DAWID Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Piękny sezon dla polskiej siatkówki najpierw złoto teraz brąz, swoją droga szacunek dla trenera - stworzyć zespół praktycznie bez czołowych gwiazd ubiegłych sezonów Glinki czy Skowrońskiej to wielkie osiągniecie, jeszcze raz brawo dla trenera i naszych dziewczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 Piękna siatkarska jesień-najpierw siatkarze a teraz siatkarki Myślałem,iż siatkarki znajdą się może w pierwszej piątce,a tu proszę-mamy medal.Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Dlatego nasi kopacze powinni brać przykład z siatkarzy I nie posłuchali Ale i tak jest niezły wynik, myślałem że dostaną 4:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Dobrze jest, jak na razie nasi strzelili jedną bramkę. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 I to najładniejszą jak do tej pory w eliminacjach ;D Dobrze, że poprawiamy statystyki na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Udało się, nasi kombinowali do bramki nie wjechali ale Słowacy byli lepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 A najfajniejsze jest to, że taki Majewski jest zadowolony z gry naszych: http://sport.onet.pl/0,1248770,2060540,,pilkarze_zasluzyli_na_uznanie,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 eshhh te nasze Orły-Nieloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Zachowanie i gra Słowaków bardzo podobała mi się. Widać było zaangażowanie, poświęcenie oraz wolę walki na boisku. Robili wszystko żeby nie dopuścić do zmiany wyniku. Naszych nigdy nie widziałem żeby tak grali i dawali z siebie tyle co nasi sąsiedzi. Pomimo że bramkę strzeliliśmy my to należało się to zwycięstwo Słowakom, a nasze "gwiazdy" niech dalej grzeją ławy Zastanawia mnie jak to jest że w 40 milionowym kraju nie można znaleźć niewiele ponad 20 piłkarzy którzy będą w stanie wygrać z teoretycznie słabszym przeciwnikiem który w zasobach ludzkich ma do wyboru tylko z kilku milionów obywateli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Zachowanie i gra Słowaków bardzo podobała mi się. Pomimo że bramkę strzeliliśmy my to należało się to zwycięstwo Słowakom Chyba oglądaliśmy inne mecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 przyłączcie się! http://www.koniecpzpn.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Gofer, liczy się efekt końcowy. Słowacy grali do końca i bronili bramki z poświęceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Zastanawia mnie jak to jest że w 40 milionowym kraju nie można znaleźć niewiele ponad 20 piłkarzy którzy będą w stanie wygrać z teoretycznie słabszym przeciwnikiem który w zasobach ludzkich ma do wyboru tylko z kilku milionów obywateli To teoretycznie Chinole powinni wygrywać we wszystkich dyscyplinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Robal, jeszcze trochę i tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 To teoretycznie Chinole powinni wygrywać we wszystkich dyscyplinach jeszcze trochę i tak będzie. taka jest prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Koniec PZPN - Grupa Operacyjna Czy wiecie że każdy powołany piłkarz do kadry za mecz dostał (bo nie zarobił) 10 tyś. zł. niezależnie czy siedział na ławie czy kopną piłkę na murawie czyli np. 10 występów 100 tyś zł na łebka... niezależnie od wyniku. Gdyby natomiast udało im się zaawansować dodatkowo dostali by 5 milionów do podziału. Ktoś powie spoko trzeba wspierać polski sport... ale czemu np. nasi siatkarze za zakwalifikowanie się do finału mistrzostw europy nie zobaczyli ani złocisza nie wspominając o naszych złotkach (przypomnę tylko siatkarze zdobyli mistrza a siatkarki 3 miejsce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Dla mnie przestaje istanieć takie zjawisko jak -Polska piłka nożna, jestem zdania ze trzeba inwestować w polską siatkówke bo tam z płacami niezaciekawie (chocby w przykładzie który podał zdrapek ), jak również nasza siatkówka nie gnije od podszewki czyt PZPN, gdyby zbudować wszystko od nowa czemu nie ale weż wyrwij tych wszystkich darmozjadów od koryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Dawid, ktoś by mógł powiedzieć prawie jak PZW ... no ale tutaj nie ma co żartować przecież; tylko jakoś tak się samo narzuca hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Dawid, ktoś by mógł powiedzieć prawie jak PZW Zdrapek, hehe też dziwnie podobnie kojarzą mi się te dwie instytucje, ale tak to już jest jeśli nie próbuje sie nowych rozwiązań, trzyma sie wciąż tych samych ludzi, wyniki Polskiej piłki spokojnie można porównać do zasobności polskich wód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Tak Dawid masz rację-W PZPNie jest klika kurczowo trzymająca swe stołki ale o tym wszyscy wiemy-smutna to prwdda Myślę,iż z polską piłką jest jeszcze gożej niż z zasobnością naszych wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Mało co mnie wzrusza, ale dziś obserwując bieg i finisz Justyny miałem ściśnięte gardło. To jedna z niewielu osób w Polsce, o której można z czystym sumieniem powiedzieć "sportowiec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Dziś wielki mecz Milan-Juventus FOrza Milan ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Justynka ma dziewczyna charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 i jednak Milan zwyciężył 0-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Stan przedzawałowy Brawo nasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi