Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 63
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Napisano

ja jestem z okolic Ciechocinka :)

fario1969 :mój Tata jeździ na pstrągi pod Bydgoszcz do miejscowości Ciele...to jest staw korporacyjny...wejście 8zł...kilogram pstrąga 13zł...poza pstrągiem są inne ryby:karpie,szczupaki,jesiotry,sumy,amury...ryby są wpuszczane nieraz co tydzień... w ostatni poniedziałek wpuścili 400kg pstrąga i kilka jesiotrów:)

• 8 months later...
Napisano

Rydzykowo :)

A tak na poważnie to Toruń

Na pstrągi polecam Starą Rzekę koło Osia.

Typowe łowisko komercyjne.

Wstęp za free, płacisz tylko za złowione ryby 14zł / kg.

A jak Ci się nie uda nic złapać to pani kasioekiem Ci wyciągnie :)

Napisano

Drutinio, - jeżdzę niedaleko warlubia na wakacje , wujek ma tam prywatne jeziorko we wsi Pięćmorgi . Niestety nie mam tam dobrych wyników , może podpowiesz coś na priv jak tam ryby łapać

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
Napisano

odswieżamy temat; torun sie kłania .tak pozatym czy kujawsko-pomorskie zasneło w sen zimowy ?czy opłaty was dobiły?jak tam u was przygotowania na nowy sezonik?co sądzicie o opłatach w torunskim?nieuwazacie ze robi sie coraz miej wedkarzy przez te opłaty?co wy na to?

• 2 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich.Ja jestem z Chelmna.Jestem poczatkujacy 2 sezon i szukam wlaśnie kolegi(cierpilwego)z ktorym będę wybierał się na wedkowanie.Ja mam 56 latek wiec chyba najlepiej w podobnym albo zblizonym wieku.

pozdrawiam :?:

• 5 months later...
Napisano

Swir a jak tam na kiełpinach?swego czasu jeżdziłem tam troche .Piekny leszcz,lin,ładny szczupak no i dorodny wegorz.Ajak teraz tam wygląda?Jeżdziłem też na Warpalice,wyrobiska Radziki,Długie .Zapewne rybak i kłusole zrobili swoje. :sad:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...