jureklumen Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Jestem z Bydgoszczy(Okole)-pierwszy raz na forum-(po prostu 'świeży")
piotrk Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 ja jestem z okolic Ciechocinka fario1969 :mój Tata jeździ na pstrągi pod Bydgoszcz do miejscowości Ciele...to jest staw korporacyjny...wejście 8zł...kilogram pstrąga 13zł...poza pstrągiem są inne ryby:karpie,szczupaki,jesiotry,sumy,amury...ryby są wpuszczane nieraz co tydzień... w ostatni poniedziałek wpuścili 400kg pstrąga i kilka jesiotrów:)
bartus87 Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 Rydzykowo A tak na poważnie to Toruń Na pstrągi polecam Starą Rzekę koło Osia. Typowe łowisko komercyjne. Wstęp za free, płacisz tylko za złowione ryby 14zł / kg. A jak Ci się nie uda nic złapać to pani kasioekiem Ci wyciągnie
pagori Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Drutinio, - jeżdzę niedaleko warlubia na wakacje , wujek ma tam prywatne jeziorko we wsi Pięćmorgi . Niestety nie mam tam dobrych wyników , może podpowiesz coś na priv jak tam ryby łapać
Gujoj Napisano 23 Czerwca 2009 Napisano 23 Czerwca 2009 Ja Z Janikowa (Niedaleko Inowrocławia) Pozdrawiam
JaśWędrowniczek Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Bydgoszcz i Bory Tucholskie (od maja do września). Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych
zajac222 Napisano 26 Lutego 2011 Napisano 26 Lutego 2011 odswieżamy temat; torun sie kłania .tak pozatym czy kujawsko-pomorskie zasneło w sen zimowy ?czy opłaty was dobiły?jak tam u was przygotowania na nowy sezonik?co sądzicie o opłatach w torunskim?nieuwazacie ze robi sie coraz miej wedkarzy przez te opłaty?co wy na to?
edmund233 Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Witam wszystkich.Ja jestem z Chelmna.Jestem poczatkujacy 2 sezon i szukam wlaśnie kolegi(cierpilwego)z ktorym będę wybierał się na wedkowanie.Ja mam 56 latek wiec chyba najlepiej w podobnym albo zblizonym wieku. pozdrawiam
swi_r Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Rypin/Toruń Wkoło Rypina tyle jezior a na haczyku jeden wędkarz z tego rejonu
zajac222 Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Swir a jak tam na kiełpinach?swego czasu jeżdziłem tam troche .Piekny leszcz,lin,ładny szczupak no i dorodny wegorz.Ajak teraz tam wygląda?Jeżdziłem też na Warpalice,wyrobiska Radziki,Długie .Zapewne rybak i kłusole zrobili swoje.
Jajko Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Nowy na forum, reprezentant Bydgoskiego Fordonu
cavemann Napisano 14 Grudnia 2011 Napisano 14 Grudnia 2011 Witam wszystkich pragnę się przywitać jako nowy na forum, jestem z Bydgoszczy z Osowej Góry
Rekomendowane odpowiedzi