P Napisano 30 Lipca 2007 Napisano 30 Lipca 2007 Witam Jako ze czas na glosowania juz minal to pozwole sobie na male podsumowanie Na Biebrze glosowal Keri Na Wisle w Toruniu: praktycznie nikt (mile bylo ze chociaz Lary napisal ja jako rezerwe ) Na Poraj: Trini, Tomek, Lary, P oraz Lukasz (ten glos chyba mozna uznac mimo ze nie ze swojego konta) i Andi (rowniez nie ze swojego konta) Tomik w glosowaniu napisal ze dostosuje sie do wiekszosci Hmmm chyba jednoglosnie wyszlo na Poraj Jednak oficjalnie niech potwierdzi Tomik No i powoli jedziemy z koksem i trzeba wypisywac urlopy i rezerwowac domki Pozdr
andi64 Napisano 30 Lipca 2007 Napisano 30 Lipca 2007 Andi (rowniez nie ze swojego konta) ja nie głosowałem jeszcze jakoś szukam, szukam i nigdzie nie widzę tej ankiety
tomek1 Napisano 30 Lipca 2007 Napisano 30 Lipca 2007 jakoś szukam, szukam i nigdzie nie widzę tej ankiety Bo to nie jest typowa ankieta, tylko w tym temacie należało się określić według wzoru, który podał Tomik
andi64 Napisano 30 Lipca 2007 Napisano 30 Lipca 2007 Aaaaa, no to głosuję na Poraj, co do warunków pobytu to mi wsjo jedno
tomek1 Napisano 30 Lipca 2007 Napisano 30 Lipca 2007 co do warunków pobytu to mi wsjo jedno To się nazywa bezproblemowy użytkownik Jeżeli mamy jasność co do miejsca proponuję jak najszybciej załatwiać noclegi. Myślę, że Tomik zamknie dzisiaj głosowanie, potem zaliczki, dogadywanie szczegółów i........ szykowanie sprzętu
tomik Napisano 30 Lipca 2007 Autor Napisano 30 Lipca 2007 Wygrał Poraj Jutro posiedzę nad bazą noclegową.
andi64 Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 Jutro posiedzę nad bazą noclegową. oj, tomik, coś mi się wydaje że długo posiedzisz
Gość Dwie_sety Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 A jest już jakaś data tego zlotu? Przyznam się, że ze wzgledu na żniwa nie miałem czasu sledzić tematu i nie mam czasu szukać.
tomek1 Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 A jest już jakaś data tego zlotu? Od 15-19 sierpnia
tomik Napisano 31 Lipca 2007 Autor Napisano 31 Lipca 2007 oj, tomik, coś mi się wydaje że długo posiedzisz Okaże się jutro ok południa. A póki co, w jakich dniach będziesz? Przyznam się, że ze wzgledu na żniwa nie miałem czasu sledzić tematu i nie mam czasu szukać. Ktoś jeszcze się piszę bo muszę mieć dokładne dane na rano?
P Napisano 1 Sierpnia 2007 Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Tomik w czyms pomoc podzwonic i uzgodnic cos Ja juz urlop wczoraj zabukowalem i musze tylko popatrzec jak pkp tam jezdzi Pozdr
tomik Napisano 1 Sierpnia 2007 Autor Napisano 1 Sierpnia 2007 Na tą chwilę mamy cztery pokoje w miejscowości Żarki Letnisko, bedzie kawałeczek do samego Poraja. http://www.zarkiletnisko.republika.pl/ Z Tomkiem i Przemkiem rozmawiałem, Trini, Lary i Andi oraz jeżeli jeszcze ktoś chce dołaczyć proszę odezwijcie się na PW +nr telefonów bo albo mam złe albo się niemog dodzwonić. Ważne bo do jutra rana muszę potwierdzić opłatą
P Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 a czy będe to też nie moge napisać ,bo jeszcze nie znam dokladnej daty spotkania z kardiologiem. Cos juz Manku wiadomo Moze sie skusisz Ktos jeszcze moze da sie namowic Hanysy i Gorole bo tak tam sie chyba wzajemnie nazywacie nikt z was nie dolaczy Pozdr
Krzysztof1 Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich ja takze zajże na zlot będe od 17-tego zakwaterowanie mam juz od dawna załatwione (planowany urlop na poraju). P hanysy bedą na pewno ja żona i syn. DO ZOBACZYSKA!!!
trini Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 ale super! W jakim wieku masz syna? Szukam towarzystwa dla córki
trini Napisano 2 Sierpnia 2007 Napisano 2 Sierpnia 2007 młody lubi młodszych Moja ma 6,5 to do zobaczenia
P Napisano 3 Sierpnia 2007 Napisano 3 Sierpnia 2007 hanysy bedą na pewno ja żona i syn.DO ZOBACZYSKA!!! Kto kolejny Moze dla rownowagi jakis Gorol A co z reszta Polski Z Czestochowy sa nawet ludzie i nikt wiecej sie nie wybiera Pozdr
Krzysztof1 Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam!!! Jak tam ludziska jutro juz zlot a w temacie cisza tak byc nie może PISAĆ PISAĆ!!!
Lary Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Krzysztof jest jeszcze jeden TEMAT :lol:II Oficjalny Zlot Sympatyków haczyk.pl
trini Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Krzysztof tu jesteśmy http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=49508#49508
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.