Piotr_1974 Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Cześć wszystkim łowiącym na Sanie. Chciałbym się dowiedzieć co słychać na Sanie w okolicach Dynowa ?? Dobre 4 lata temu łowiłem przed mostem w Dynowie - byłem bardzo zadowolony. Można było wtedy sobie połowic świnek, zdarzały się certy i kilka brzan. Teraz nie wiem jaka jest sytuacja bo słyszałem różne wiadomości, że już nie jest tak wesoło Czy to prawda ?? Zmieniło się coś ?? Bo znowu miałem ochotę wybrać się w Sierpniu na wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajonk Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam. Wybieram się za tydzień w okolice Sanoka. Jest sens wykupywania wód górskich? Interesują mnie pstrągi na odcinku od końca odcinka specjalnego do ujścia Osławy (Lesko, Postołów itd.). W poprzednich latach bywało słabo.. Może ktoś z forumowiczów wie czy w końcu jest szansa na grubego potoka? pozdrawiam, Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Witam Kolegów z podkarpackiego! Wybieram sie jutro z rodzinką na krótki wypad w Wasze okolice. Ponieważ oszalałem na punkcie muchowania chciałbym sprobować poćwiczyć loty suchej muszki poniżej OS-u. Na innych forach piszą o wysokich zrzutach wody, które uniemożliwiają swobodne łowienie. Może któryś z kolegów poratowałby mnie świeższymi informacjami jak wyglada woda i czy faktycznie mam odpuścić machanie sznurem i wyruszyć zdobywać góry ☺. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 ladnie to kolego Bacyk zdradzać dolnośląskie rzeki ? na rzecz jakiś tam wschodnich ciurkow ? połamania po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Jak nie sprawdzisz czy tamtejsze rybole też lubią twoje okropnie brzydkie muchole to do domu nie wracaj bo Ci nakopie do d... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Koledzy, daje odpocząć dolnośkąskim rzekom, tylko dlatego chciałbym połowić na Sanie 😆 No, może jeszcze dlatego, źe nasłuchałem sie legend o najrybniejszej rzece w Polsce ☺ Nie wiem tylko, czy tamtejsze lipienie i pstragi są przygotowane na moje "paskudne" muszyska i am nadzieje, że nie zaburzę nimi ekosystemu 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duduś2000 Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Witam Pytanko czy San powyżej Przemyśla poniżej Dynowa warto kupować karte? Bede tam na wakacje w pszyszłym roku. Prosze o odp Kolegów z podkarpackich stron. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 Panowie, Proszę o podpowiedzi gdzie o tej porze roku na OS San szukać oczkujących lipieni? (wybieram się na 3 dni, a dni teraz krótkie nie chciałbym błąkać się tam bezskutecznie a nie znam tej wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi