trini Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 okazuje się że jadę sama, Łukasz nie może no to będę w Poznaniu na dworcu o 10:17
madi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 no to będę w Poznaniu na dworcu o 10:17 No to moja droga Koleżanko zajmiesz zaszczytne miejsce w komitecie powitalnym
madi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 to ja mam za ten mongolski balet robić? maniek chyba bardziej liczy na ten kobiecy chór toples Możesz być solistką
trini Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 to ja mam za ten mongolski balet robić? maniek chyba bardziej liczy na ten kobiecy chór toples Możesz być solistką czyś Ty zdurła całkiem? W takie zimno to topless może poodpadać, i co potem ?
madi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 to ja mam za ten mongolski balet robić? maniek chyba bardziej liczy na ten kobiecy chór toples Możesz być solistką czyś Ty zdurła całkiem? W takie zimno to topless może poodpadać, i co potem ? A widzisz trza było się zahartować No cóż pozostaje albo ten balet mongolski, ewentualnie jak dla mnie duży kubeł kawy z mlekiem Nie mogę się doczekać normalnie
madi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 skąd ja Ci kawę na peronie wytrzasnę? No nie żartuj, że na dworcach nie ma automatów albo jakiś kiosków z szybkim żarciem i gorącymi napojami Ja bym się chyba pochlastała jakby tak było; we Wrocku spędzę godzinę na dworcu czekając na "chłopaków", a w tym czasie będę mieć okazję by się posilić
tomik Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Jak wygląda na dziś zestawienie osób, które będą na targach i kiedy?
sinus Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 No nie żartuj, że na dworcach nie ma automatów albo jakiś kiosków z szybkim żarciem i gorącymi napojami :shock: pewnie, że są od takiej lury zrobionej z nesci po naprawdę dobrą kawę z coffeeheaven, zależy ile chcesz wydać.... no to będę w Poznaniu na dworcu o 10:17 czyli ja też o 10:15... czy ktoś wcześniej będzie a nie zauważyłem trini, umawiamy się na peronie czy na dworcu zachodnim bo jak co to na priv mogę jakiś kontakt podać to jak co to się zdzwonimy... Jak wygląda na dziś zestawienie osób, które będą na targach i kiedy? ja jestem tak jak pierwsza osoba przyjeżdżająca pociągiem, madi, maniek, i tomek1 jakoś o 10-50, a trini 10-15,a inni to niech sami się dopiszą
tomek1 Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Jak wygląda na dziś zestawienie osób, które będą na targach i kiedy? 1. tomek1- 10.54 2. Madi- godz. 10.54 3. P- 9.30 (autem) 4.Tomik godz. 11.00 5.Sinus godz. 10.17 6. Trini - godz. 10.17 7. Maniek godz 10.54 8. welfron1 godz. 9,30 (autem) i zostaje do niedzieli 9. Styper91 godz. ? 10. Robal godz. 15.00 11. camel77 niedziela 12. Artech ? Tak to mniej więcej wygląda z tego co udało mi się doszukać. A nie było to łatwe, bo dziewczynom się na plotki zebrało w tym wątku
Styper91 Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Ja bende od około 11 w sobote ;p bo uda mi sie jednak
trini Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 trini, umawiamy się na peronie czy na dworcu zachodnim na peronie daj mi numer na privka Tak to mniej więcej wygląda z tego co udało mi się doszukać. A nie było to łatwe, bo dziewczynom się na plotki zebrało w tym wątku dziewczynom, dziewczynom... bo nikt z nami gadać nie chce!
madi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Tak to mniej więcej wygląda z tego co udało mi się doszukać. A nie było to łatwe, bo dziewczynom się na plotki zebrało w tym wątku :lol: Ja przepraszam, że się "wtrancam" ale to nie plotki, wypraszam sobie. To była próba ustalenia najlepszej wersji spektakularnego występu komitetu powitalnego dla kolejno przybywających
Valder Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 No i niestety mnie jednak nie bedzie choc deklarowalem wczesniej ze sie zjawie Sluzba dyzurna w p/o Zdajcie relacje jak bylo.....i kolejny rok w plecy.... Pzdr szer. pchor. Przemo
madi Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Ja przepraszam najmocniej, jakie są Wasze godziny powrotne z targów? Coś mi się wydaje, że będę jako pierwsza wyjeżdżająca i nie bardzo mi się to podoba Realna godzina to 15:09, następnie 15:40 ale to już za drogo wiec odpada, a 17:40 za późno choć jeszcze się łamię, ale i tak pewnie zdrowy rozsądek wygra
P Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Madi ja najpozniej mam ostatni pociag o 20 wiec teoretycznie to jest godzina do ktorej max powinienem zostac No ale kto wie co sie zdarzy Nigdy nie mow nigdy No i nie lam sie Pozdr
madi Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 łatwo jest mówić, ja rano do Kłodzka jadę samochodem, zostawiam go na totalnym zadupiu i nie wiem czy jak wrócę nie będzie stał na cegłach. Chętnie bym pojechała o 17:40 bezpośredni do Kłodzka, ale ja tam będę w tych slamsach o 22:20, a w łeb nie chcę dostać Ten dworzec to jakaś totalna pomyłka, a tym bardziej wieczorem Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo. Przyjadę na 4h rzucę okiem i będę musiała robić rząd.
trini Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Wypijemy za Ciebie Pozatym... w zesłym roku też tak mówiłam i pojechałam ostatnim pociagiem
P Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Pozatym... w zesłym roku też tak mówiłam i pojechałam ostatnim pociagiem Nie strasz Madi Jeszcze nie wie na co sie pisze Zreszta ktos twoj wyczy musi pobic i jechac nastepnego dnia Pozdr
trini Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Zreszta ktos twoj wyczy musi pobic i jechac nastepnego dnia no przepraszam bardzo.. Ty pojechałeś zaledwie chwilę wczesniej
madi Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Nie strasz Madi Jeszcze nie wie na co sie pisze Jestem przerażona No ale do sedna: nie jest to najmądrzejsza decyzja w moim życiu, ale w zależności jak kto będzie wracał, jestem gotowa wsiąść do pociągu o 17:49, co jednoznacznie oznacza, iż na dworcu docelowym znajdę się ok. 22:20 Przypominam tutaj nie kończy się moja podróż do domu, więc albo ktoś mi to wybije z głowy, albo też będzie ktoś wracał wcześniej i nie będę czuła się osamotniona. Już niebawem się spotkamy
Robal Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Ostatecznie będę najwcześniej o 13. Wypatrujcie mnie
angler-73 Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Podobno wielka kicha na targach!Niektóre firmy takie jak Dragon olaly targi i nie przyjechały
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.