krzysiek8338 Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 witam, jak tam połowy w Świnoujściu był ktoś może w tym tygodniu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 podbijam temat jak tam brania w świnoujściu ? w mieście dalej okoń na krabika bije ? bo jak byłem 3 tygodnie temu to tylko na krabika brał i se nie polapałem bo oczywiscie bylem bez. mam zamiar w niedziele się wybrać tak wiec jak by ktoś dał znać czy warto to by bylo fajnie. z góry dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timonwp Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 na kraba bije ostro byłem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 dzieki za info kolego . A ciekawy jestem czy na stynke by nie uderzał jak myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timonwp Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 nie wiem nie probowałem tam mam kraba bieze to nie kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 ok dzięki za info jutro lece na kraba pozdrawiam kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koccis11 Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 Witam, planuje się wybrać w przyszłym tygodniu. Dajcie znać co słychać na u-botach, no chyba, że gdzieś lepiej bierze. Nie jestem za bardzo obeznany co bierze na basenie, czy tylko okon, plotka czy moze sandacz lub inna ryba. Jak cos to napiszcie na co, zebym wiedzial co przygotowac Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexx Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Witam, Dajcie znać co słychać na u-botach Na u-bootach banda prymitywnych dzikusów tnie na szarpaka wszystko co ma płetwy i nie spadnie z haka w czasie wyciągania. Ostatnio Policja przyjechała na wezwanie zadziwiająco szybko, w niecałe 10 min., ale obawiam się, że taka pojedyncza interwencja to walka z wiatrakami. Dzwońcie po patrol za każdym razem, gdy widzicie coś takiego. Może te typy stwierdzą po jakimś czasie, że "skórka nie warta wyprawki" i dla świętego spokoju odpuszczą. Z głodu tego nie robią, bo znaczna ich część przyjeżdża samochodami. A nawet jak nie mają kasy, to bardziej byłoby dla nich opłacalne poszukanie jakiejś pracy zamiast kaleczenia kotwicami wszystkiego co żyje w wodzie. Być może problem choć częściowo rozwiązałby zakaz połowu ryb na u-bootach od 1 listopada do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koccis11 Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Dzieki za info ale "szarpac" to ja nie zamierzam spróbuje za okoniem, może jakiś sandacz pogoda dopisze to i sie będzie można sie pobawić pozdrawiam i jak coś to czekam na jakieś info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosek Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Właśnie wróciłem ze spaceru i o zgrozo na północnym MASAKRA szarpią na potęgę. Jak temu przeciwdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Czyli nic nowego, dopóki jeszcze w mare ciepło łowią w robaka i "bomby" a od połowy listopada na północnym i u-bootach króluje szarpak. Jarosek, orientujesz się czy na Mulniku też szarpią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosek Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Na dzień dzisiejszy to nie, ale pewnie zaczną jak wejdzie szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koccis11 Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 o szarpakach już coś wiadomo ale czy idzie się pobawić z jakąś rybą to nie za bardzo jak coś wiecie to dajcie jakiś cynk pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Będę na weekend może coś połowie jak pogoda pozwoli i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosek Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 Od kilku dni nawet nie widać wędkarzy nad kanałem, kłusole w północnym nadal. Dzisiaj byłem zobaczyć na betonce i też słabizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koccis11 Napisano 28 Listopada 2013 Share Napisano 28 Listopada 2013 To mnie nie pocieszyliscie , ale mimo to jutro sie wybieram i planuje kilka dni spedzic jak pogoda dopisze. Oczywiscie napisze co i jak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koccis11 Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Byłem dzis 7 rano na ubootach. Wędkarzy sporo, lecz efekty mizerne. Na spinning malutki sandaczyk i delikatne puknięcia. Na robaka jazgarz i drobny okoń. Szarpakowcy pewnie nałapali "maluchów", ale to co zaobserwowałem większość wędkarzy miała mizerne efekty. Więc ok 10 dałem sobie spokój i będę próbował w następne dni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 witam panowie, pytanie czy można jeszcze połapać w miscie okonia ??? z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos_90_zsw Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 Witam serdecznie, mam takie małę zapytanko a mianowicie czy orientuje sie ktoś czy w tym okresie opłaca się jechać na mulnik po rzucać spinningiem bądz spławikowo?? Wdzięczny był bym niezmiernie za wszelkie informacjie na temat mulnika, pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosek Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 W teorii o tej porze na mulniku powinno być słabo. Natomiast wczoraj Wam się udało. Powiem szczerze, że trochę byłem zaskoczony. Szczupalowi chyba wiosna uderzyła do głowy. Przez tą pogodę w przyszłym roku może się popieprzyć. Ja chyba dzisiaj podlecę z woblerem pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezorator Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Czy to prawda, że do Świnoujście przybywają "Przewodnicy Wędkarscy" ?? Ponoć ostatnio byli tam z jakąś ekipą z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Witam, podbijam temat, można coś pociągnąc na spina w miescie np. 0konia lub na ubootach może być płoteczka aby coś skubało dla zabawy oczywiście ???? może kolega timonwp coś podpowie mam zamiar wybrać się w niedziele ale nie wiem czy warto o tej porze roku . z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Witam, podbijam temat, można coś pociągnąc na spina w miescie np. 0konia lub na ubootach może być płoteczka aby coś skubało dla zabawy oczywiście ???? może kolega timonwp coś podpowie mam zamiar wybrać się w niedziele ale nie wiem czy warto o tej porze roku . z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos_90_zsw Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Witam, ja mam pytanie z innej beczki. Słyszałem ze jest zakaz łowienia w Świnoujściu ciągle ktoś mi o tym mówi jak słyszy że planuje wyprawę. Orientuje się ktoś jak to jest z tym zakazem i gdzie dokładnie obowiązuje? Czy mulnik również jest objęty owym zakazem? Liczę że ta informacja przyda się nie tylko mnie Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek8338 Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Witam, nic nie słyszałem o zakazie ale nie jestem miejscowy to ciężko powiedzieć. bylem w poniedziałek na ubootach ludzi bardzo dużo ale niestety praktycznie zero brań.Ku mojemu zdziwieniu było gdy stało także full ludzi na kanale piastowskim podobno dzień wcześniej brał okoń po 0,5k na czerwonego i to dosyć ładnie.Szarpakowców także nie brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi