JACooL Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 ale i tak najlepsze były polary - kozak ! Nie mozna sie z tym nie zgodzic potwierdzam - gadget pierwsza klasa. Z portkami moze byc chyba klopot rozmiarowki, chyba ze zrobic je na zasadzie kompletu do polaru dresowe polarki ze sciagaczem w pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Kozackie by były, tomek1 jesteś wywołany do tablicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Kozackie by były, tomek1 jesteś wywołany do tablicy! Spodnie polarowo-dresowe? Nie bardzo mi to pasuje do ekwipunku wędkarza Nie przewiduję powtórki akcji polarowej. Póki co nadal będziecie mieć satysfakcję z posiadania egzemplarzy z limitowanej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Nie mylisz się satysfakcja jest, dzięki tomek1 piekne polarki. A spodnie polarowe naprawde nie byłby to głupi pomysł na zimne wiosenno-letnie noce nad wodą napisz Tomek czy to realne, ja zamawiam w ciemno, myślisz że jest możliwość załatwienie takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 hahaha spodnie... to jest dobra myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 napisz Tomek czy to realne, ja zamawiam w ciemno, myślisz że jest możliwość załatwienie takich : Nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Nie lepiej to "zwalić" na jakąś firmę ,admin ma spokój daje tylko wzór pierwotny ustala z firma ,a my sami wybieramy produkt z haftem jaki kolor ,na jakim tle ,na czapce ,koszulce ,polarze ,spodniach ma nam firma zrobić. Przykład http://www.logo-haft.pl/Cennik-2011.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Z potrkami jak wczesniej pisalem, moze byc klopot z rozmiarowka... Czapka, polar, a nawet koszulka - moga byc luzne. Spodnie jezeli beda z normalnym (nierozciagliwym) pasem to moze byc problem z rozmiarami. Moze to tylko moje zdanie (jestem raczej okragly;) ) i dla mnie kupic spodnie typu jeans, garniuturowe - gotowe w sklepie jest niezlym wyzwaniem. Moze to tylko moj problem? nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Nie lepiej to "zwalić" na jakąś firmę ,admin ma spokój daje tylko wzór pierwotny ustala z firma ,a my sami wybieramy produkt z haftem jaki kolor ,na jakim tle ,na czapce ,koszulce ,polarze ,spodniach ma nam firma zrobić.Przykład http://www.logo-haft.pl/Cennik-2011.php Jest to rzeczywiście chyba najlepsze rozwiązanie i nie jednej osobie z forum indywidualnie przekazałem odopwiednie pliki do druku aby sobie indywidualnie mogła zamówić gdzieś koszulkę, polar itp. Niemniej czasami chyba trzeba ogólnej mobilizacji, żeby coś zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Jak tam na chwile obecną przedstawia sie sytuacja jak chodzi onaszywki z logo portalu haczyk.pl? Jest jakaś szansa aby je nabyć? Na kamizelce znajdzie się jeszcze wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Odgrzeję i ja stary temat. Tomku, wiem że nie od razu Kraków zbudowano ale może warto pomyśleć nad jakimś sklepikiem albo regularnym wydawaniem gadżetów. Odpiszesz że powstaje kalendarz ale akurat ja jako osobą szczęśliwa czasu nie mierzę Niemniej jednak praktycznie wszystkie gadżety związane z wędkarstwem brałem Jeśli coś potrzeba pomóc podpowiedzieć to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Tomku, wiem że nie od razu Kraków zbudowano ale może warto pomyśleć nad jakimś sklepikiem albo regularnym wydawaniem gadżetów. No zdemaskowałeś mój pomysł Jak pisałem w moim "expose" W najbliższych miesiącach pojawi się również zupełnie nowy projekt, który stworzy Wam możliwość, aby na co dzień odczuwać radość bycia częścią tej wspaniałej społeczności. Jeżeli czas i siły dopiszą, to być może przymierzę się do czegoś takiego.Oczywiście jeżeli ktoś ma w tym zakresie jakieś ciekawe pomysły/oczekiwania to chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Pomysły są. Nie wiem natomiast na jakich zasadach miałby działać sklep. Z tańszych gadżetów które nie wymagają wielkiego wkładu to naszywki, wpinki, naklejki na samochód ramki na tablice rejestracyjne, długopisy, kalendarze. Z droższych wiadomo odzież (bluzy koszulki itp), czapki (zimowe i na lato). Z darmowych - jeśli ktoś miałby zacięcie i możliwości - program online do rejestracji połowów. Statystyczne zestawienia z różnych źródeł przydały by się nam wszystkich. Mi brakuje cierpliwości aby takie notatki prowadzić ale zawsze sępie od kumpla aby mi dał swoje za poprzedni rok. Jest w nich sporo ciekawych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Jeżeli można, to mam propozycję. Wiadomo, że koszulki czapki, bluzy, to droższe rzeczy. Ograniczeniem przed nabyciem tych rzeczy może być nasz gust, czyli kolorystyka, wzór, przeznaczenie itp. Łatwiej mi byłoby wpiąć w swoją czapkę znaczek, nakleić na samochód "intymną" naklejkę z wędkarzem i logo, czy przypiąć emblemat na rzepy. I od rzepa chciałem zacząć. Taki rzep ma możliwość do zapięcia w wielu miejscach. Przede wszystkim możemy przymocować do swojej ulubionej bluzy, kurtki, torby itp. Nie trzeba zaraz wiązać się z narzuconym przez kilka osób modelem. Ja wykorzystuję wolne rzepy lub luźne paski z kamizelki wędkarskiej. Gadżety w formie wpinek, rzepów, naszywek, breloczków nie mają ograniczeń w naszych rozmiarach, typu sylwetki i płci To tak na początek tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Jaceen zgadzam się, że na początek te tańsze gadżety. Z rzeczy które mogły by się jeszcze sprawdzić i być fajne to pływający brelok do kluczy (pewneie nie jeden z nas utopił klucze ) i rzepy spinające wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Wiadomo może coś o kalendarzu na 2015 rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=20328&highlight=kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 swi_r, Możesz się jeszcze dopisać do listy- zamówiłem kilka sztuk więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi