kaczor69 Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 z soboty na niedzielę Bednary na 2 osoby 1 leszczyk 4 płotki 1 krąp 1 babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekjapan Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Mimo kiepskiej pogody cierpliwość bywa nagrodzona. Łowiłem od lasu w Kterach do Przezwisk. To dwie najładniejsze ryby tej wiosny. Przepływanka. Jutro kolejna wyprawa. Jeszcze nie postanowiłem gdzie ale na pewno nad Bzurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Koledzy a jak z drapieżnikiem w tym roku,dawno nie byłem na rzeką.Wiem ze natura 2000 ją zrujnowała ale uchowało sie coś jeszcze? A poławia ktoś regularnie sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Regularnie kolego to ty możesz połowic uklejek i płotek wielkości dłoni......prawie jak sandacze a jeśli chodzi o drapieżniki.....to ostatnio najlepiej żerują komary........ale głowy do góry Panowie podobno skończyła się kasa na ,,ratowanie,, Bzury więc jest jakaś szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 E tam coś sie uchowało na pewno. Trzeba tylko miejsce i wydłubać z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Z miesiąc temu jeden szczupaczek 55 i jeden krótki okolice Urzecza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Witam, dziś przejechałem się nad Bzurką od Orłowa do Przezwisk. Siedziało kilka osób na Bzurze i dwie na starorzeczu w Przezwiskach. Tu przez 3 godzinki dwóch wędkujących złowiło dwa małe linki i karaś...na całym zbiorniku są może 3 miejsca gdzie można zarzucić. Jest bardzo dużo ziela z resztą na rzece podobnie. Woda w rzece bardzo przezroczysta, rybki jakie widziałem to ukleje, płocie małe jaziki i kleniki. Poziom rzeki fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Kilka fotek z dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Dziś 3 godzinki (15-18) w okolicy Dąbrówki , brania były tylko na robactwo, rybki malutkie płoteczki, wzdrążka, sporo uklejek i jedno mikro jaziątko. Szkoda że rybki nie dopisały, no i ten upał....mimo to fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 A tak wygląda jeden z odcinków ,,naszej " Bzurki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Dziś przypomina raczej jezioro niż rzekę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 29 Grudnia 2017 Share Napisano 29 Grudnia 2017 Witam, wszystkim wędkarzom i wędkarkom, pasjonatom wędkarstwa życzę spokoju i radości w Nowym Roku, oczywiście mnóstwa wolnego czasu, byśmy spędzali go nad wodą. Bzurki pełnej ryb, żeby każdy z Nas złowił w 2018r. swoją rybkę życia, tego Wam i ...sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 29 Grudnia 2017 Share Napisano 29 Grudnia 2017 A to ,, nasza" Bzurka dziś, mega woda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 1 minutę temu, mol39 napisał: Bzura dziś, Przezwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Wola Kałkowa, Gosławice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exciter101 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Dzisiaj od jedenastej do piętnastej byliśmy z kolegą na Gosławicach. Lekko podnęcone, ale ani na pineczkę, ani na sztuczna ochotkę nic się nie skusiło. Woda dość niska jak na tą porę, bystro płynąca i bardzo mętna. Pozdrowienia znad Bzurki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Witam dziś objazd od Orłowa do Woli, spotkałem kilku wędkarzy ale nikt nie miał kontaktu z rybką. Pogoda piękna a i ptactwa mnóstwo tak że ....ślicznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam, ja niestety nie łowiłem ale kilku wędkarzy połowiło po kilka rybek , raczej słabiutko, mimo takiej fajnej pogody. podobno w tygodniu było lepiej. Tyle że drobna płoteczka ale brań bez liku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Witam w środę kilka godzinek nad Bzurką w Woli, brań sporo, najlepiej czerwona pinka, ogólnie robaki rządzą, szkoda tylko że rybki trochę małe, płotki do 18cm wzdrążki podobnie i kilka kleników do 25cm. Pogoda fajna, woda w rzece już się oczyściła suuuuper łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Witam , jak pierwszy dzień sezonu ,,szczupaczego" nad Bzurą, niestety dziś nie dane mi było powitać rankiem ,,naszej" rzeki . Może w ten weekend się choć raz uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi