pepe17 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 dzisiaj ładnie "Nasi" zagrali z norwegią . niezły mecz (5 sek do konca i pada zwycieska bramka ) . Respekt dla Szmala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Szło jak po grudzie, ale po tym się poznaje wielkie drużyny, że nawet wtedy potrafią coś urzeźbić. Szacunek dla Wenty- podczas przerwy w grze tak opisał ostatnią akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 wygrali jedną bramką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 W ostatnich sekundach ,jedna bramka zawarzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 wygrali jedną bramką? Rzut przez całe boisko- remis nie dawał nic ani naszym ani Norwegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Ja na tych meczach kiedyś się zawału dorobię Tomek nie tylko Ty Na szczęście dobrze się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 tomek1 też już nie wierzyłem, ale czuję się bardzo miło zaskczony, aż mi się humor poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 dziś wspaniały dzień, PL wygrała w ostatnich sekundach w ręczną, o czym już było, a mój Bayern rozgromił w pucharze Niemiec VFB Stuttgart 1:5 (w Stuttgarcie, gdzie jest bardzo ciężko ugrać punkty!) Pizza, piwko i doborowe towarzystwo podczas meczy! było super, a jutro na pstrągi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Pięknie i jeszcze raz pięknie Wenta pokazał klaę w ostatniej przerwie. Jesteśmy w ćwierćfinale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Również oglądałem mecz jak na szpilkach Całe szczescie udało sie chłopakom i teraz tylko walczyc o złoto... ale mecz z Chorwatami bedzie bardzo ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Mecz był bardzo wyrównany,ale ostatnie 5 sekund należało do naszej reprezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalar 3 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Jak by grali jak z Danią,to by mi głowa nie bolała a tak boli chyba do piątku pozdrawiam --------------- Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Jak by grali jak z Danią,to by mi głowa nie bolała a tak boli chyba do piątku za dużo piwka przy meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Mam nadzieję że dzisiaj dostarczą nam nie mniej emocji jak ostatnio z tym że może bez tak dramatycznych końcówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Mam nadzieję że dzisiaj dostarczą nam nie mniej emocji jak ostatnio z tym że może bez tak dramatycznych końcówek Niech będą takie dramatyczna końcówki pod warunkiem że wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Lary, wszystko cacy ale jak się kiedyś grało to człowiek inaczej to widzi więc wiem jak nerwy mogą puścić i ile to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Lary, wszystko cacy ale jak się kiedyś grałoWitaj w klubie kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 No i po... meczu i nadziejach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość opaczo Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Nie przegrali dlatego ,że byli słabsi , ale dlatego, że za szybko sie poddali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Niewiem czy wam ale mnie brakuje w tych wszystkich meczach dokładnych podań. Myślę, że jesteśmy liderem jeśli chodzi o niedokładne zagrania. Jeśli chodzi o dzisiejszy mecz to chyba żadnej bramki nie strzelił Bielecki Chorwaci mogą gratulować swojemu bramkarzowi który miał swój dzień a może to nasza słaba skuteczność Pozostaje nam trzymać kciuki w walce o brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Chorwaci grali bardzo dobrze, w końcu tytuł do czegoś zobowiązuje do tego pomogła im nieszczęsna podłoga przez którą nasi parę razy zostali wybici z rytmu. Kurcze taka poważna impreza a tam takie babole budowlane, żenada. Chorwaci grali u siebie więc wiedzieli gdzie są meandry i ostrogi tej podłogi Generalnie chłopaki zagrali dobry mecz a zwyciężył zasłużenie lepszy Teraz pozostaje skopać wikingów i wracać do domu z 3 miejscem na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Wogóle nasi reprezentanci na początku to grali jakby nie wiedzieli co sie dzieje... ogromny huk na hali i do tego ta wykładzina... nie ma co komentowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 ogromny huk na sali rav91 to raczej normalka na MŚ jeśli grają gospodarze jak chce się być mistrzem świata to nie tylko trzeba grać rewelacyjne ale być jeszcze przygotowany na rózne wypadki losowe więc moge z czystym sumieniem powiedzieć że Chorwacja wygrała i smieszą mnie te wszystkie artykuły na wp.pl że niby przez sędziów itd. licze na naszą drużyne w meczu o 3 miejsce brąz było by to coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 DAWID, ja wszystko rozumien i nic nie mówie. U nas byłoby to samo bo to jest normalne w takich spotkaniach. Również trzymam kciuki za naszych aby chociaż brązik zdobyli. Będąc wicemistrzem a teraz miec brąz to jest naprawde wielki wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Jest, jest, jest... Polacy zrobili to na co wszyscy czekali!!!!!! Pięknie ograli Duńczyków i zdobyli brąz! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi