groma i czasami trudno rozsądnie coś w sklepie wybrać i z reguły kupowałem coś, co mi się w danej chwili spodobało co nad wodą nie zawsze zdawało egzamin. Teraz mam taką zasadę jak kupuje gumy: kopyta - tylko relax, twistery mans i relax, ripery - mans. Kolory podstawowe - białe, perłowe. motoroli, żółte, zielone i ich kombinacje z dodatkiem czerwonego. Wyjątkiem od tej reguły jest kompletowanie gumek na okonia - wtedy się tak nie ograniczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 W takim razie jakie obrotówki polecilibyście koledzy? tzn pytam o model i rozmiar dawm84 dzięki za wskazówki Może tego nie widac na tych fotkach ale to produkty Man's i Relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor1200 Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 co o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 kaczor1200, jak na początek może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Fajna przynęta, tylko czemu w mojej katanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 A to mój drobniutki arsenalik spiningowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Ok ja tez sie troszke pochwale....moja podreczna torba ktora jezdzi ze mna autem a tu jej zawartosc no i ma wiele kieszonek gdzie mozna zmiescic jakies przydasie. pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 zauroczyłem sie spiningiem czy będzie miłość zobaczymy moje przynęty oprucz gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 pio, fajowy ten arsenał, dobrze, że ryby go nie widzą Mają się czego bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 No no kolego pio zaszalałeś niezłe zakupy jak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Mają się czego bać. hehe tak sie boją ze sie pochowały i nie biorą Supersobi, to nie jednorazowe zakupy a gromadzone juz od jakiegoś czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer1994 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Może odświeżymy temat chyba każdy przez ten czas coś nakupował i na pewno się pozmieniały nasze arsenały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orwon Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 To trochę odświeżymy Oto mój arsenał na zębatego. Co prawda zeszłoroczny, ale do maja na pewno go uzupełnię. Szczególnie obrotówki. Oferta blaszana. Oferta wobkowa. Oferta pierzasta. Oferta gumowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunk Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 A to jest to co mi towarzyszy tej wiosny: Póki co ubogo, bo ubogo ale się łowi! a to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 No to i ja jadę Gumki i małe gumki: Obrotówki: Wahadłówki: I woblerki: Trochę blaszek jest z zeszłego roku i podrdzewiałych ale myślę, że w przyszłym tygodniu i tak większość pourywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi