Tomek1988 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Krzycho Wędkarz, niestety takie starty są nieuniknione, wiesz ile ja już przynet w Wiśle zostawiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzyna92 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Dziś straciłem mój piękny i jakże nie zawodny podbierak ale sam sobie jestem winny bo zahaczyłem drzewo bedzie mi go szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzycho Wędkarz Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Tomek1988, oczywiście że są nieuniknione, tylko wkurzyło mnie to że tej błystki nie widziałem w innych sklepach, czasem patrze na Alledrogo i też nic, a tą straciłem w pierwszym rzucie, dosłownie jeden obrót korbką zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Jak pech to pech przy zmianie stanowiska z lenistwa nie chciało mi się zwijać odległościówki i niestety zahaczyłem kijem w czasie jazdy samochodem i pękł mi środkowy element w 2 miejscach. Później w czasie zwijania bolonki złamałem końcówkę szczytówki, sam nie wiem jak Kurcze jedna wyprawa a 2 kije w plecy A tak lubiłem łowić tą odległościówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 W sumie i tak nie jest źle bo będzie nowa odległościówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Hmm a ja jak odjeżdzam z bratem z łowiska to po zapakowaniu jest tekst ... "Wszystko wzięte " ? Wtedy małe buszowanie po stanowisku i sprawa jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Wczoraj zostawiłem nad wodą spina, na szczęście jak wróciłem po godzinie to leżał w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Udało się naprawić kij i ma teraz około 3,6 m o akcji nieokreślonej jeszcze. Po testach nad wodą będę wiedział co i jak z nim i czy nadal będzie OK. Ale nowy kijek i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Niema tego złego co by na dobre nie wyszło, mam nadzieję że się pochwalisz jakie cacko do katowania białorybu kupiłeś Idę sobie odbić wczoraj i zostawić kolejne kilogramy przynęt w wodzie, oczywiście jak wrócę to się pochwale z czego Regalica mnie okradła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canudo Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Podczas zbierania grzybiorków oparłem gdzieś o drzewo patyk -Technium ML 240 i zapewne poczłapałem dalej do kolejnego grzybka. Oczywiście ze trzepałem ten kawałek lasu (około 20h) dwa popołudnia z rzędu, Po kiju ani śladu, znalazłem tylko jeszcze więcej grzybów. Do dzisiaj mam tubę po tym kiju oraz kartę gwarancyjną. To ci dopiero... Jakiś już czas temu idę sobie lasem, szukam grzybów, nagle patrzę, a tam pod drzewem stoi sobie nowiutki Technium ML 240. Oczywiście żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 To ci dopiero... Jakiś już czas temu idę sobie lasem, szukam grzybów, nagle patrzę, a tam pod drzewem stoi sobie nowiutki Technium ML 240. :mrgreen: Oczywiście żartuję Daj znać jak będziesz miał szczęścicie i znajdziesz jakiś patyk (2,40) w lesie, wyśle Ci wtedy do niego tubę gratis Oczywiście piszę poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krz1981 Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 mi dzisiaj przy lowieniu z pontonu ucieklo wioslo niestety ani sladu po nim a kopac sie nie chcialem wyszlem z dwoma wrucilem z jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Powerek Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Moje wczorajsze łowienie zaczęło się od złamania szczytówki.. chciałem naciągnąć tą ruchoma przelotkę a tu chrup.. nie moglem od niej oderwać wzroku przez parę minut... dodam też że na ta samą wędkę na spławik [już bez szczytówki] za parę minut złapałem szczupaka 30cm za brzuch... mierząc grunt i w międzyczasie wybierając się po podpórkę.. wędka miała jakieś 3 tygodnie... tak poza tym jak dotąd zerwałem dużo przyponów i strata 2 spławików... jak dotąd na koncie nic nie odnalezione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 W sumie to mogę to podciągnąć pod wędkarskie straty bo telefon służył mi też jako aparat nad wodą. Dzisiaj rozwaliłem sobie wyświetlacz w telefonie będąc na rybach. Połączenie kluczy i telefonu w jednej kieszeni nie zdaje jednak egzaminu Muszę teraz wykombinować wymianę w Noki 6500. Jak ja lubię takie nieplanowane wydatki W sumie to mogę to podciągnąć pod wędkarskie straty bo telefon służył mi też jako aparat nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 kocur, dzieki połączeniu klucze-telefon pękły mi już dwa wyświetlacze....i łapie sie na tym ,że dalej pcham klucze z tel do jednej kieszeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Ja zalałem K800i, kilka razy wytrzymał bliski kontakt z kukurydzą ale wczoraj na rybach już padł na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czupa Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Właśnie się zorientowałem, że nie mam swojej skrzynki z całym potrzebnym osprzętem Zawartość to pełen komplet żyłek przyponowych, zestaw haczyków, jakieś 30 spławików do wszelkiego rodzaju połowów, koszyczki, sprężyny, videotronic + swinger, i jakieś pierdoły. Masakra jakaś, zawsze sprawdzam po kilka razy czy na pewno wszystko zabrałem znad wody, nie mam pojęcia jak mogłem przeoczyć przedmiot takiej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 To się wróć Raz zostawiłem klucze nad Wartą, to wsiadłem w rower i jazda (znalazłem szybko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czupa Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Ale na rybach to w weekend byłem, a że jutro się wybieram znowu to teraz zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Właśnie się zorientowałem, że nie mam swojej skrzynki z całym potrzebnym osprzętem Miałam to samo, w tym roku ledwo zaczął się sezon. Uwierz będzie bolało, mnie boli do dziś. Cały sezon na bele czym, bo koszt "odnowy skrzynki" masakryczny tak na raz tego co się miesiącami zbierało. Chociaż na jutro mam sygnalizatory zamówione.... i znowu szarpnie po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czupa Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Na strasznym farcie odzyskam jutro skrzyneczkę z zawartością Kamień z serca normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Na strasznym farcie odzyskam jutro skrzyneczkę z zawartością Kamień z serca normalnie No gadasz, jakim cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 To pewnie będziesz musiał wyskoczyć ze sporej flaszki xD Gratki brachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czupa Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Okazało się, że szwagier znajomego ją "przytulił", dzisiaj się zgadaliśmy jakoś przypadkiem Sam nie mogę w to uwierzyć, fart na miarę szóstki w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi