pio Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 http://www.allegro.pl/item241276352_sygnalizator_pro_carp_s_2000_niebieskiled_super.html pilnie mi potzrbny sygnalizator, i podporki a w zimie cięzki feeder cos chyba kongera a moze mikado, i kolowrotek i to bedzie chyba robinson maxim 606.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Pilnie doradźcie czy warto???? ALLEGRO Wędzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 keri, mozesz w ciemno kupic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Oczywiście że warto! Opis tej wędki aż miło się czyta! Wędka ma świetny uchwyt kołowrotka i wogóle jest ekstra, "oldskul". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 oldskul Źle napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Wziął w cudzysłów, czyli celowo tak napisał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 celowo tak napisałDokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Zastanawiam się nad młynkiem Daiwa Exceler Plus 2000 i kijem Team Dragon 2,75m 3-12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slider 7 Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Ja jutro muszę uzupełnić zapas gumek... W ostatnim czasie najlepiej sprawdza mi się 7 cm kopyto RELAX-a (białe z niebieskim grzbietem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Ja jutro muszę uzupełnić zapas gumek... Fakt... coraz dłuższe wieczory. Zakupy tegosezonowe zakończyłem, jedynie przynęty wchodzą w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slider 7 Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Zbereźniku jeden . Nie żartuj sobie z "poważnego" spinningisty ... Tak na marginesie wolę bez (nie piszę dalej, bo zaraz dostanę ostrzeżenie od amina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Nie żartuj sobie z "poważnego" spinningisty ...Tak na marginesie wolę bez (nie piszę dalej, bo zaraz dostanę ostrzeżenie od amina) Trochę żartów nie zaszkodzi. Oby krótko. Jeśli chodzi o gumki te o których pisałeś to mam ich już porządny zapas. 3 wizyty w sklepie i zestaw skompletowany. Hmm... zastanawiam się tylko czy spinningu sobie nie kupic... Więc w najbliższej przyszłości z "grubszych" rzeczy planuję kupic spinning do 25g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Temat już poruszany ale ok wtorku, srody zostanie zrealizowany A wiec Panowie i Panie na co należy zwracac uwage przy zakupie dobrego wdziska spinningowego i młyneczka do owego wedziska Czy kupic żyłke czy plecionke Opinie, liki, rady wszystko to miło widziane Aaaa spin z nastawieniem na szczupaka P.s Ja wiem narazie że kij bedzie miał korkową rekojeśc bo nie uśmiecha mi sie dzierżyc w dłoni jakąc pianke czy cuś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Mikuś, zależy na jakie przynęty biędziesz łowił, ciężkie czy lekkie, do tego też trzeba dopasować kołowrotek ja bym sie skłaniał ku pleciące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Bardzo prosze o odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Wszystko masz w poście powyzej... A reszte znajdziesz na forum Wiec szukaj a znajdziesz na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Mikuś, ale powiedz na jakie przynęty łowisz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Wszystko masz w poście powyzej... A reszte znajdziesz na forum Wiec szukaj a znajdziesz na 100% Co mam w poście powyżej Ja zaczynam zabawe ze spinem i nie wiem co i jak Co jest cieżkie co lekkie jaki kij dobrac dla początkiujacego itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Mikuś, może Konger Tiger Cross Maxx ? ć wyżutu to 5-25 gram?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Ja zaczynam zabawe ze spinem i nie wiem co i jak Mikuś, trzeba bylo tak od razu Ja posiadam kij CORMORAN BULL FIGHTER 2,70m cw do 30g i kręcioła shimano catana 2500FA i naprawde polecam ten zestaw wszystkim poczatkujacym ;] Nie jest drogi ( za cały zestaw nie powinieneś wydać wiecej niż 250 zł) a jest naprawde dobry i skuteczny A co ciężkie a co lekkie dowiesz sie dopiero w praktyce jak bedizesz juz polowal na drapieżniki. Sam zobaczysz który CI bardziej odpowiada: czy ciężki czy lekki. Na początek polecam: średni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Właśnie zbieram kaskę na Dragon Millenium Power Jig 2,25m 5-25g - typowa wklejanka sandaczowa Później na wiosnę jakiś kręcioł do tego kijka ale myślę, że z tych tańszych nie jak zakładałem, że za 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Dragon Millenium Power Jig Nawet warte uwagi wędzisko Może też się na niego pokusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Plecionka czy żyłka? Dlaczego to a nie drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Plecionka. Lepsze czucie przynęty. Całkiem inny świat podwodny po zastosowaniu plecionki. No i wytrzymalsza Teraz już wiem, że tylko plecionka - no z wyjątkiem okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Plecionka. Lepsze czucie przynęty. Całkiem inny świat podwodny po zastosowaniu plecionki. No i wytrzymalsza Teraz już wiem, że tylko plecionka - no z wyjątkiem okonia Jak rozmiar bedzie najodpowiedniejszy? Na ryby w granicach do 5kg.... P.s Dobrze że na haczyku jest młodzież chetna bo pomocy bo stara gwardia jest już chyba znudzona życiem Wielie dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi