smyr14 Napisano 25 Czerwca 2007 Share Napisano 25 Czerwca 2007 a co sądzisz o tym http://carp-markt.pl/product_info.php?manufacturers_id=38&products_id=339 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 to już nie tripod, a rodpod w sumie z wyglądu całkiem niezły ale proponowałbym Ci randkę z nim sam na sam tzn. pooglądać w sklepie, pomacać itp. w opisie pisze że ograniczono części plastikowe do minimum, ale nic nie wspomniano o reszcie, a reszta to 95% czyli czy to alu czy nierdzewka poza tym przeczytaj "recenzje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smyr14 Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 to w takim razie czym się różni tri pod od rod poda, bo tak ze zdjęć na oko to nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 tri pod na 3 wędki rod pod na 4 wędki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 tri pod na 3 wędkirod pod na 4 wędki a na 5 sztuk jakby się to nazywało po prostu tripod = 3 nogi rodpod = 4 nogi a na ile wędek to zależy od buzzbarów http://www.tandembaits.home.pl/2007/?section=shop&groupid=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Mam kwotę 400zł. i chciałbym zakupić coś w tym stylu. Myślę nad tym za 393zł : http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=4&assortment=95&producer=360&kind=1692 Co Wy o tym myślicie? Czekam na szybką odp. bo w weekend chcę to już zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Nikt nie ma nic do powiedzenia ? Naprawdę zależy mi na czasie bo chcę wybrać coś do 400zł. i dostać to w przeciągu tego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 widziałem kiedyś gościa z takim podem, trochę jest tego żelastwa, jeśli waga nie jest dla Ciebie problemem w dotarciu na łowisko to kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 andi64 do jeziorka mam 2 km. tak więc pojadę na dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 andi64 do jeziorka mam 2 km. tak więc pojadę na dwa razy :lol: toż to musisz kumpla (kumpelę) zostawić aby Ci pierwszą turę pilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 toż to musisz kumpla (kumpelę) zostawić aby Ci pierwszą turę pilnował spokojnie zawsze sie ktoś znajdzie z kim na rybki pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 spoko wczoraj zakupiłem taki statyw za 55.00 zł z aluminium rewelka jak z fotografuje to przesle do zobaczenia nad wodą Edmund tripod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 O rzesz ku jeśli to o kongera chodzi to chyba wtopiłeś.one mają te nakrętki mocujące wykonane z plastiku,no ale na sezon powinien starczyć i za taką kase może być. Ja kupiłem jakiś taki włoski firmy Lineaeffe za 170zł w komplecie dawali 2xswingery na baterie jest spoko lekki i poręczny(nie mam wozu więc musiał być kompaktowych rozmiarów) i szybko sie go rozkłada.w sumie jest fajny ale takie stojaki mają 1 wade;te pionowe regulowane rurki są okrągłe w przekroju więc ciężko jest je dokręcić i właściwie ustawić buzzbary ,pod ciężarem wędek "zjeżdżają"te tańsze stojaki tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 KONGER złączki plastikowe stelaż z aluminium wysłałem zdięcie haczyk.pl mam zamiar dbać o niego lepiej niż o żone a wypatrzyła go w szafie juz wieczorem, ja za czesto na rybki nie wyjeżdzam w sezonie 20razy to może wiecej wytrzyma . do zobaczenia nad wodą edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 http://img81.imageshack.us/my.php?image=200801240001wp4.jpg to jest moj tripot ( stelarz) Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 to nie jest tri pod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samael Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 widziałem świetny i tani w sklepie na 2 wędki koszt 110 zł wiec nie dużo a nawet całkiem ciekawa i solidna aluminiowa konstrukcja ..a 1cm spawu w alu kosztuje 2,60 zł wiec niewiem czy sie opłaca robic samamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon3r Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 http://img81.imageshack.us/my.php?image=200801240001wp4.jpgto jest moj tripot ( stelarz) Edmund To jest RODPOD Ma 4 nogi. Mam do Ciebie pytanko. Czy jest w nim możliwość wkręcenia sygnalizatorów brań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 sygnalzator, swingery można jeszcze regulowć wysokość ale mój jeszcze wody nie widział i nie wiem czy w tym sezonie zobaczy Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 kurczę z wyglądu fajny, cena 55 zł to naprawdę niedużo, ciekawe jak się będzie sprawował i ile wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 cena 55 zł to naprawdę niedużo, ciekawe jak się będzie sprawował i ile wytrzyma Z doświadczeń swoich i cudzych mogę powiedzieć, że zakup takiego urządzenia nie ma wielkiego sensu. Nie spotkałem rodpoda w tej cenie, który byłby solidny. Lepiej kupić dobre podpórki lub dozbierać na "prawdziwego" rodpoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1 Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Witam mój znajomy ma właśnie taki stojak Kongera i zasypia na nockach z nadzieją że go ktoś do rana zwinie to żona pozwoli mu kupic coś innego Ja mam coś takiego: http://www.jezozwierz.abc24.pl/default.asp?kat=11998&pro=258698 Jak narazie się sprawdza i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Byłem użytkownikiem owego "Kongera za 55 zł", wehikuł to niesamowity. Jego jedyną zaletą jest to, że waży bardzo niewiele. Kombinowałem z nim rzeczy przeróżne, dokupiłem buzz barry i jeśli chodzi o stabilność przyniosło to jakiś tam minimalny efekt. Jednak solidne buzz barry to równowartość całego tego stojaczka. Poddałem się dopiero gdy "dowiesiłem" do niego swingery illuminated.. były za ciężkie i stojak sie przewracał. Ponadto nie obce mi przypadki wywracania calego stojaka przy zacięciu jednego kija. Przesiadlem się na takowego Foxa z drugiej ręki, póki co gra i buczy, szkoda tylko , że ma bardzo marną regulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Poddałem się dopiero gdy "dowiesiłem" do niego swingery illuminated.. były za ciężkie i stojak sie przewracał. , widocznie fest wiało, hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Poddałem się dopiero gdy "dowiesiłem" do niego swingery illuminated.. były za ciężkie i stojak sie przewracał. , widocznie fest wiało, hmmm... Klimat się ociepla to i wiater większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi