pisaq Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Takich afer nie brakuje, niech przykładem będzie: Kulisy wędkarskiej afery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Czy jeżeli kartę opłaconą mam w PZW Kielce to czy mogę łapać na "PILICY" w Sulejowie? Z tego co wiem to porozumienie z Piotrkowem Tryb. mamy ale chciałbym się upewnić żeby nie świecić później oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Tak, możesz tam łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Tak, możesz tam łowić. Dziękuję, nie mam jak nacisnąć "Pomógł" bo gdybym mógł to na pewno bym to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Spoko, nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Mam jeszcze jedno pytanie jestem w kole w Kielcach z Łodzią mamy porozumienie lecz z woj. mazowieckim nie, chciałem się tam wybrać na rybki jutro, może mi ktoś powiedzieć co muszę zrobić aby legalnie tam wędkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 najlepiej wykupić jednodniówkę na Warszawę (o ile jest możliwość przelewu) zrób to przez internet jeśli nie to pewnie można nabyć w sklepie wędkarskim w okolicy gdzie chcesz łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Orientuje się ktoś, czy Ślązacy nadal będą mogli łowić na Wiśle do ujścia Skawy w Zatorze (Małopolska)? Porozumienie obowiązuje do końca tego roku, a chciałbym wiedzieć jak to będzie w przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Jakie porozumienie masz pomiędzy kołem katowickim a małopolskim niema żadnego i nie było. Odcinek Wisły od ujścia rz. Przemszy do ujścia rz. Skawy nr029 należy do okręgu katowickiego więc poco porozumienie jak jesteś z naszego okręgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klubus007 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Witaj, Wisła na odcinku do ujścia rzeki Skawy jest w obwodzie należącym do Okręgu Katowice, poniżej ujścia Skawy, do stopnia wodnego Dąbie to obwód W2 - wody PZW Okręgu Krakowskiego. W tej kwestii nic się nie zmieniło, choć nie jest to regulowane porozumieniem międzyokręgowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Słyszałem od znajomego, że wędkowanie na tym odcinku jest możliwe na mocy porozumienia, ale widocznie musiał się pomylić. A pytałem, bo w tym roku byłem pierwszy raz na tamtym odcinku i obawiałem się że od następnego sezonu będzie to niemożliwe. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 porozumienia w okręgu Jelenio-górskim http://www.pzw.jgora.pl/porozumienia.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Szczęściarze w jelenio- górskim. Łódzkie PZW na przykład nie zawarło porozumienia z żadnym ościennym okręgiem. http://www.pzw.org.pl/35/mapa_porozumien Ale na otarcie łez do wędkowania będzie udostępnionych kilka stawów w parkach miejskich Dlatego w tym roku składki opłacę prawdopodobnie w Sieradzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Żenujące jest to, że w Łodzi, trzecim co do liczby mieszkańców mieście, leżącym w dużym województwie okręg pzw jest najmniejszy w kraju. Do tego jeszcze takie frajerskie porozumienia, to jest dziadostwo i kpina z wędkarzy. Nie pojmuję tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Powiem ci że za to Skierniewicki ma tyle że chyba się nie zdecyduję na opłatę bo mam taki wybór (NIE)porozumień PORAŻKA JUŻ W TYM ROKU !!!!!!!! Banda dziadów biorących pieniądze za NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Co rok to samo ,może czas na pogadanie w kole,co to z nami wyprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 wszedzie problemy panowie nie moga się dziadki dogadac co zrobić ? wybic betony i wziasc sprawy w swoje rece ale...sie nie da. U mnie opole nie moze sie dogadac z wałbrzychem i co zrobić ? wałbrzych betonowy nie ugina sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 mnie opole nie moze sie dogadac z wałbrzychem O cichej wojnie z Katowicami nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik95 Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 A Konin z tego co wiem żadnego porozumienia. Czemu? Bo nie i **** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Z względu na pracę będę częstym gościem w gdańsku i chciałbym trochę tam powędkować. Ile musiał bym dopłacić za okręg Gdański? Jestem z okręgu Katowickiego mamy porozumienie dopłata tylko 50% stawki okręgowej członkowskiej, w okręgu Gdańskim jest wiele stawek więc którą musiał bym zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Z względu na pracę będę częstym gościem w gdańsku i chciałbym trochę tam powędkować.Ile musiał bym dopłacić za okręg Gdański? Jestem z okręgu Katowickiego mamy porozumienie dopłata tylko 50% stawki okręgowej członkowskiej, w okręgu Gdańskim jest wiele stawek więc którą musiał bym zapłacić. Wszystko trzeba podać na tacy http://www.pzw.gda.pl/images/dok/2010/skladka2010.pdf wystarczyło wpisać w goooogle pzw gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Z względu na pracę będę częstym gościem w gdańsku i chciałbym trochę tam powędkować.Ile musiał bym dopłacić za okręg Gdański? Jestem z okręgu Katowickiego mamy porozumienie dopłata tylko 50% stawki okręgowej członkowskiej, w okręgu Gdańskim jest wiele stawek więc którą musiał bym zapłacić. Wszystko trzeba podać na tacy http://www.pzw.gda.pl/images/dok/2010/skladka2010.pdf wystarczyło wpisać w goooogle pzw gdańsk Ale żeś się popisał u mnie w kole też mi tą stronę podali Tylko którą kwotę mam opłacić w moim okręgu jest to proste 64+100=164 plus prace na rzecz kola i ubezpieczenie w sumie 182zł masz link do składek http://www.katowice.pzw.org.pl/cms/2186/oplaty_2012 a w Gdańskim jakieś dodatki składki specjalne itp że nie wiem którą. Chyba nie te 300zł bo nawet 50% tego to będzie prawie tyle co u mnie za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 A Konin z tego co wiem żadnego porozumienia. Czemu? Bo nie i **** Z okręgu Sieradz jest dopłata na Konin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Z względu na pracę będę częstym gościem w gdańsku i chciałbym trochę tam powędkować.Ile musiał bym dopłacić za okręg Gdański? Jestem z okręgu Katowickiego mamy porozumienie dopłata tylko 50% stawki okręgowej członkowskiej, w okręgu Gdańskim jest wiele stawek więc którą musiał bym zapłacić. Wszystko trzeba podać na tacy http://www.pzw.gda.pl/images/dok/2010/skladka2010.pdf wystarczyło wpisać w goooogle pzw gdańsk Ale żeś się popisał u mnie w kole też mi tą stronę podali Tylko którą kwotę mam opłacić w moim okręgu jest to proste 64+100=164 plus prace na rzecz kola i ubezpieczenie w sumie 182zł masz link do składek http://www.katowice.pzw.org.pl/cms/2186/oplaty_2012 a w Gdańskim jakieś dodatki składki specjalne itp że nie wiem którą. Chyba nie te 300zł bo nawet 50% tego to będzie prawie tyle co u mnie za rok. Cytat z twojego okregu należy rozumieć w obie strony"Umożliwia się, na podstawie zawartych porozumień, członkom następujących okręgów na warunkach wzajemności wykupienie ulgowej 50% okręgowej składki członkowskiej na zagospodarowanie i ochronę wód"czyli jak podstawa to 300zł to połowa 150zł logiczne by sie zdawało ale moze przedzwoń do nich.Telefon 58/301-48-86 lub napisz E-mail 1 pzw@ima.pl E-mail 2 s.ostapiak@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi