Gość wobler129 Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Mikuś taka uniwersalna to koło 0,16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLS Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Po nowym roku zamierzam kupic jakis w miare dobry namiot karpiowy i dokupic jeszcze jedna karpiowke mysle ze na tym nie skacze ale narazie taki mam plan pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Dobrze że na haczyku jest młodzież chetna bo pomocy bo stara gwardia jest już chyba znudzona życiem Nie znudzona stara gwardia, tylko zniechęcona tym, że w dziale "żyłki, haczyki, spławiki" pisane to było już 55 razy. Dobrze, że choć się wstydzisz. Lepiej by było gdybyś jako młody człowiek był bardziej zaradny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Dobrze że na haczyku jest młodzież chetna bo pomocy bo stara gwardia jest już chyba znudzona życiem Nie znudzona stara gwardia, tylko zniechęcona tym, że w dziale "żyłki, haczyki, spławiki" pisane to było już 55 razy. Dobrze, że choć się wstydzisz. Lepiej by było gdybyś jako młody człowiek był bardziej zaradny. hehe Uwiez mi, ze próbowałem już niemal wszedzie a umieszczenie tego posta w takim a nie innym temacie równiez nie byo bezceloew. Poprostu tam toczyła sie dyskusja i chciałem to wykorzystac do sprowokowanie userów do odpowiedzi na pytania które umiszczałem już w odpowiednich tematach ale niestety bez skutku. To nie jest brak zaradności tylko uparte dązenie do celu jakim stała sie chec poznania odpowiezi na pytania które postawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 marzy mi się VOLVO S 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 VOLVO S 80To jakiś najnowszy kręcioł karpiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Hmm w tym roku chciałbym jeszcze kupić: -cormoran seacor surf 5,00m -muchowkę Cortland CL 2,74m/6-7 AFTM -sznur cortland 333 PROSINK-TIP6m/6 STOPIEŃ -podbierak pstrągowy -kamizelka muchowa -pudelka muchowe -trochę woblerów i blach -rekawiczki neoprenowe i czapke uszatke, co by mi zimno nie bylo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Czy to prawda ze srednia(2+2) slaska rodzinka kupi i skonsumuje w okresie Swiat okolo 20kg(+/-12-15szt) Karpia . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 no chyba nie prawda u mnie bedzie 1 karp na 4 osoby Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 1 ale 20kilogramowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Czy to prawda ze srednia(2+2) slaska rodzinka kupi i skonsumuje w okresie Swiat okolo 20kg Ja mam na święta dwa sandacze i karpi nie kupuję w ogóle, ale moja rodzina jeszcze nie jest średnia (2+1) A poważnie może nie 20, ale jak sięgam pamięcią zawsze w domu dużo się kupowało karpia. Mnie przypadała fucha rzeźnika. Łącznie z karpiami dziadków było tego sporo. Teraz czasy się trochę zmieniają, ludzie kupują różne ryby na święta. Dziś widziałem karpie po 11 zł za kg a łosoś w markecie w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 W najbliższym czasie wybieram się do Fishing Martu celem uzupełnienia arsenału spiningowych przynęt. Prace rękodzielnicze nad samoróbkami idą pełną parą, ale trzeba mieć też jakieś sprawdzone modele w zapasie. Do wiosny jeszcze sporo czasu więc zakupy można rozłożyć w czasie, żeby zbytnio nie obciążyć domowego budżetu, co spotkałoby się zapewne ze zdecydowanym sprzeciwem żony. Więc zakupy etapami ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 wybieram się do Fishing Martu Ja już tam nie jade Za duzo pieniędzy za każdym razem tam zostawiam Rozłożenie w czasie to bardzo dobry pomysl. Ale jazda przy takiej pogodzie nalezy to tych mniej przyjemnych części. Zycze szybkiego skompletowania kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Ja w tym roku planuje zakupić podbierak karpiowy elektroniczne sygnalizatory brań i kręcioł do spina i chyba sprowadzę coś z Cabelas'a bo tańsze niż w polsce widziałem kręcioly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DooLiN Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Ja mam zamiar na wakacje kupic sobie jakąś tyczke i jakiś kombajnik no i osprzet do tego wszystkiego.Będzie ciężko ale mam nadzieje że mi sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policja997997 Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Witam!!! Planuje kupic woblerz takie jak Kamatsu mini jointed Kamatsu super sting Kamatsu pince minnow Kamatsu snap shad Kamatsu long bill minnow Co sądzicie o tych woblerach lub których uzywaliscie?? nastepnie 2 opakowanie kretlików Plecionka konger carbomaxx 0,15mm 4 koszyki 4 rurki Podkład pod plecionke Gumy do 10zł głowki tak do 5zł Mama mnie zabije poniewaz cena za te przekroczy 150zł :D Czy sa warte czegos te woblerki odpowiedzcie poniewaz jutro planuje je kupic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 kartę wędkarską+licencje nowe krzesełko,podbierak, wędzisko do DS-a i jeszcze się coś znajdzie, jak zwykle ciągle mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 nową plecionka na suma taką do 40kg wytrzymałość najlepiej zieloną, jakiś dobry kołowrotek na wędzisko sumowe spinningowy i podręczny podbierak na spinning........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 tu sie wpisuje marzenia ja mam jedno autko cempingowe, od kilku lat nie zmienne ,nie przyczepa a autko ,. Do zobaczenia nad wodą w AUTKU CEMPINGOWYM, Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakazagle Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 witam wszystkich jestem nowy na 4um. planuje kupić kołowrotek dragon expres i chce go przeznaczyć do połowów z gruntu... uważacie ze to dobry wybór ??? Czekam na wasze odpowiedzi... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Myślę nad jakimiś sygnalizatorami elektronicznymi, trochę wygody się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f2da516c63d31bd.html i jeszcze tylko to Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mozambikanin Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Aparatura proporcjonalna 4 kanały + odbiornik, dwa silniki elektro klasa 700, regulator i dwa akumulatory 7,2 Ah. Budowa łódki na zanętę ruszy wreszcie pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 ja planuje zacząć przygoda z jak że pięknom rybom czyli karpiem stanowisko karpiowe chce kupić już mam 50 złotych jeszcze tylko 10 złotych i 2 karpiówki i 2 sygnalizatory no i we wędkarstwo wyczynowe to new kombajn by sie przydał bo ten już zatarty ale daje rade w polu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi