Kubiak Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Całkiem ładny mecz naszej reprezentacji.No i mamy 3 miejsce Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Ładny meczyk dziś Kolejorz rozegrał, szkoda błędów w obronie bo byłoby zwycięstwo... Ale i tak mecz na stojąco tym bardziej, że kuzyn z Poznania mnie dziś odwiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 No miło popatrzeć jak polska drużyna w środku zimy połyka drużynę z Serie A będącą w pełni sezonu Trochę pechowo, ale w tych warunkach naprawdę znakomity mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 No może ich nie połknęliśmy, ale faktem jest, że Lech jeszcze nie gra meczy ligowych... Jestem optymistą przed rewanżem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Weźcie pod uwagę że we Włoszech Peszko (mój koleżko ) już zagra i Kolejorz będzie mógł grać normalnym ustawieniem z 2 napastnikami. Jak będą na wyjeździe tak grali jak przez ostatnie pół godziny tego meczu to będzie awans. Ale szczerze powiem że po straceniu dwóch bram nie miałem nadzieji na zwycięstwo. Doping myślę że godny, choć cięzko ocenić jak się było w Kotle, 17 000 fanatyków Do Udine po zwycięstwo LECH LECH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Dzisiaj po zimowej przerwie rusza Liga Mistrzów. Komu kibicujecie Ja trzymam kciuki za Manchester United, ale czeka ich ciężki mecz z Interem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Obecnie ejstem z aMilanem nic innego sie nie liczy:) ale w 100% jestem za MU niz za Interem a z ligi mistrzów kibicuje z tych druzyn też MenU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 A już jutro rewanżowy mecz Lecha. Trzeba zarezerwować telewizor na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 A co tak cicho ,mecz wczorajszy wam sie nie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 A co tak cicho ,mecz wam sie nie podobał Brak słów. Jeszcze jest cień nadziei po remisie Czechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Czasem jest tak, że nie wychodzi Szkoda Boruca, bo mu się jakoś to życie nie układa ostatnio Spoko, to dopiero połowa eliminacji. Jak popatrzeć na tabelę, to wcale nie straciliśmy szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Spoko, to dopiero połowa eliminacji. Jak popatrzeć na tabelę, to wcale nie straciliśmy szans.Niby nie ale daleko się oddaliły. Jak zobaczyłem grupę na początku eliminacji byłem zadowolony dziś mój optymizm znacznie zmalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Miało być tak pięknie, a wyszło.............jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 A ja sie tak zastanawiam : Dostaniemy sie do tych mistrzostw świata i znowu nie wyjdziemy z grupy. No i na co nam to Wg mnie trener powinien wyczyścić skład i wstawić samych młodych którzy mogą sie przystosować do siebie grą i stworzyć zgrany zespół a nie to co teraz . BRAK ZGRANIA przedewszystkim...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 BRAK ZGRANIA przedewszystkim...... Psychika przede wszystkim zawiodła. Obawiam się, że trener oddalił się od zespołu Z drugiej strony można go zrozumieć. Tez czułbym dyskomfort mając wiecznie na plecach zawistnych nieudaczników z PZPN, którzy cieszą się jak drużynie nie idzie (autentyk z trybun meczu ze Słowacją) Ale ja ciągle wierzę w awans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Ja chcę o tym meczu jak najszybciej zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Panowie! Nie ma sie co oszukiwać. Nam nawet José Mourinho nie pomoże... Mamy poprostu bande patałachów, połowa emerytów część ławkowiczów którzy już dawno powinni ogladac mecze przed TV... Totalny brak zgrania. Sam Boruc niestety meczu nie wygra Odnośnie feralnej bramki 3 , ja nie widzę nic złego w tym golu... skompromitował się obrońca a nie bramkarz... boruca atutem ma byc granie rękami i refleks( Kto to widział aby obrońca podawał piłkę do bramkarza w światło własnej bramki jeszcze z taka siłą ? ogladałem setki meczy premier leauge , tam sie takie tałatajstwo nie zdarza) ... Jeżeli o mnie chodzi, obecny trener powinien odejść, ponieważ gra za mało ofensywnie... wyczerpały mu się pomysły na grę... Tak to wyglada z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Wina za to jak wygląda nasz piłka leż tylko i wyłącznie po stronie .... zawistnych nieudaczników z PZPN, którzy cieszą się jak drużynie nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Dlatego teraz oglądam mecze ligowe Leszczy i Płoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Za mlodu zwyklem kopac pilke. Bo o grze w football nie bylo mowy. Beznadziejne szatnie, brak prysznicow, przebieranie sie na ziemi, dziurawe siatki w bramkach treningowych, boisko z polaciami blota zajmujacymi ponad 70% murawy ... i wreszcie pelno muld, nierownosci itp. Tak wygladly realia lat 90tych w klubie MKS Parasol. Pogralem 5 lat i odpuscilem. Lajno jakich malo i tyle w temacie Teraz pytanie, jak w takich warunkach mamy ( majac nawet 38 milionowy potencjal ) "produkowac" takie perelki jakie posiadaja Holendrzy, Anglicy, Hiszpanie, Wlosi i inne kraje troszke bardziej ogarniete. Jesli nawet trafia sie taki Smolarek, ktorego przytomny ojciec wywozi, aby ten szkolil sie w super warunkach to wydaje mi sie, ze w takim momencie wkracza nasza ... polska mentalnosc. Tak kurde, to smutne, zwlaszcza ze jestem patriotom i nie chcialbym siac defetyzmu, a jednak ... Jednak dzieje sie to, ze zawodnik majac stycznosc z naszymi rodowitymi produktami w postaci Świerka, Bąka i całej ekipy od szklanki niestety ... gubi koncentracje, motywacje i cholera wie co jeszcze. Wtedy nawet sam Bóg za trenera nie pomoże. Jesli problem tkwi w glowie i tym, jak sie mlodych chowa to za ciezka cholere nie wytlucze im sie ze lba pewnych glupich przyzwyczajen. Chcieli chlopaki pochlac na zgrupowaniu? Chcieli i pochlali. I kto z nimi pil? Bo tam nie tylko kadra zlopala, ale i dziennikarz/e. Ci co szerzej znaja sprawe, wiedza o kim mowie - nasz krajowy entuzjasta Bundesligi i jego kolega tzw podnózek podnózka. Tyle w temacie gry naszych "chlopcow". Czasem potrafia sie zebrac w sobie, zagrac 1 mecz na 10 w pieknym stylu, jednak ME czy MŚ sa bardziej wymagajace i mozna max 1 mecz zagrac do d.... Takze nie ma co debatowac, martwic sie itd ... PZPN trzeba wyczuscic z dziadkow i gowniarzy, ktorzy sa tam tylko, zeby napelniac sobie koryto z kiesy panstwowej. Po drugie trzeba wpompowac bardzo spora kase w boiska treningowe, male kluby itd - robic dofinansowania bo gdzieniedzie nawet na pilki nie maja ... Po trzecie trzeba cala ta szczesliwa kupe PZPNowska rozbic ... za duzo tych okregow itp, za duzo prezesow, za duzo z-cow prezesow i innego matactwa. Jeden prezes, sekretarz to juz az nadto, do nich nalezy dolozyc paru obserwatorow plus gremium sedziowskie rozpatrujace wszelkie skargi i zazalenia i tyle w temacie. Naprawde w kazdym co sredniej wielkosci miescie nie potrzeba prezesa danego okregu ... Po czwarte, to trzeba za mlodu gowniarzy uczyc, ze na alkohol przyjdzie czas i wcale nie jest on wyznacznikiem doroslosci - bo tak to mamy 12 latkow walacych piwo pod blokiem Po piate to trzeba szkolic, szkolic i jeszcze raz szkolic. Tak ze jak gowniarz wroci do domu, to nie bedzie mial sily isc na dwor na piwo. Po szoste to trening fizyczny darowac sobie do 20-21 roku zycia. Jak mozna kazac 13-15 latkowi robic mase to ja nie wiem a niektore lesne dziadki maja takie metody. Po siodme to dac 10 lat calej takiej machinie na wdrazanie innowacji, szkolenie, dogrywanie sie wszystkich reprezentacji mlodziezowych - zrobienie ich az po 3 - A B i C. I wtedy majac tak szeroka liste potencjonalnych ( nie grzejajcych lawy ) zawodnikow mozna sie bawic w ustawianie skladu i gre w pilke... Bo jak narazie to z Irlandia byla mega nieporadnosc i wcale nie wynikalo to z takich zalozen trenera - tam widac bylo, ze tych zalozen nawet w 50% nie realizowano ... bo sie najwyrazniej nikomu nie chcialo. Ponadto bylo widac to o czym mowie - najwiecej celnych podan mial najlepiej wyszkolony Roger, reszta to podania robila na przyslowiowe oko, a jak otrzymywali podanie, to zasada byla taka, ze czekali az pilka do nich sama przyjdzie, a nie na odwrot Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 ...darmozjadow i matolow banda !!!!! ...nikomu sie nie chce "uczciwie pobiegac przez 90 minut !!!! ...a ZASZCZYT zagrania w koszulce z orlem na piersiach maja za nic !!! ..."rozpieprzyc" PZPN, kopaczy do lopat a stadiony zaorac i obsiac !!! ...czego jeszcze musza "dokonac" aby wreszcie spoleczenstwo dojrzalo to g..no !??? Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 nie będę kłamał, nie oglądałem tego, ani innego meczu w tym roku i nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 ...darmozjadow i matolow banda !!!!!...nikomu sie nie chce "uczciwie pobiegac przez 90 minut !!!! ...a ZASZCZYT zagrania w koszulce z orlem na piersiach maja za nic !!! ..."rozpieprzyc" PZPN, kopaczy do lopat a stadiony zaorac i obsiac !!! ...czego jeszcze musza "dokonac" aby wreszcie spoleczenstwo dojrzalo to g..no !??? Pozdro-Radek. zgadzam się, a nie tylko trenera obwiniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 nie będę kłamał, nie oglądałem tego, ani innego meczu w tym roku i nie żałuję. Haha, mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 skompromitował się obrońca a nie bramkarz... boruca atutem ma byc granie rękami i refleks( Kto to widział aby obrońca podawał piłkę do bramkarza w światło własnej bramki jeszcze z taka siłą ? Bez przesady, piłka nie była taka mocna, to nie Boruca wina że boisko jest mniej równe niż u mnie w liceum. Też nie powinni sie bawić we własnym polu karnym, a podawać do bramkarza w ostateczności. Wg mnie trener powinien wyczyścić skład i wstawić samych młodych którzy mogą sie przystosować do siebie grą i stworzyć zgrany zespół a nie to co teraz . Racja i powinien też patrzeć i myśleć jak nauczyć naszych grajków kopać w piłke ,a nie co minutę zaglądać na zegarek (zapewne z myślą kiedy ten koszmar się skończy). Roger się potykał o piłkę, M Lewandowski walił w ich obrońców, jedynie Lechici nie dali dupy. Władze zamiast kombinować z obywatelstwami rozejrzeli by się po polskich młodych graczach, popatrzcie na Wawrzyniaka jak grał. A jutro San-Marino mam pewne obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi