przemekCLI Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Witam.Przemek-Skępe koło LIPNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieliko Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 siemano ... Paweł. bydgoszcz-fordon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amant20 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Wojtek, okolice Grudziądza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Darek-Radziejów Witam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipspeedway10 Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Rypin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artnoise Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Witam, Chełmno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate2828 Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 Solec Kujawski Moim Miastem!!! Jagby ktoś niewiedział to niedaleko Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas Napisano 5 Maja 2015 Share Napisano 5 Maja 2015 Brodnica i okolice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 9 Września 2015 Share Napisano 9 Września 2015 Gdzie w Bydgoszczy na ryby? Można gdzieś wypożyczyć sprzęt? Pojawiam się w mieście raz na jakiś czas i chętnie wybrałbym się na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 16 Lipca 2018 Share Napisano 16 Lipca 2018 Jacyś aktywni użytkownicy z naszego województwa jeszcze tu są? -> Ostatni post w tym dziale kilka lat temu. -> W dziale o łowiskach także pustki. Nieciekawie to wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 16 Lipca 2018 Share Napisano 16 Lipca 2018 Godzinę temu, swi_r napisał: Jacyś aktywni użytkownicy z naszego województwa jeszcze tu są? Ja -> Ostatni post w tym dziale kilka lat temu. Nic dziwnego, temat o niczym to nikt nie pisze. -> W dziale o łowiskach także pustki. To prawda, ale to schorzenie wszystkich forów wędkarskich. Po prostu nikt nie zdradza miejscówek, nie można się dziwić po tym, co się ogląda nad wodą. Ja nawet jak widzę wędkarza nad wodą to staram się oddalić, żeby nie widział jak coś weźmie, bo już kilka met tak straciłem bezpowrotnie. A Ty się dziwisz, że ludzie nie piszą gdzie co łowią Dlatego lepszym pomysłem jest ciągnięcie tematów ogólnych jak np "jak było dziś na rybach" bo chociaż ludzie dzielą się zdjęciami i relacjami. Wielu, jak z resztą ja też, nie wstawiłaby zdjęcia z rybą na tle łatwej do rozpoznania miejscówki, jeszcze w temacie z nazwą łowiska. Przecież nie byłoby po co tam jechać następnym razem. Nieciekawie to wygląda.. Może i masz rację, ale dla mnie bardziej z ww powodów. Bo presja się w naszym kraju nie zmniejszyła, w województwie tez nie. Wręcz chyba przeciwnie. Także ludzie łowią, a że się nie chwalą? Takie czasy, każdy ma samochód gps-y i nie ma problemu jechać na metę polecaną zdjęciami w necie. Pod tym względem pójdzie to jeszcze dalej, zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pankowski.Piotr Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Jam jest Również z Brodnicy 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Nie na temat ale , pochodzę z G-D . Masz tam zajebiaszcze wody (miałeś ) , swego czasu często i gęsto odwiedzałem nie które jeziora , Chojno , Wądzyn , Sośno , Oleczno , dopóki PZW nie wyczyściło jezior dla pienieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 11 Marca 2019 Share Napisano 11 Marca 2019 Tam po wyczyszczeniu przez PZW nadal jest najbardziej rybnie w całej okolicy. Pochodzę z Wąbrzeźna, więc też znam te wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi