wiesławek Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 No ładny arsenał Lata kompletowania.Jeszcze pełna skrzynka z pilkerami i pudełko z wirówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 wiesławek, fajny zbiór, rządzi widzę Rapala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Oto mój zbiór przynęt Mam nadzieje ze napiszecie mi jakich przynęt mi jeszcze brakuje (łowię szczupaki, sandacze i najrzadziej okonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 element52 brakuje wobków Masz parę wobków, ale wszystkie "na jeden styl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 element52 brakuje wobków Masz parę wobków, ale wszystkie "na jeden styl" No te wobki mam od kolegi (nie łowi już to oddał je w dobre ręce ). A jakie polecasz Jakieś konkretne nazwy Może jakieś linki P.S Najlepiej woblery schodzące do 2 m. A waga od 10g do 15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 element52 popatrz na Salmo. I tam znajdź takie do swoich potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 A to moje, jeszcze dużo brakuje i wiele już straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 No to teraz moje przynęty - niestety mało ich zostało po mijającym sezonie, trzeba będzie dokupić trochę gum. Na okonia Najskuteczniejszy jest perłowy ripper kongera i obrotówki w rozmiarze 1,2,3 białe z czerwonymi pasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 wobler na samym dole. Co to za wobler, salmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Qba, arsenał widac przemyslany Widze u Ciebie z woblerkow ten zielony i ten nad nim czy sa to Octopusy Tak mi sie cos wydaje a powiedz mi czy masz jakies dobre wyniki na te wobki, bo sa wmiare tanie, sprawiaja dobre wrazenie ale u mnie sie nie sprawdzaja, nie sa łowne na moich wodach, a jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 wobler na samym dole. Co to za wobler, salmo? Odpowiem za kolegę-nie:kenart Tak jest napisane na sterze.Mam identyczny ale nie jestem zadowolony z tego modelu-za smukły i za słabo pracuje ale coś ala hornet "kolorowa żarówa" też jest tej firmy i tamten już był łowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 ten zielony i ten nad nim czy sa to Octopusy Tak mi sie cos wydaje a powiedz mi czy masz jakies dobre wyniki na te wobki, bo sa wmiare tanie, sprawiaja dobre wrazenie ale u mnie sie nie sprawdzaja, nie sa łowne na moich wodach, a jak u Ciebie Nie polecam tego typu woblerów Miałem taki sam tylko brzuszek chyba biały, bardzo słabo pracował w wodzie. Ceny nie pamiętam, ale nie wiem czy kolega nie ma takiego jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 No to ja się pochwalę pudełeczkiem Niestety wszystkie Salmo i Rapalki sprzedane Miałem się nastawić tylko na karpie i spinn i szczupaki odłożyć, ale grzechem byłoby ich nie połowić mając łódkę Więc powoli zbieram sprzęt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Slider@ Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Zawartość moich niektorych pudelek które są trochę pełne na poczatku sezonu jest 2 razy więcej (Lubie mieć wybór ) Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 a oto mój mały "zbiór" Rapale z metalowym sterem odkupiłem od jednego kolesia z niedziciy za Żubra ( dobry interes co nie?) miałem jeszcze kilka ale zerwałem Prośba do kolegów, czy da się dorobić ster do woblera SALMO który jest pod tą Rapalą? Meppsa 5 znalazłem i jaxona 4 rowniez z rzędu u góry każdego rodzaju po 10 sztuk natomiast z dolnych żółte kopyto znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 @Slider@ widzę moje żuczki haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Slider@ Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Wobler129 zgadza się niektórzy się dziwią na co ja łapie tyle szczupaków Michcio mój imienniku Co do tego Salmo da się oczywiście należy wyjąć resztki starego steru i wkleić nowy. Rapalke mogę odkupić za dwa żubry Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Wobler129 zgadza się niektórzy się dziwią na co ja łapie tyle szczupaków No ale jaja Jesteś pierwszy, który mi mówi o szczupakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Robal, widze ze mamy podobny arsenał, chodzi mi o obrotówki i woblerki (z Angli) tylko ze mi te 2 mała, pomarańczowy i ten błękitny nie chodzą ,wobler129, a do Ciebie to odezwe sie kiedy na priva w sprawie tych kogucików bo wyglądaja ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 proszę a oto mój dobytek zgromadzony w ciągu 1,5 roku, jedno pudełko jeszcze puste... jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 i jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 patbaj, tez mam te stormiki w swoim pudełku fajnie zachowują sie w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 patbaj najbardziej mi się podobają te dwa żuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 patbaj, tez mam te stormiki w swoim pudełku fajnie zachowują sie w wodzie stormiki???? możesz opisać jaśniej bo jak mówisz ja je mam ale nie wiem o ktore przynęty ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 patbaj najbardziej mi się podobają te dwa żuczki aaa żuczki to podarunek od gościa o ksywie "Balcerek" może ktoś z wrocka kojarzy, może Roman Gawlas... jeszcze ich nie wypróbowałem, ale są niby super łowne jeśli chodzi o klenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi