GuCeK Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 W takowym układzie opłacam składkę w rodzinnej Legnicy. Mam nadzieje, że skala migracji będzie olbrzymia. Może wówczas "bystrzaki" z Wrocławia dostrzegą swój błąd i odczują finansowe skutki swojej ignorancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 No i pięknie, kto może i ma potrzebę łowić w innych okręgach niech zabiera papiery z Wro i przenosi się do okręgów mniejszych. Może dotrze do "władz" okręgu Wrocław,,że mając wàtpliwej jakości wody, o które się nie dba, nie "szachuje się" brakiem porozumień, bo tak jak wielu wędkarzy z okręgu wałbrzyskiego przyjeżdza na "najrybniejszy w Polsce" zbiornik Mietków, który jest "duma" okręgu, tak wielu z wrocławskiego chce naprawdę połowić ryby na rzekach górskich ościennych okręgów,gdzie wody sie pilnuje i zarybia. Ja mówie pass, na tajemnicze i ściiśle tajne zarybienia pzw wrocław. Niech bawia sie sami, a może jak zabraknie pieniążków na kolejny prywatny wyjazd na dorsze to ktoś chwyci koło i...pier... nie się w czoło. Wtedy jednak może być już za późno... pozdrawiam wszystkich oprócz prezesów pzw wr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 a więc wypada to tak Okręg PZW w Wałbrzychu...........Okręg PZW Wrocław porozumienia 0 ..........................porozumienia 0 Bydgoszcz..................................Częstochowa Jelenia Góra................................Kalisz Kalisz.........................................Kielce Kielce.........................................Sieradz Legnica Nadnotecki w Pile Sieradz Słupsk Tarnobrzeg Koszalin Zielona Góra Opcja zerowa (wymiana zezwoleń ew. do pobrania ze strony): Biała Podlaska Białystok Chełm, Ciechanów Częstochowa Łódź, Poznań Rzeszów Siedlce Zamość porozumienie 50%na50%...........................porozumienie 50%na50% z Bielsko-Biała..............................................Białymstokiem Elbląg.......................................................Bielsko-Białą Gdańsk.....................................................Bydgoszczą Katowice...................................................Elblągiem Lublin.......................................................Jelenią Górą Olsztyn.....................................................Katowicami Piotrków Trybunalski...................................Legnicą Radom......................................................Lublinem Szczecin....................................................Łodzią Tarnów...................................................... Olsztynem Wrocław.....................................................Piotrkowem Trybunalskim, .................................................................Radomiem ................................................................Szczecinem ................................................................Tarnowem ................................................................Wałbrzychem ................................................................Zamościem ................................................................Zieloną Górą Tak to wygląda jak widać PZW Wrocław się nie popisało różniąco się długości tabel mówią same za siebie wiedziecie już gdzie opłacicie karty ja już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 I Wrocław ma rację po co się męczyć z przyjmowaniem pieniędzy od członków, lepiej niech idą do innych okręgów. Mniej liczenia, mniej księgowości, mniejsze zarybianie (np. Bystrzycy, która miała być w planach konkurencją dla Sanu i Dunajca) bo nie ma pieniędzy - bo członkowie odeszli. A tą najniższą krajową na swoje wypłaty to oni sobie uzbierają od tych łowiących na Odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy1106 Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Koledzy z Wrocławia, zależy kto gdzie i na co chce jechać ale Wrocław, Legnica, Wałbrzych, Jelenia Góra (nizinne i górskie) mają porozumienia z Częstochową dlatego też, aby nie kupować w Wałbrzychu i dopłacać do Wrocka można kartę opłacić w Częstochowie i łowić w tych okręgach. Może dla kogoś będzie to pomocne bo zawsze to +70zł w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Zapraszamy nie zdecydowanych do opłacenia karty w Okręgu Wałbrzych mamy porozumienia bez wnoszenia dodatkowych opłat z większością Okręgów w Polsce . Nasze Koło PZW Ziębice otwarte jest co środę od godz. 16 do 18 przy ulicy Gliwickiej 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Niby fajnie, ale z drugiej strony ja mam dość tych układzików, co rok przenoszenie się z jednego koła do innego, które ma porozumienie, Nowa Ruda, Paczków, Wrocław teraz znowu Nowa Ruda eh może doczekamy czasów, że będzie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Zapraszam do Łodzi. W tym roku pzw Łódź ma świetne porozumienia. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam i mam pytanie , czy wie ktoś może coś na temat porozumienia PZW K-ce z PZW Częstochowa , trzeba dopłacać czy nie? na mapie porozumień pomiędzy okręgami są zaznaczone okręgi z którymi podpisano porozumienie a najeżdżając na dany okręg wyświetla się kwota dopłaty którą należy wnieść , a w przypadku okręgu Częstochowa jest tylko notka " okręg aktywny" sory ale nie miałem do czynienia jak dotąd z innymi okręgami po podziale PZW , brak doświadczenia w tej sprawie , byłbym wdzięczny za pomoc za którą z góry dziękuję, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam , powyższe pytanie już nie aktualne , właśnie się dowiedziałem i podaje dla zainteresowanych , dopłata na OKR Częstochowa to dla wędkarzy OKR K-ce 116 pln , więc w częstochowskie jedynie na grzyby Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi