ociec Napisano 18 Lipca 2005 Share Napisano 18 Lipca 2005 ok.10 lat temu byłem i wędkowałem na tym jeziorze w tym roku mam nieodpartą chęć w miesiącu sierpniu znów je odwiedzić jeżeli któryś z kolegów ma aktualne dane o rybostanie , ekologji tego zbiornika będe zobowiązany interesuje mnie równierz gospodarz tego pięknego akwenu , cena pola namiotowego ,domku iwszystkiego zwiazanego z tym jeziorem z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 trochę późno, ale lepiej niż wcale http://www.wedkarz-lubelski.yoyo.pl/viewtopic.php?f=14&t=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danny1661 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Rogóżno to zbiornik pzw. wiem tylko tyle bo jeeszcze tam nie byłem, ale sie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Byłem z miesiąc temu na tym zbiorniku niewiele się tam wtedy działo ale jest tam do wygrania silnik elektryczny za pobicie rekordu tegorocznego w złowieniu karpia powyżej 22.4kg My złowiliśmy jednego zębatego 60cm na spinning,pogoda super woda też ekstra POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Woda PZW lecz trzeba wykupić pozwolenie na wędkowanie w tym zbiorniku - 50 zł rocznie 8zł za dzień chyba W wodzie bardzo dużo kolucha i małej drobnicy Trafia się bardzo ładny Karp spory Leszcz Na spining nie łapałem jedynie żywiec - w tym sezonie kilka okoni i niestety żaden szczupiec nie uderzył - ale wiem że też jest ich sporo i ładne sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 jest tam do wygrania silnik elektryczny za pobicie rekordu tegorocznego w złowieniu karpia powyżej 22.4kg Tegoroczny rekord pobity…… Silniczek podobno całkiem całkiem http://www.pzw.org.pl/j.rogozno/wiadomosci/22268/60/tegoroczny_rekord_pobity82308230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zsunaj Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Stronka ktora wszystko Wam powie - jeziorkiem opiekuje sie koło wędkarskie http://www.pzw.org.pl/rogozno/ do nawigacji żeby można było łatwiej trafić 22.9735 °E 51.3802 °N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Spędziłem pół dnia na tym jeziorze podczas majówkowego pobytu na Pojezierzu Łęczyńsko-Włodawskim i taka rybka mi się trafiła. Walnęła w toni nad spadkiem z 4 na 5 m w 10cm gumę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Kurna niezły byczek ( u was to chyba koluch się nazywa ) parę razy zdarzyło mi się na wobka w deseniu kiełbia złapać ale nigdy tak dużego 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi