Gość grzechuce Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 naleśnik27, ja tam lowie. zreszta wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veinone Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 a slyszal ktos cos na temat 2stawkow przy ul studziennej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpruszek Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 hmmm...... tam złapałem swojego pierwszego szczupaka , ileż to było radości i skakania ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Możecie polecić kilka ciekawych miejsc na odrze? Rybki jakie mnie interesują to płoć i leszcz. Termin połowu: początek marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 dzisiaj kolo 16 widziałem 2 wedkarzy vis a vis strazy to chyba kanał parnicki jest.Nie wiem czy dobrze zauwazyłem z auta ,ale wydaje mi sie ze spinningowali....czyli guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Pewnie szarpaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Koło 13 było tam dużo wędkarzy, zarówno siningistów jak i gruntowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Koledzy gdzie warto się w tym czasie wybrać na wędkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 cóż ,jak napisałem w poscie o parnicy to moze tam... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Koledzy można już powędkować na Kanale Zielonym i Parnicy? Czy jeszcze za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 witam. Można już łapać na parnicy i zielonym,na parnicy szarpaki szaleli ale kontrole trochę ich zablokowały.Na zielonym brat był w sobotę i złapał krąpia i płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Witam,bylem w sobote na Parnicy przy wlocie do kanalu Zielonego od strony salonu Reno.Fajne miejsce od 7 do 12 Ploc 25 cm i Leszcz fajny jak na te pore roku ok 1 kg Bran mialem z piec ale dwa tylko zacielem... bardzo delikatnie bralo.Pan obok mnie mial 3 Plocie chyba nawet wieksze niz ja,wszystko na federa,bialy z kuku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTRONAUTA123 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Witam , gdzie teraz można się wybrać na płoć/leszcza ? Interesuje mnie spławik i wody PZW Z góry dzięki za odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Koledzy Wędkarze, czy można już wędkować koło dworca PKP? Co słychać na kanale zielonym? Gdzie teraz warto się wybrać na leszcza, krąpia lub płoć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolec Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam wszystkich wedkarzy. Gdzie teraz warto ruszyc za biała ryba z gruntowka badz splawikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Podłączam się do pytania, dzieje się coś na Parnicy albo pod mostem Cłowym? Chodzi o białą rybę z gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj tegi buszek vixapol Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Witam, w ten weekend planuje wybrać się z przyjaciółmi na rekreacyjne łowienie ryb. Jesteśmy zupełnymi amatorami i chcielibyśmy się dowiedzieć w którym miejscu będzie łowiło się najbezpieczniej i najprzyjemniej. :) Pozdrawiam z góry. PS. chodzi wyłącznie o Szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi