Skocz do zawartości
Dragon

Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY 2008

artech

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no to będę w Poznaniu na dworcu o 10:17 ;)

No to moja droga Koleżanko zajmiesz zaszczytne miejsce w komitecie powitalnym :twisted::lol::lol:

Napisano
to ja mam za ten mongolski balet robić? :lol:

maniek chyba bardziej liczy na ten kobiecy chór toples :lol::lol::lol:

Możesz być solistką :mrgreen:

Napisano

czyś Ty zdurła całkiem? :lol:

W takie zimno to topless może poodpadać, i co potem ? :roll:

Napisano

czyś Ty zdurła całkiem? :lol:

W takie zimno to topless może poodpadać, i co potem ? :roll:

A widzisz trza było się zahartować :mrgreen:

No cóż pozostaje albo ten balet mongolski, ewentualnie jak dla mnie duży kubeł kawy z mlekiem :twisted::wink:

Nie mogę się doczekać normalnie :roll:

Napisano
skąd ja Ci kawę na peronie wytrzasnę? :roll:

No nie żartuj, że na dworcach nie ma automatów albo jakiś kiosków z szybkim żarciem i gorącymi napojami :shock::shock::lol:

Ja bym się chyba pochlastała jakby tak było; we Wrocku spędzę godzinę na dworcu czekając na "chłopaków", a w tym czasie będę mieć okazję by się posilić :wink:

Napisano
No nie żartuj, że na dworcach nie ma automatów albo jakiś kiosków z szybkim żarciem i gorącymi napojami :shock: :shock: :lol:

pewnie, że są od takiej lury zrobionej z nesci po naprawdę dobrą kawę z coffeeheaven, zależy ile chcesz wydać....

no to będę w Poznaniu na dworcu o 10:17 ;)

czyli ja też o 10:15... czy ktoś wcześniej będzie a nie zauważyłem :?:

trini, umawiamy się na peronie czy na dworcu zachodnim :?: bo jak co to na priv mogę jakiś kontakt podać to jak co to się zdzwonimy...

Jak wygląda na dziś zestawienie osób, które będą na targach i kiedy?

ja jestem tak jak pierwsza osoba przyjeżdżająca pociągiem, madi, maniek, i tomek1 jakoś o 10-50, a trini 10-15,a inni to niech sami się dopiszą :mrgreen:

Napisano
Jak wygląda na dziś zestawienie osób, które będą na targach i kiedy?

1. tomek1- 10.54

2. Madi- godz. 10.54

3. P- 9.30 (autem)

4.Tomik godz. 11.00 :mrgreen::wink:

5.Sinus godz. 10.17

6. Trini - godz. 10.17

7. Maniek godz 10.54

8. welfron1 godz. 9,30 (autem) i zostaje do niedzieli

9. Styper91 godz. ?

10. Robal godz. 15.00

11. camel77 niedziela

12. Artech ?

Tak to mniej więcej wygląda z tego co udało mi się doszukać. A nie było to łatwe, bo dziewczynom się na plotki zebrało w tym wątku :mrgreen::lol::lol::lol:

Napisano
trini, umawiamy się na peronie czy na dworcu zachodnim

na peronie :)

daj mi numer na privka :)

Tak to mniej więcej wygląda z tego co udało mi się doszukać. A nie było to łatwe, bo dziewczynom się na plotki zebrało w tym wątku

dziewczynom, dziewczynom... :P bo nikt z nami gadać nie chce! :evil:

:lol::lol::lol:

Napisano
Tak to mniej więcej wygląda z tego co udało mi się doszukać. A nie było to łatwe, bo dziewczynom się na plotki zebrało w tym wątku :mrgreen::lol: :lol: :lol:

Ja przepraszam, że się "wtrancam" ale to nie plotki, wypraszam sobie. To była próba ustalenia najlepszej wersji spektakularnego występu komitetu powitalnego dla kolejno przybywających :twisted:

Napisano

No i niestety mnie jednak nie bedzie choc deklarowalem wczesniej ze sie zjawie :sad: Sluzba dyzurna w p/o

Zdajcie relacje jak bylo.....i kolejny rok w plecy....

Pzdr szer. pchor. Przemo

Napisano

Ja przepraszam najmocniej, jakie są Wasze godziny powrotne z targów?

Coś mi się wydaje, że będę jako pierwsza wyjeżdżająca i nie bardzo mi się to podoba :evil:

Realna godzina to 15:09, następnie 15:40 ale to już za drogo wiec odpada, a 17:40 za późno choć jeszcze się łamię, ale i tak pewnie zdrowy rozsądek wygra :???::lol:

Napisano

Madi ja najpozniej mam ostatni pociag o 20 wiec teoretycznie to jest godzina do ktorej max powinienem zostac

No ale kto wie co sie zdarzy :lol: Nigdy nie mow nigdy :twisted:

No i nie lam sie :lol::wink:

Pozdr

Napisano

łatwo jest mówić, ja rano do Kłodzka jadę samochodem, zostawiam go na totalnym zadupiu i nie wiem czy jak wrócę nie będzie stał na cegłach.

Chętnie bym pojechała o 17:40 bezpośredni do Kłodzka, ale ja tam będę w tych slamsach o 22:20, a w łeb nie chcę dostać :???:

Ten dworzec to jakaś totalna pomyłka, a tym bardziej wieczorem :evil:

Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo. Przyjadę na 4h rzucę okiem i będę musiała robić rząd.

Napisano

Pozatym... w zesłym roku też tak mówiłam i pojechałam ostatnim pociagiem :lol:

Nie strasz Madi :lol:

Jeszcze nie wie na co sie pisze :twisted::wink:

Zreszta ktos twoj wyczy musi pobic i jechac nastepnego dnia :wink::lol::lol:

Pozdr

Napisano
Zreszta ktos twoj wyczy musi pobic i jechac nastepnego dnia

no przepraszam bardzo.. Ty pojechałeś zaledwie chwilę wczesniej :lol:

Napisano
Nie strasz Madi :lol:

Jeszcze nie wie na co sie pisze :twisted::wink:

Jestem przerażona :shock::lol::lol:

No ale do sedna: nie jest to najmądrzejsza decyzja w moim życiu, ale w zależności jak kto będzie wracał, jestem gotowa wsiąść do pociągu o 17:49, co jednoznacznie oznacza, iż na dworcu docelowym znajdę się ok. 22:20 :roll:

Przypominam tutaj nie kończy się moja podróż do domu, więc albo ktoś mi to wybije z głowy, albo też będzie ktoś wracał wcześniej i nie będę czuła się osamotniona.

Już niebawem się spotkamy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.