carlos Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Na dzień dzisiejszy w Poznaniu mam tylko spin ale możemy iść na co tylko chcesz:) będę improwizował byle tylko się wyrwać z chaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Najważniejsze że sezon zaliczony , ja spróbuje na dół Psarski , tam wiosną ładne liny biorądobrodziej1983 gorąca herbata z cytryną.!!!!!!!! Ale nie w takich warunkach sięsiedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrodziej1983 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 A gdzie jest dół Psarski? Myśli ktoś o poniedziałku rano na ryby?? Chętnie bym sie wybrał gdzieś z kimś, mam auto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 dobrodziej1983 , w tygodniu od rana nie mogę , w weekend owszem. A dół psarski jest jak byś ze strzeszynka chciał np. rowerem dostać się do kiekrza to po prawej stronie . Na zumi dokładnie widać wodę w ksztalcie buta . Niestety dojazdu autem tam nie ma . Najlepiej samochód zostawić na parkingu koło motelu i kawalek z buta dojść . Jak byś miał jakieś pytania jeszcze to na GG . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Apropo, ktoś na karpie lubi jeździć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Aha , przez to forum nie można się polączyć GG , mam status dostępny a tu du..a blada . Naprawcie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrodziej1983 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Mój feeder całkiem pożądny, na karpie też da radę. Z moimi umiejętnościami gorzej.. A co do Psarskich dołów to uzywam tej mapy http://pogoda.meteor24.pl/poznan.html i nie bardzo wiem który to, mniemam że ten największy z tych koło których jest napis Psarkie?? Czy tak? Weekend mnie nie ma,a w tygodniu tylko tym ,czy zawsze to nie możliwe żeby jechać na kilka godzin nad wodę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrodziej1983 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Do spisania jak skończę prace= północ. Pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Napiszę tak , nie mialem na myśli tego weekendu , a w tygodniu też da radę ,tylko po południu. A na tej mapie trudno stwierdzić czy o to chodzi . Jak się umówimy na ryby to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrodziej1983 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 wtorek lub środa w tym tygodniu?? mam offy... Możesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 środa , jak dopisze pogoda o 15 pod motelem w strzeszynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 co do wspólnego wędkowania to mam nadzieję, że nie jest to słomiany zapał i jak się trochę pogoda ładniejsza zrobi zorganizujemy jakieś poznańskie/wielkopolskie wędkowanie pozostaje kwestia wyboru łowiska i terminu taki spotkania, a tutaj liczę na kogoś kto ma obcykane poznańskie łowiska, bo ja dopiero zaczynam połowy w poznańskich wodach. termin raczej kwietniowy bo resztę marca przez pracę mam wypełniony terminarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Adek010199, masz bardzo podobny do mojego awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrodziej1983 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Co z tym Awatar?? Znam tylko Awatar -zamiana dusz, dobry stary film. Miało być o rybach. pomyliłem się i w środę jestem w robocie, wolałbym w czwartek. Nie wiem jak z pogodą. Jeśli jednak Ci nie pasuje zupełnie to ja dam radę na tę środę albo się zamienię, albo sie urwę wcześniej. Najpierw się spiszmy do terminu, a potem resztę szczegółów. Jakbyśmy zaczęli popołudniu to potem nas z pod tego motelu moja dziewczyna może odebrać. Fajnie co?? W ogóle mam fajną dziewczynę, np. łapie mi rosówki na ryby wieczorami Da radę tam łowić na grunt? jesteś jakoś zmotoryzowany? to moje gg 4576745 po prostu pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Ja również bym się pisał na wypad na lina czy na karpia tylko póki co to na lina jeszcze za zimno zwłaszcza ze zapowiadają spowrotem ochłodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Adek010199, masz bardzo podobny do mojego awatar Ale mój i tak lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 hehe nawet ta sama fota i nie gadaj że twoj lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 ale mojego widać w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Ale jego jest wiekszy a twój taki niewyrośnięty jakby był na diecie nisko białkowej i niskotłuszczowej i jadł np papier:P albo ciagle chlał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 No gdzie tam !!!! On przez tydzień był karmiony kulkami wysoko proteinowymi . Jak się przyjrzeć to kawalek koło niego mój zestaw leży i zaraz będzie jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Dobra już starczy tej dyskusji na temat avatarów, lepiej piszcie jak tam połowy i kto gdzie się wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Bo mi się cała fotka nie zmieściła bo za duża była Ja byłem na stawku w okolicy i ani pyknięcia, a o tej porze można ładne okonie złowić, tylko teraz niestety zakaz spinningu, bo PZW u mnie myśli, że spinning to tylko na szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Ja byłem wczoraj z Dobrodziejem od 15 do 17 i tylko jedno pyknięcie . Za zimno jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Na bninskim podobno na nasłonecznionym brzegu przy trzcinach biora leszcze i wzdregi. W niedzile bylem nad warta i tylko 2 wzdregi i 4 małe okonki zlapalismy we 2 wiec szału nie ma póki co:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek010199 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Kurde , nie widać żeby się miało zrobić cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi