mvp1984 Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 brzana kuchenna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imelvis Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Witam, Wędkarstwo mnie jakoś specjalnie nie kręci ale dzisiaj w wiśle widziałem cos takiego jak na zdjęciach (niby wygląda jak ryba no ale...) i jestem ciekaw cuż to to jest na pierwszy rzut oka wyglądało jak łeb świni http://yfrog.com/5h1zmniejszaczpl9037j mam jeszcze inne zdjęcia jesli was to zaciekawi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 chyba to jest karpiszon, tylko że raczej martwy i gazy go rozpychają od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Też skłaniam się ku zdechłemu karpiowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio69 Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 zdechły karp.wiekszość zdechłych ryb pływa brzuchem do góry,wyglądają jak połamane(zgięte w pół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 to jest karpiszon również wydaje mi się , że to karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Trzeba było brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imelvis Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Trzeba było brać nooo, ciach na patelnie i kolacja gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lampard214 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam. Byłem ostatnio na mazurach i złapałem taką o to rybę. Chyba jest to po.łączenie karasia i wzdręgi lub też płoci. Złoty kolor chyba raczej nie pasuje do płoci. Z resztą sami oceńcie. [ Komentarz dodany przez: madi: 04-08-10, 14:04 ] Post przeniesiony. Następnym razem radzę upewnić się czy podobny temat nie istnieje zanim się założy nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 lampard214, to jest zwykła wzdręga. możesz umieścić foto w większej rozdzielczości na www.imageshack.us bo od takich małych oczy bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_st Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 wzdręga zwana krasnopiórką, ładnie wybarwiona, oliwkowo złoty kolor, typowy dla tego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Mały trening przed zawodami gruntowymi: Płoteczka i 2 krąpiki z 3 cm A wszystko na kukurydzę, LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Mały trening przed zawodami gruntowymi:Płoteczka i 2 krąpiki z 3 cm A wszystko na kukurydzę, LOL Chyba tematy pomyliłeś A co do powyższego zdjęcia to piękie wybarwiona wzdręga jest. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Sory, nie wiem jak to się stało, naprawdę Przepraszam i proszę o kasacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sig Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 wiecie moze co to za ryba? pierwszy raz sie z taka spotkalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Obstawiał bym jazia, tylko trochę chudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 To Kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Ewidentnie jaź. Drobne łuski i przede wszystkim ostro zakończona płetwa odbytowa... Zresztą pokrój ciała typowo jaziowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 1) klenie mają szarą płetwę ogonową, wiem że zaraz ktoś powie że wybarwienie zależy od wody, więc 2) kleń ma zaokrągloną płetwę odbytową, a na załączonym zdjęciu w/w płetwa jest ostra jak u jazia. 3)kleń posiada 44-46 łusek w zdłóż linii bocznej, ze zdjęcia wychodzi coś koło 60. Jak dla mnie to jest jaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 To Kleń Że tak się wyrażę, nie takie usta Kleń ma bardziej mięsiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 pewnie że jaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Jak dla mnie to jaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Jaź 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sig Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 dzieki wielkie wszystkim- dobrze wiedziec ze zlowilem pierwszego jazia w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 W pierwszej chwili wyglądał na klenia ze względu na smukłą budowe ciała ,w wiśle jazie są bardziej krępe , bardziej wygrzbiecone. Ale teraz widze jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi