Skocz do zawartości
Dragon

Wybór miejsca na II Zlot Społeczności haczyk.pl

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jako ze czas na glosowania juz minal to pozwole sobie na male podsumowanie :cool:

Na Biebrze glosowal Keri

Na Wisle w Toruniu: praktycznie nikt (mile bylo ze chociaz Lary napisal ja jako rezerwe :lol: )

Na Poraj: Trini, Tomek, Lary, P oraz Lukasz (ten glos chyba mozna uznac mimo ze nie ze swojego konta) i Andi (rowniez nie ze swojego konta)

Tomik w glosowaniu napisal ze dostosuje sie do wiekszosci

Hmmm chyba jednoglosnie wyszlo na Poraj

Jednak oficjalnie niech potwierdzi Tomik

No i powoli jedziemy z koksem i trzeba wypisywac urlopy i rezerwowac domki :lol:

Pozdr

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Andi (rowniez nie ze swojego konta)

ja nie głosowałem jeszcze :mrgreen: jakoś szukam, szukam i nigdzie nie widzę tej ankiety :sad::grin:

Napisano
jakoś szukam, szukam i nigdzie nie widzę tej ankiety

Bo to nie jest typowa ankieta, tylko w tym temacie należało się określić według wzoru, który podał Tomik :wink:

Napisano
co do warunków pobytu to mi wsjo jedno

:lol::lol::lol: To się nazywa bezproblemowy użytkownik :wink:

Jeżeli mamy jasność co do miejsca proponuję jak najszybciej załatwiać noclegi. Myślę, że Tomik zamknie dzisiaj głosowanie, potem zaliczki, dogadywanie szczegółów i........ szykowanie sprzętu :twisted:

Gość Dwie_sety
Napisano

A jest już jakaś data tego zlotu?

Przyznam się, że ze wzgledu na żniwa nie miałem czasu sledzić tematu i nie mam czasu szukać.

Napisano
oj, tomik, coś mi się wydaje że długo posiedzisz

Okaże się jutro ok południa.

A póki co, w jakich dniach będziesz?

Przyznam się, że ze wzgledu na żniwa nie miałem czasu sledzić tematu i nie mam czasu szukać.

Ktoś jeszcze się piszę bo muszę mieć dokładne dane na rano?

Napisano

Witam

Tomik w czyms pomoc podzwonic i uzgodnic cos :?:

Ja juz urlop wczoraj zabukowalem i musze tylko popatrzec jak pkp tam jezdzi :lol:

Pozdr

Napisano

Na tą chwilę mamy cztery pokoje w miejscowości Żarki Letnisko, bedzie kawałeczek do samego Poraja.

http://www.zarkiletnisko.republika.pl/

Z Tomkiem i Przemkiem rozmawiałem,

Trini, Lary i Andi oraz jeżeli jeszcze ktoś chce dołaczyć proszę odezwijcie się na PW +nr telefonów bo albo mam złe albo się niemog dodzwonić.

Ważne bo do jutra rana muszę potwierdzić opłatą

Napisano
a czy będe to też nie moge napisać ,bo jeszcze nie znam dokladnej daty spotkania z kardiologiem.

Cos juz Manku wiadomo :?:

Moze sie skusisz :?:

Ktos jeszcze moze da sie namowic :?:

Hanysy i Gorole bo tak tam sie chyba wzajemnie nazywacie :wink: nikt z was nie dolaczy :?:

Pozdr

Napisano

Witam wszystkich ja takze zajże na zlot będe od 17-tego :cool: zakwaterowanie mam juz od dawna załatwione (planowany urlop na poraju).

P hanysy bedą na pewno ja żona i syn.

DO ZOBACZYSKA!!!

Napisano
hanysy bedą na pewno ja żona i syn.

DO ZOBACZYSKA!!!

Kto kolejny :?::!:

Moze dla rownowagi jakis Gorol :wink:

A co z reszta Polski

Z Czestochowy sa nawet ludzie i nikt wiecej sie nie wybiera :?:

Pozdr

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.