Shogun Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 Prosiłbym o pomoc w kupieniu federka do cenny 400 zl . Chciałbym aby miał on cw do 100-120. Zastanawiam sie nad kupnem shimano beast master lub speed master co o nich sądzicie. Moze macie jakies lepsze propozycje??
krzysiekrgw5 Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 Chcę kupić federa po okazyjnej cenie.Jego model to:jexon extreme feeder dłudość 380/90 gramatura wyzutu 30-90g.
Pi Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 Chcę kupić federa po okazyjnej cenie.Jego model to:jexon extreme feeder dłudość 380/90 gramatura wyzutu 30-90g. To kup sobie i nie spamuj w innych tematach o feederach. Shogun, a sprawdzałeś ceny tych wędek? Ja zamówiłem najlżejszego Beastmastera i czekam teraz aż go dostanę.
Łukasz_st Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 a ty sprawdziles date postu Shoguna? zjechales kolege za to ze podpial sie do starego tematu, ktory sie nie rozwinal? good job
Pi Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 O w morde, rzeczywiście. Ja wierze że Shogun ciągle szuka swojej wymarzonej wędki. Nekroposting rządzi.
Unises Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 thugdogg, czyżbym widział linki wklejone niezgodnie z regulaminem
Damian21 Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 Pi, pochwal sie i napisz cos wiecej jak ci beastmaster przyjdzie, bo za wiele o tych kijkach na forum niema
Miras Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 pochwal sie i napisz cos wiecej jak ci beastmaster przyjdzie A jakbyś miał chwilkę to najlepiej napisz coś w dziale Testy. Fajnie się to potem czyta i ogląda zdjęcia
Pi Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Jeśli w ogóle przyjdzie, bo jak na razie to wpłaciłem kaske i czekam, a 'byznesmen' nie odpisuje na maile.
Miras Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Do tej pory łowiłem głównie na wodach stojących. W tym roku spróbuję na warszawskiem odcinku Wisły. W zeszłym sezonie byłem kilka razy nad rzeką i łowiłem feederem Garbolino 3,60 c.w. 75g. Wyniki były raczej kiepskie, choć pierwsze leszczyki złowione w Wiśle bardzo cieszą. Chciałbym kupić sobie feedera odpowiedniego do łowienia w Wiśle w okolicach Warszawy. Jaka jest waszym zdaniem optymalna długość i c.w dla takiej wędki? Czy kij o długości 4,20m szczytowej akcji i c.w. w granicach 120-150g. byłby odpowiedni? Na wędkę chcę przeznaczyć 200-400zł. Zależy mi na solidnym sprzęcie na wiele sezonów. Co możecie mi polecić, jakimi wędkami wy łowicie? Zastanawiałem się nad Browningami: Ambition lub ewentualnie Thalium
kolat66 Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Poczytaj dzial wedki na forum a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie
Miras Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Może coś z firmy Winnera? Oglądałem kije tej firmy i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, starannie i ładnie wykonane wędki.
Miras Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Po dość długim łażeniu po sklepach kupiłem w końcu feedera Mikado SHT 4,20 c.w. 140g. Wędka nie jest idealna (jeśli chodzi o wykonanie) ale akcja przynajmniej na sucho bardzo mi odpowiada Producent podaje, że wędka jest zbrojona przelotkami sic, nie wiem ile w tym prawdy ale wyglądają dość solidnie. Do tego najsłabsza szczytówka jest delikatniejsza niż w moim feederze 3,60 c.w. 75g. więc od biedy da się łowić na wodach stojących. Kupiłem ją za 206 zł. czyli taniej niż gdziekolwiek w sieci i z tego jestem szczególnie zadowolony. Miało być do 400zł ale wolałem dokupić do wędki tubę Cormorana, i inne drobiazgi. Jak będę miał czas to dodam opis w dziale testy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.